{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Goodbye :-(

2.689 visninger | Oprettet: 12. nov 2011

Goodbye :-(

Verdens bedste pony... Lucky <3
Jeg elsker hende overalt på jorden, hun er virkelig en guld pony. Men jeg ved at hun kommer et rigtigt godt sted hen, hvor jeg skal ride hende når de er på ferie og i nogle weekenden, og det er bare helt fantastisk! Lucky, vil altid betyde allermest i mit liv.. og det er der bare ingen der kan lave om på.
Jeg kan alt med hende, ja ALT! Hun er virkelig fantastisk, jeg kunne ønske mig en bedre tid med hende. Tiden med Lucky har været ubeskrivelig, hvad jeg dog ikke har oplevet med hende? det er helt utroligt.
Jeg tager ud til, når jeg kan, og det kan ske næsten hver dag. Jeg tror virkelig ikke der er nogen pony som dig, med så meget personlighed at det vildt! Hvergang der er gået langtid siden jeg har set dig, en uge hvor jeg har været på ferie, kan jeg bare mærke hvor glad du bliver, for at se mig.. så hyper og frisk! jeg elsker dig mere end nogen andre i mit liv. Jeg er så glad for at du stadig er så tæt på mig og stadigvæk er en kæmpe del af mit liv!
Du gav mig altid en speciel ridetur, du var altid frisk. Du elsker at blive hygget om, og jeg elsker at drille dig og du elsker at drille mig! Når jeg klør dig, begynder du at klø mig, haha det er bare så hyggeligt! Denne video, siger meget men ikke nok.. jeg kan ikke skrive alle ord til dig for så mange ord er der slet ikke du er helt ubeskrivelig! Ja, du er ubeskrivelig. Hver dag med dig, var en kæmpe oplevelse i sig selv. Jeg græder hver dag jeg græder hele tiden.. måske kan man ikke se det men indeni er jeg helt ødelagt, nogle gange kan man se det og andre ikke. Du er det smukkeste og det dejligeste. Jeg har det bedste forhold til dig! Til min konfirmation var du der os, og du var så smuk! I herning var du os fantastisk, du er altid fantastisk! Jeg kan slet ikke stoppe, der er så meget der skal ud. For mig er du over en million værd.
Du er hele mit hjerte, min eneste ene jeg elsker dig overalt på denne jord, og jeg vil altid være der. Jeg mister dig aldrig <3
- Jeg er glad for at jeg stadig kan ride dig, og du stadig er tæt på mig. Vil ikke undværre dig mus <3.
Til alle vores stævner, tager du alle de andre med storm. Vores sidste stævne red vi en LA1, den vandt du selvfølgelig os.. og vi vandt danmarksmester skabet for haflingere. Vi vandt i alt 4 roseter den weekenden!
Vi vinder altid, fordi du er den type ''her kommer jeg ALTSÅ!'' jeg elsker dig! <3

Anne R (B-RYTTER)
Kvinde | 27 år | Oprettet: 21. mar 2009


Kommentér på:
Goodbye :-(
Annonce