{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hallelujah Sara prøver at ride stor hest for 2. ga

1.515 visninger | Oprettet: 13. apr 2012

Hallelujah Sara prøver at ride stor hest for 2. ga

Hallelujah-følelse og kæmpe oplevelse og ikke mindst ære da Sarai dag den 12. april 2012 for 2. gang i sit liv fik lov at prøve at ride stor hest da hun fik en prøvetur på Ann Svelmøes super lækre trakehner Hefaistos.

"Hefaistos var kendt som en af de mest elskede græske guder for hans hjælpsomhed og retfærdighed! og det levede denne 4 benede gud også fuld ud op til. Sara nød så meget at prøve at ride en hest der var så følsom, lydig og ridelig og bare kunne koncentrere sig om at ride.

Sikkert også første gang hun har redet fuldstændig uden hverken sporer eller pisk :-) Så en som ham er drømmen som fremtiden og hun red gerne sådan en som Heffe hver dag :-)

Tusind tak Ann for at overlade din guldklump til min 13-årige datter for en kort stund - det var skønt og hun gør det gerne igen :-)

Sundwells
Kvinde | 51 år | Oprettet: 16. nov 2008


Kommentér på:
Hallelujah Sara prøver at ride stor hest for 2. ga
  •   8. maj 2012 Kigger hele tiden den her video, syntes bare Sara har udviklet sig RIGTIG MEGET, på kort tid!! Sejt gået :o)

  •   29. apr 2012 Ser fantastisk ud! I er nødt til at invistere i en hest til Sara (-;

  •   15. apr 2012 Første gang hun rider ham, jamen så er det jo bare endnu mere imponerende! smiley

  •   15. apr 2012 Wow, det ser jo kanon godt ud! Man skulle godt nok ikke tro at det kun var 2. gang hun var på nakken af ham her - det ser jo bare super ud! smiley

    Som der er skrevet før, så er Sara heldig at have en mor som dig, som virkelig bakker hende op i hendes sport. Håber Sara bliver ved sådan her, så skal hun sku nok blive en kæmpe stjerne smiley


  •   13. apr 2012 Stjerner! smiley Hvor ser det godt ud!

    Sara skal helt sikkert til at ride hest, for som du sagde til mig kan man jo ikke få en bedre størrelse til hendes lange ben... Hun er bare den sejeste hende Sara smiley

    -Nu hvor i skal kører til Odense, skal i bare sige til så muger jeg boksen og motioner pony-dyret smiley Hi hi



  •   13. apr 2012 Hun er en sej lille pige, og selvom det måske bliver en stor opgave med Dusen så får hun bare så meget erfaring med til den næste hest :O) Go for it ;O)
    Og hov nu glemte du vidst dig selv, jeg siger det lige engang til, hun er heldig at have en som dig med 110% opbakning ;O)


  •   13. apr 2012 Tak for alle jeres dejlige kommentarer og ingen tvivl om at Heffe er en rigtig drømmehest både hvad angår sind, ridelighed og udseende smiley Nok ikke lige den kaliber vi en dag kan komme i nærheden af.

    Ann:
    Endnu engang tak for den store oplevelse, nu er Saras nerver faldet lidt til ro igen for hun havde godt nok præstationsangst smiley hvis ikke den gule pispotte slugte så meget benzin, tog jeg da hellere end gerne turen hver dag *S* skriver lige en SMS til dig så finder vi ud af noget smiley men klap dig selv på skulderen med den raske hånd - for at Heffe er så omgængelig og ridelig er jo din fortjeneste smiley

    Katrine:
    Hvor blev jeg glad for din kommentar og så godt observeret, så intet negativt i det smiley der er ikke mange der tænker over hvor krævende teknisk Dusen er i det daglige og ingen tvivl om at Sara og ham ville være meget højere niveaumæssigt hvis han kunne klare at blive presset lidt mere, men det skal man bare ikke med ham for så er det tilbage til uridelig pony.
    Sara havde jo kun lidt over 1/2 års erfaring som elevrytter da hun fik ham så det har været op af bakke hele hendes 3 1/2 årige ridekarrierre, men de udvikler sig fra gang til gang.

    C&K
    Tak for din fine kommentar, altid dejligt med kommentarer fra nogen som ikke ser Sara i det daglige.
    Sara har en ryg og hoftelidelse der gør at hun ikke kan rotere i bækkenet, så hun får desværre aldrig perfekte "dressurben" på videoen er det meget tydeligt hun prøver at gøre det "pænere" ved at spænde op for så kan hun rette schenklerne lidt bedre, men når hun slapper af som hun skal, så stritter hendes tæer den forkerte vej, hvilket tydeligt ses på hendes egne videoer - så perfekte schenkler opnår hun aldrig, men mere træning vil klart gøre det bedre smiley

    Julie
    Ja det er helt perfekt til hende - men den dumme økonomi i er i vejen når man har en pony man bare ikke skal af med - så det må blive ved drømmene og de gode prøveture hun kan få hos andre


  •   13. apr 2012 Wow det ser super flot ud! Imponerende. Hvis jeg skulle sætte en finger på noget skulle det være din lidt urolige schenkler, men hvad fuck! Det kommer og hvis det kun er 2. gang!

    Super flot ridning!


  •   13. apr 2012 Hold op hvor er det en fornøjelse at se Sara på stor hest, det viser virkelig hvor meget "modstand" hun har til daglig, ikke negativt ment men man kan se hvor meget hun skal arbejde for at få resultater, dette ser jo legende let ud ;O)

    Du skal også have ros Lizet, Sara er virkelig heldig at have en mor som dig med så meget støtte omkring hendes ridning, stor ros til jer begge ;O)


Annonce