{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Himlen har fået sig en ny stjerne!

948 visninger | Oprettet: 22. sep 2013

Himlen har fået sig en ny stjerne!

Torsdag d. 5 september fik himlen sig en ny stjerne og jeg måtte sige farvel til ham, jeg har aller mest kært og som jeg elsker mere end noget andet.

Jeg har haft de aller mest fantastiske stunder med ham og han lærte mig utrolig meget! Vi har haft vores op og nedture, men vi gav aldrig op, selvom tingene nogen gange virkede umulige. Vi kæmpede og det samme havde han gjort længe nok, så nu måtte vi sige stop. Han fortjente kun det bedste og sådan stod det ikke til med alle de smerter han led af pga. sin bukkehov og slidgigt. Jeg ville ønske jeg kunne have gjort noget for ham og ikke mindst kunne have været der. Tanken om at jeg aldrig vil komme til at se, røre, kæle eller ride ham igen, gøre utrolig ondt, men jeg ved at han er et bedre sted nu og der blev taget afsked på en god måde af de andre, selvom jeg nu ville ønske at jeg selv kunne have været der.

Jeg har nydt hvert et sekund med ham og jeg ville ikke ændre en eneste ting, undtagen én enkelt. At jeg var blevet hos ham til det sidste... Men jeg håber på at han aldrig glemmer mig, selvom det til aller sidst ikke var mig der red ham. Jeg havde det mest fantastiske år og 2 måneder med ham!
R.I.P Vincent minskat - du har ikke bragt mig andet end glæde og fantastiske minder! <3

A.K :-))
Kvinde | 26 år | Oprettet: 6. sep 2011


Kommentér på:
Himlen har fået sig en ny stjerne!
Annonce