{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Little Mega Jac - Youth World Cup 2012

639 visninger | Oprettet: 26. nov 2013

Little Mega Jac - Youth World Cup 2012

Little Mega Jac, 2002 quarter vallak.

Så fik jeg endelig lavet den videomix jeg nu i 1,5 år gerne har ville lave fra Youth World Cup i Kreuth, Tyskland juli 2012. Jac var fantastisk og har aldrig gået bedre! Han blev trukket af Team New Zealand, og de formåede virkelig at få det bedste ud af ham.

Han vandt 9 medaljer, inkl. 2 flotte bonzemedaljer, på de to dage og deltog i alle 7 all-around discipliner. Han vandt medaljer i henholdsvis: Western Riding, Western Horsemanship, Trail, Hunt Seat Equitation & Hunter under Saddle.

Han bar en stor del af New Zealands samlede bronzemedalje i holdkonkurrencen, da han skaffede dem næsten halvdelen af de point de samlet fik. Han blev samlet World Cuppens 3. BEDSTE hest! :-) Derudover blev han sammen med den ene af pigerne Individual High Point Western Horsemanship. Vi var helt overvældede over hans præstationer, og han fik mange positive kommentarer fra kendte hestefolk fra både Europa og USA.

Vi er super stolte af ham, og jeg har længe arbejdet på denne her video. Jeg har aldrig syntes, at den var god nok. Nu er den endt med at se således ud, og jeg håber I kan lide den. Det er min første video, der er redigeret i Final Cut Pro X. Desværre er kvaliteten ikke så god, da den oprindelige fil var 4 x for stor til HG og derudover er l musikken "forsinket" i forhold til den originale, men håber det går! ;-)

Den originale kan ses her: http://www.youtube.com/watch?v=QlcEOXfkIlA

Rikke Weis .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 1. feb 2009


Kommentér på:
Little Mega Jac - Youth World Cup 2012


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce