{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

[Camilla Stormont] Dino's udvikling i ridningen

1.940 visninger | Oprettet: 10. mar 2012

[Camilla Stormont] Dino's udvikling i ridningen

Som i kan læse i Dino's profil herinde så har han en ryglidelse kaldet Kissing Spines der gjorde han for 3år siden gjorde han blev kasseret som ridehest.

Dino vil aldrig blive ridehest igen da lidelse har noget at gøre med knoglerne, men med årene kan skaden forbedre sig ved at knoglerne så småt begynder at vokse sammen så han får et "stiv" sted i ryggen, og det er det der er sket med Dino. Vi har derfor haft dyrlæge på besøg der har sagt han syntes vi bør begynde at ride Dino 3 gange om ugen, dette overholder vi dog ikke helt da Dino bruges til andet end ridning, men af og til får hans ferie-part Mirella lov at ride ham lidt.

Jeg må sige jeg er STOLT af min pony. For 3 år siden fik vi at vide at han aldrig ville kunne have rytter på og nu traver hun fint rundt på ham. Jeg bliver rigtig glad når jeg ser MIrelle som er 11 år sammen med Dino, jeg fik Dino var jeg fyldte 11 år og at se dem sammen er som et minde fra fortiden :). Dino er altså tjekket af dyrlæge og har ikke ondt (tro mig han ville bukke hvis han havde xD).

Så her er en lille video af de 4 gange hun har været på ham, er meget stolt af dem begge :)

Dino rides i Sidepull.

Kommentér på:
[Camilla Stormont] Dino's udvikling i ridningen
Annonce