{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Indianer - Cordeo og uden udstyr :-)

1.670 visninger | Oprettet: 6. jul 2012

Indianer - Cordeo og uden udstyr :-)

Jeg har længe gået med tanken om, at lave et fotoshoot med indianer tema, og Rikke&Grande passer jo perfekt til det :-) Vi har mange gange talt om det, men idag (050712) blev det så til noget! :-D
Jeg vil lige sige at, det er ALLERFØRSTE gang Rikke rider med rebgrime, cordeo og uden udstyr på Grande, men at de klarede det SUVERÆNT, Grande har grundridningen i orden og I kan jo se, han reagere på de mindste signaler Rikke giver! :-)
De startede stille og roligt ud med rebgrime og tøjler, derefter blev tøjlerne til cordeo og helt til sidst sluttede de ud med, at ride helt uden udstyr! :-)
Vi gør opmærksom på at, vi godt ved, at det er farligt at ride uden hjelm, men dette er Rikkes valg, vi syntes det var det der passede bedst til temaet og vi sørgede hele tiden for, at være obs. på hvordan Grande reagerede og var! :-)
Det kan godt være i mener vi er uansvarlige og dumme, men dette er ikke jeres valg, og jeg kan fortælle der intet skete, Rikke holdt sig på hele vejen igennem og jeg har ALDRIG oplevet en hest som har reageret SÅ godt på rytteren!

Skriv gerne en kommentar :-)

Cecillie & Masha
Kvinde | 30 år | Oprettet: 24. sep 2008


Kommentér på:
Indianer - Cordeo og uden udstyr :-)
Annonce