{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden gang Olivia prøver løs longering :)

417 visninger | Oprettet: 28. jan 2012

Anden gang Olivia prøver løs longering :)

Ja, da det er koldt har jeg ikke lysten til at ride men også pga. tabet af Fleur.. Vi er så gået igang med at løs longere og hun gør det så flot! Det var anden gang i dag og det var første gang igår. Olivia nyder det rigtig meget, fik dog ikke filmet de gange hun bukker og kaster med hovedet, men det er helt sikkert hun nyder det. Mig og Olivia's bånd og venskab er helt klart blevet bedre og kan mærke at jeg holder mere af hende, men hun får ikke Fleur's plads da hun altid vil være min nr. 1!
Jeg undskylder meget kvaliteten men det er HG der gør det. Og det med teksten kan jeg ikke gøre noget ved da det også er HG!

Kommentér på:
Anden gang Olivia prøver løs longering :)
  •   29. jan 2012 ja, det er der nok, men smart lyder det! d;

  •   28. jan 2012 Sylle - altid savnet. Chris - altid elsket. .
    Det hele startede med at jeg og min mor longerede hende en del. Jeg har så lært hende at når jeg siger "rolig eller woow" op til flere gange sætter hun ned i et roligere tempo. Så hvis jeg siger "trav" eller "galop" sætter hun i det tempo. Når jeg svinger min arm over mod hende går hun længere væk, løfter jeg min hånd op sætter hun farten ned og vender sig til sidst og kigger på mig, alt det lærte hun først. Vi har så en lille leg mig og Olivia som går ud på at jeg står på midten og springer over mod hende hvor hun så prøver at komme forbi (Farlig hvis hesten ikke har lært at den ikke skal løbe ind i dig) også efterhånden løb hun rundt i en cirkel volde om mig hvor jeg idet begyndte at rose hende når hun gjorde det.
    Det er nok lidt af en mere forvirrende måde at lære en hest det på, og tror der er en nemmere måde at lære hesten det på smiley


  •   28. jan 2012 hvordan har du lært hende det? smiley

Annonce