{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Milla og Tilde :) - d. 2 September 2013.

939 visninger | Oprettet: 2. sep 2013

Milla og Tilde :) - d. 2 September 2013.

JA det der er faktisk Tilde! jeg aner ikke hvad der er sket, jeg har ikke den fjerneste idé.. udover at Milla satme kan finde ud af at ride hende! holy shit :O.

Det er 2. gang, Milla sidder på Tilde.
^^ sidste gang var for nogle måneder siden hvor hun skridtede lidt på hende og prøvede at få nogle få travtrin, men det mindede mest af alt om noget tripperi.
Tilde gik med hovedet i vejret dengang og ja.. var Tilde.

Da Millas fjordvallak, som hun normalt rider konkurrencer på, får 2 måneders voksepause nu, så har hun tilbudt at hjælpe med Tilde da hun mener at Tilde ikke er umulig - og jeg har så taget imod hjælpen :)).

Jeg var ret nervøs for i dag.. ikke pga. Milla, men pga. Tilde, for som sagt; jeg husker tydeligt hvordan hun var sidst.
^^ men jeg havde ingen grund til bekymring jo ;o det gik over al forventning!

Milla rider hende SÅ godt! hun har en ro over sig, som går direkte ned i Tilde :) hun var slet ikke så anspændt, og selv når Tilde engang imellem spændte lidt op og tog hovedet op, så bevarede Milla roen og forblev blød i hånden, hvilket gjorde at Tilde var meget mindre anspændt og virkelig samarbejdede.
Hun slår lidt fra nogle gange, men det er ganske enkelt fordi hun ikke er så stærk endnu og det er noget nyt for hende, at skulle arbejde sådan, så det er helt okay <3.
Hendes grundtempo er lidt lavt, men der bliver lagt vægt på, at hun er afslappet, så mere tempo vil selvfølgelig komme ;)).

Jeg var målløs over i dag, det er i den grad hvad jeg kalder pæn ridning altså!

Læg meget gerne en kommentar, så bliver vi glade :)<3.

Forresten; jeg beklager at videoen er lidt lang (6 min. og 9 sek.) - jeg laver normalt ikke så lange videoer, men jeg kunne simpelthen ikke nænne at klippe særlig meget ud, så jaaa.. sorry ;p

OBS: Ingen kritik, for er der nogle, der ved hvad hun laver, så er det Milla.

Kommentér på:
Milla og Tilde :) - d. 2 September 2013.
  •   4. sep 2013 Wow Nadja! Det er jo en helt ny og mega skøn hest at kigge på! smiley Dejligt at se på! Kan bare se den igen og igen! smiley

    Har forresten lagt en ny video ind af Alkaios som du meget gerne må kigge forbi med en kommentar smiley

    Det største knus herfra smiley


  •   3. sep 2013 Anna&Samson: et ganske almindeligt muffebid smiley

  •   3. sep 2013 Nu bliver jeg helt nysgerrig. hvad bid rider du med? smiley

  •   3. sep 2013 Sara Grimbühler, Abricos, milo og Trollfin<3 .
    - nej.. s:
    ja præcis!:) og sådan er det virkelig med mig. det lyder så mærkeligt, men når jeg bare ser en fjordhest, så bliver jeg helt nadja 5 år igen.. jeg ved ikke hvad det er, der sker, men jeg skal bare når (hvis) tilde bliver solgt, finde min nye bedste ven for livet - jeg ved godt at jeg aldrig finder en fænrik igen, og det er heller ikke meningen, men jeg skal have fjordhest igen.. jeg savner det.

    sandie L: ja ik? det synes jeg også!
    ^^ de rider lige meget på hver volte smiley det er bare mig, som ikke har filmet lige meget fordi jeg sad og tabte næse og mund og hviskede "oh my god" hele tiden dx hahah mine videoer med lyd, er lidt sjove smiley

    netop som Milla skriver, så vil vi gerne bære den styrke fra venstre volte over til højre, så den også bliver god smiley dog påtager jeg mig alt ansvaret/skylden for det, for venstre volte var engang både tildes og min dårlige, så den trænede vi en masse og så blev det den gode, så det er min fejl; jeg har været slem til at ride mest på venstre volte s:


  •   3. sep 2013 Det lyder rigtig fornuftigt Milla smiley Kommenterede det vare fordi der er meget lidt højre volte video her.. Men kender det godt fra når jeg selv laver video, at man gerne vil vise det som er bedst, og så ender man med nærmest at slette hele den dårlige volte smiley

  •   3. sep 2013 Vi ride lige meget på begge volter, jeg vil netop gerne bære hendes styrke fra venstre volte over på den højre smiley



  •   3. sep 2013 Det er det mest fornuftigt ridning jeg har set på nogen af dine videoer, med nogen af de forskellige ryttere du har haft på hende.!

    Dog håber jeg at hun rider noget mere på højre volte end det der ses i videoen, selvom det er tydeligt at se det er venstre som er den gode volte smiley For det løser ikke problemerne, at man ikke rider på den dårlige volte smiley


  •   3. sep 2013 Når ok smiley
    Når i har truffet valget, er der jo ikke så meget at gøre...
    Men som mange siger: En gang fjordhest, altid fjordhest smiley


  •   2. sep 2013 mille p: jaaa smiley

  •   2. sep 2013 skønne hest


  •   2. sep 2013 Sara Grimbühler, Abricos, milo og Trollfin<3 .
    - Nej hun er ikke håbløs - det troede jeg ellers.

    Jeg kan ikke ride hende sådan.. men tak alligevel:). Jeg er på ingen måde bange for Tilde, slet ikke smiley jeg er 100% tryg på hende, det er ikke det :')). Vi har bare ikke den kemi fra ryggen, som der skal til, og vi modarbejder hinanden noget så grusomt, så det bliver helt forfærdeligt at kigge på og det ender ud i en anspændt og sur hest+rytter, og det fungerer bare ikke.

    Vi har taget valget.. jeg skal have fjordhest igen - men hvis der på et tidspunkt kommer en, som vil have Tilde, så vil vi fortsat fremover følge hende og hjemmet er klart det vigtigste jo!:).


  •   2. sep 2013 Hold da op! Jeg er da helt klart enig med Milla. Hun er da ikke håbløs. Hun går da så fint her!
    Som Karoline siger, tror jeg også på at du virkelig kan. Jeg tror bare meget bunder i at du har haft så meget nedgang, at du ingen tålmodighed har mht Tilde, som du også selv er lidt inde på. Abricos var på helt samme måde som Tilde da jeg fik hende, og jeg ved at der er intet værre end at være bange for at sidde på sin hest fordi man er bange for at den stikker af, især efter man har været vant til en rolig hest, der aldrig i den vildeste fantasi ville stikke af med en. Jeg fik hjælp når jeg skulle ride hende og i en periode var det kun min underviser der red hende, og nu efter 5½ år har jeg hende stadig, og hun skal bestemt ingen steder.
    Men jeg synes virkelig at du skal kæmpe videre, for Tilde har det jo i sig! Og jeg tror at Milla's hjælp er et rigtig skridt på vejen!


  •   2. sep 2013 Milla: præcis, det er også det som Brian sagde da han var ude og tjekke hende igennem - at hun skal rides som en unghest, der skal lære at bruge sig selv og sin ryg ordentligt :).

    ja, kanon dag! smiley


  •   2. sep 2013 - Karoline Kristoffersen!;-) .
    - Ja jeg er ikke den mest erfarne, nej.. men tak fordi du tror på os - det er jeg glad for! det betyder meget. Dog er hun til salg, men hun ryger heller ikke bare hen til den første den bedste, slet ikke! hjemmet er noget så vigtigt! - og jeg skal nok finde mig en ny stjerne, som jeg har bedre kemi med, i form af en fjordhest :')) men tak smiley


  •   2. sep 2013 self er det simpel ridning, Tilde skal rides som en unghest, og forstå de signaler jeg sender hende smiley

    men en kanon oplevelse for både Tilde og Nadja smiley


  •   2. sep 2013 Tro mig Nadja, jeg har kæmpet i 4 år med en hest der skal rides på samme måde, har været hundrede bid igennem, givet op tusind vis af gange, men nu har hun gået perfekt i en måned i træk, og hun forsætter - fordi jeg har trukket vejret og mærket efter hvad der har fungeret for min hest. Jeg har haft mange forskellige ponyer og heste, og du har kun haft fænrik - så du har måske svært ved det, fordi du kun har lært at ride korrekt på én måde, selvom der er hundrede vis af måder at gøre det på, hvilket afhænger af den enkelte hest. Tror virkelig at hvis du gav dig tiden og fik en underviser som vidste hvordan det her skulle tackles - så kunne det sagtens lade sig gøre.. Jeg fortæller dig blot at jeg tror på jer - og jeg synes det ville være ærgeligt hvis du sender en potentiel stjerne væk.. Men jeg kan også godt forstå dit valg .. Og det er ikke mig der bestemmer, jeg tror blot på at i ville ha kunnet få det til at fungere.. :-).

  •   2. sep 2013 Linette Pilgaard: hæhæ ja, hun kan godt når der kommer en dygtig rytter op smiley det er 3 gang på få dage, jeg får at vide, at hun er smuk dx men tak!:)

  •   2. sep 2013 Hoppedullen: hæhæ ja smiley
    hahah måske - milla er super! hun er også den, som når tilde er solgt, skal hjælpe os med at finde en ny. smiley

    - Karoline Kristoffersen!;-) .
    - ved ikek hvad jeg skal sige dx jeg ser ikke din kommentar som negativ smiley men jeg kan ikke få tilde til at gå sådan - jeg har ikke den samme ro og erfaring som milla har, og på en eller anden mærkelig måde, så har jeg nada tålmodighed mht. tilde og vi modarbejder hinanden..


  •   2. sep 2013 Org, og så selvfølgelig holder hendes skulder på plads så der er ro for tilde til at gå i holdning - det har nemlig ofte været et problem for tilde på dine tidligere videoer, at hun har skulle koncentrere sig om at holde balancen rundt svingene når hun ikke har skulderen på plads :-).

  •   2. sep 2013 Mich & Fønne: ja smiley
    det er vi obs på, men det er der så mange heste, der har, uden det betyder noget.

    Milla: ja hun var smiley du red hende dælme også godt! hæhæ ja hun skal :).


  •   2. sep 2013 Må simpelthen sige Nadja - det her er ikke fordi det er kanon ridning (lad venligst være at misforstå mig, med kanon ridning mener jeg som til vm, ol og sådan) - men meget simpelt.
    Af hvad jeg kan se der foregår på videoen så klemmer hun helt vildt med knæ og lår, og holder ellers en forholdsvis bred hånd så hver gang tilde går lidt imod - så er hun klar som støtte så Tilde går ned igen.
    Det handler simpelthen om at klemme i knæene op og ned - og så få hende til at slappe af i holdning - har længe mistænkt tilde for det - men hun skal rides på præcis samme måde som Josefine.
    Najda, det her kan du også få hende til, det vil jeg vædde med. Hvis du virkelig vil det - så få hende der rider hende på denne video til at fortælle dig hvad hun gør, og få hende til at hjælpe dig med at gøre det samme - for det her er på INGEN måde håbløst .. Tilde har lige vist dig at det kan gøres - og at der ikke skal noget umenneskeligt til.. :-).

    Ikke tag det negativt - men mere som en ''du kan fandme godt!'' :-).


  •   2. sep 2013 årh hun var jo så dygtig smiley bestemt en meget samarbejdsvillig hest, hun skal bare guides smiley

  •   2. sep 2013 Hvor er det skønt at se sådan en rolig Tilde.

    men mit øje fangede hun har lette tilspidset mule, ville jeg være obs på


Annonce