{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Cavour og Clara Bergman Smit, i lidt dressur! :-D

7.082 visninger | Oprettet: 15. aug 2012

Cavour og Clara Bergman Smit, i lidt dressur! :-D

Cavour står nede ved Thomas Sandgaard (min træner) lige pt. og det er meningen at han skal stå dernede i nogle måneder! :-)
Fordi han står nede ved Thomas er fordi han er kun 5 år, og vi gik efter en 6 års, men vi tænkte at Lillebror har såååå godt et hovede, og er så sød, at vi kunne sætte ham ned til Thomas i nogle måneder så han kan uddanne lillebror lidt mere! :-)

Thomas skal ride noget championat på Lillebror i denne weekendt i Billund, så jeg har ikke fået redet ham eller sprunget ham rigtigt endnu, men Thomas træner frem til Championatet, og han siger, selvom at han kun har haft Lillebror i 2 uger er der sket utrolig meget på de få dage han har sprunget ham!! fedt,fedt,fedt!!
Selvom at jeg har en stjerne nede ved Thomas, og jeg glæder mig viiildt meget til at få ham hjem, så ved jeg at han har det godt, og at Thomas (og ditte) passer på ham, som om han var deres egen, og så synes jeg selv at det er lidt nice at have en hest Thomas rider (hæhæhæ) ej, skal nok stoppe! ;-)


På videoen er det kun 4 gang jeg rider ham, og skal lige finde knapperne, men han er heldigvis nem at bøje nak på når man liiige finder knappen. Brugte dog noget af opvarmningen til lige at finde de rigtige tricks,men han har heller ikke været i ridehuset før (seeeje dyr)
Jeg elsker den lille stjerne!! Dens gode humør og den charme, armen, jeg glæder mig til at se om hvad jeg får ud af ham!<3

Kommentér på:
Cavour og Clara Bergman Smit, i lidt dressur! :-D
Annonce