{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Springtræning 30 maj 2013

610 visninger | Oprettet: 30. maj 2013

Springtræning 30 maj 2013

Øhm! Det var ikke lige vores bedste træning i dag! :/
Det første bane vi red gik helt af helvede til.. :( Men var min fejl at det turen gik som den gik.. Lige for tiden har jeg rigtig mange tanker i hoved, er ikke særlig glad, og det meste af tiden er jeg i rigtig dårligt humør! :'( Så den første bane jeg red på hende glemte jeg hvordan jeg skulle riden hende rundt mellem springene og glemte helt at tælle afstand..
Det er kun den anden bane jeg red på hende som der er video af! Den gik heller ikke vildt godt, jeg "tabte" hende nogle steder! Men vi havde dog mere tillid til hinanden gennem den bane.. :) Men det er også den bane hvor Royal hjælper mig rigtig meget igennem den, hun finder selv alle de afstande som der skulle være.. :')

- Jeg er dybt taknemlig for at Royal er som hun er, på springbanen hjælper hun mig de steder hvor jeg ikke lige får det til at passe og ikke lige kan se en ordenlig afstand! :') og mærkeligt nok så hjælper hun mig rigtig meget lige fortiden, nu hvor jeg gå og er rimelig trist! Hun giver en god tur næsten hver dag! :') og hun kan altid få mig til at smile når hun laver hendes ondsvage hop eller hvad jeg nu skal kalde det..! :')

Fik dog stadig ros af min træner til træning i dag! :D

Kommentér på:
Springtræning 30 maj 2013
Annonce