{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Z Op's Saybia - min nye stjernehest!

2.038 visninger | Oprettet: 15. feb 2012

Z Op's Saybia - min nye stjernehest!

Hej alle sammen.

Endelig en video af min egen hest - ja, min helt egen. Endelig, endelig, endelig har jeg fundet drømmehesten, og her er hun: Z Op's Saybia! :-)

En 10 årig hoppe, der efter en lang pause fra ridningen, nu skal til og i gang igen.

Da vi søgte efter hest, og besluttede os for at køre ud og se på hende her, havde jeg rent mentalt allerede fravalgt hende. Jjeg skulle BESTEMT IKKE have en hoppe, og jeg skulle da overhovedet heller ikke have en hest, der ikke var redet siden i sommers. Basta. Men da jeg så hende, blev jeg jo straks forelsket i hende - buttet og uden muskler, men drømmehesten var ikke til at tage fejl af! :-)

Hun er godt gående, med følgende karakterer fra kåringen:
Skridt: 7.5
Trav: 7.0
Galop: 7.5
Hun er RDS hoppe, og ja, det giver vel sig selv: En DV'er.

Så søde folk ude bag skærmen, tag godt i mod Saybia! Tag hensyn til, at hun lige nu er en del kilo for tyk og det er første gang, jeg rider hende efter hun er kommet hjem til mig (eller til Egelykke).

Som sagt er der hverken muskler, balance eller kondition, men hun gør alt hvad hun kan! Og selvom det er svært at styre både hoved og ben på en gang - og det en gang i mellen går galt både i den ene og den anden ende - så er jeg meget tilfreds med indsatsen fra Saybias side. Hun er virkelig arbejdsglad, og en fornøjelse at være på.

Jeg rider hende løsgørende, og lader hende selv søge ned. Dette kommer jeg til at gøre det næste stykke tid - det er nemlig meget vigtigt for mig, at Saybia sætter de rigtige muskler hen over ryggen, inden jeg begynder at samle hende mere op.

/Helene :-)

Helene Gerber
Kvinde | 27 år | Oprettet: 21. jan 2009


Kommentér på:
Z Op's Saybia - min nye stjernehest!
Annonce