{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hvil i fred elskede <3

1.083 visninger | Oprettet: 7. nov 2013

Hvil i fred elskede <3

Afskedsvideo. Klip fra alle år jeg havde ham. En video, mest lavet til mig selv, så det er de bedste minder jeg bliver mindet på, og ikke al den smerte og rod der var de sidste måneder af hans liv. Kan slet ikke beskrive hvor meget jeg savner ham.. Ønsker ikke for nogen at de skal igennem noget lignende.
Hvil i fred Baloo. Tak for alt.


29. oktober 2013.
Baloo fik fred i dag klokken 16.10. Jeg er tom for ord. Føler at jeg mangler en stor del af mig selv. Jeg var hos ham allerede 8.30 om morgenen, hvor jeg startede med at hygge lidt i stalden. Han var så sød og Baloo-agtig, og havde fået en masse smertestillende, så han ikke skulle have smerter på sin sidste dag. Vi tog ud at ride for sidste gang. Det hele var så urealistisk, tanken om at han skulle væk var nærmest.. Umulig. Han var frisk og glad, fik lov at galopere stærkt på en af stierne, og vi hyggede os rigtig meget. Bagefter kom han på kæmpe græsfold med sine to foldkammerater. Jeg var hjemme i få timer, lige og samle mig. Det var så underligt, da vi kom hjem fra jeg utrolig kraftig næseblod - har kun haft næseblod to gange før i mit liv. Det var som om alt bare var sådan... sært.

Omkring klokken 13 tog vi derud igen. Han gik og hyggede sig på folden, jeg var lige ude med en gulerod til ham, og gav ham ellers lov til at hygge sig med sine venner. Min mor og jeg sad på en lille bakke, med udsigt over hele folden, bare og betragtede ham og snakkede om alle de dejlige oplevelser jeg har haft med ham. Efter en times tid, kørte vi hjem og hentede min far, der havde fået fri fra arbejde. Vi tog direkte i stalden bagefter. Baloo blev lukket ind fra fold, striglet en sidste gang, og så stod jeg i omkring 45 min med ham i hans boks, bare og nussede. Det var først der det gik op for mig at han skulle dø. Jeg havde været smilende og glad hele dagen (og ugerne op til), men lige i det øjeblik gik det ligesom op for mig.

Dyrlægen kom klokken 16.00. Han har været vores dyrlæge lige fra den dag jeg købte Baloo. Han forklarede kort, hvordan en aflivning foregår, og så trak vi Baloo ned til der hvor han gik på sommerfold denne sommer. Baloo havde sin flotteste grime på og jeg gav ham en masse æbler og gulerødder. Min mor var der også. Min far var nødt til at gå, han kunne ikke holde til det. Han fik det første sprøjte, så han blev lidt søvning. Herefter en sprøjte der fik ham til lægge sig ned. Jeg sad ved hans side igennem det hele, også da han fik den allersidste sprøjte. Dyrlægen tjekkede hans reflekser og hans puls, og erklærede ham derefter død. Jeg brød fuldstændigt sammen. Min far (han kom tilbage, da Baloo var død) og min mor tudede også, og det samme med Lars og Bente der ejer stalden. Alt var så smukt og forfærdeligt på samme tid. Himlen havde så flot en farve, det var lige før solnedgang. Jeg sad hos Baloo og græd og græd. På et tidspunkt begyndte han at blive kold. Jeg kyssede ham, og sagde mange gange at jeg elskede ham. Jeg aede hans mule, der som det eneste stadig var varm. Og så rejste jeg mig op, og gik, og kiggede ikke tilbage en eneste gang. Først da mine forældre havde puttet presseningen over ham. Jeg gik ind i stalden og brød fuldstændigt sammen da jeg så den tomme boks - tanken om at han for blot en time siden havde stået lyslevende der og gumlet. Forfærdeligt. Den værste dag i mit liv. Men jeg ved at jeg gjorde det rigtige. Baloo har givet mig så meget i de knap 3 år jeg har haft ham. Han har haft en kæmpe indflydelse på den person jeg er i dag. Jeg har hele tiden følelsen af at han holder øje med mig lige nu. At han også savner mig. Vil altid savne ham, være taknemmelig for alt han gav mig, og elske ham - elske ham højere end ord kan beskrive.

Jeg elsker dig Baloo. Forevigt <3

Kommentér på:
Hvil i fred elskede <3
Annonce