{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nothing like us - Fontus og Hannah

589 visninger | Oprettet: 10. feb 2013

Nothing like us - Fontus og Hannah

Ja, dette er en video jeg har villet lave længe!
Da jeg hørte denne sang, viste jeg med det sammen at jeg skulle lave en video til den. Alle ordene passede perfekt til hvordan jeg har det med Fontus, idag. Jeg hørte sangen mange, mange gange. For det kunne da ikke være rigtig, at en sang kunne passe så godt. Men jo, det kunne det sørme.
Fontus har lært mig næsten alt hvad jeg kan i springningen idag. Første gang jeg red hende, var fordi den pony jeg red, blev solgt og jeg skulle videre. Jeg var rigtig nervøs kan jeg huske, for hold da op hun var høj! Og den dag idag er jeg SÅ glad for jeg begyndte med hende.

Den dag idag, har vi desværre bare ramt en mur, som jeg desværre ikke tror vi kan komme op over. Hun er blev rigtig mærkelig i springningen. stoppe, render ved siden af ovs. Det gik fra at vi spring 90-100 cm, til at hun kunne finde på at stoppe på et lille opvarmnings kryds..
Det gjorde, at jeg ikke havde lyst til at ride, overhovedet. For jeg viste at det ikke ville blive nogen god eller behaglig tur vi skulle ind og ride. Efter rigtig mange ture, hvor jeg er kommet grædende hjem, pga tvivlen på, om det nu var mig som var noget galt med siden det tog sådan en stor drejning, på så kort tid. Valgte jeg og min træner at skrifte hest.
Jeg rider hende dog stadig i dressur, hvor vi skal ride klubmester i år. Vi har desværre droppet AL spring på hende.

Tror det var alt, håber i nød videoen. Jeg har brugt en del tid på at lave denne video. Og brugt en masse tårer samtidig. Da denne sang bare betyder så meget for mig! <3
- Hannah

Hannah Jessen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 17. maj 2009


Kommentér på:
Nothing like us - Fontus og Hannah
Annonce