{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Ridning på Cliona

489 visninger | Oprettet: 1. jan 2014

Ridning på Cliona

Jaaahh, så kom jeg endelig op at ride på Cliona igen <3 All by myself :-) Nicolai var der "bare" til at tage lidt billeder samt lige holde et øje med mig en gang imellem.
Må nok indrømme, at da jeg lige var kommet op, at jeg var lidt nervøs, så brugte bare lige de første 1-2 minutter til bare at sidde der, men så gik det også over igen. Og det tager Cliona bare så godt, så hun ventede tålmodigt <3
Kunne godt mærke på hende, at hun ikke har været rørt længe, men hun tog det alligevel ganske pænt, og vi startede stille og roligt op igen.
Selvom hun stort set altid er så sød og nem, skal man ikke glemme hendes unge alder, som jeg ofte kan have tendens til i andre situationer, fordi hun bare gør som der bliver sagt. Men jeg kan godt mærke hendes unge sind nu, når jeg kommer på hende. Og pt er hun ikke den "dovne koldblod" som hun ellers ofte er . Der er faktisk ganske godt gang i hende og hun er blevet lidt mere vågen.
Men hvor var det dog en dejlig måde at starte det nye år på - på ryggen af min yndlingsmusse <3


Har ikke været på hende i 2½ mdr pga hovbyld samt jeg ikke har haft det godt.
Hun blev i sommer ryttertilvænnet, men har kun været redet ( mest skridtet ) et par gange om måneden frem til midten af oktober, så vi håber på, at dette var startskuddet til at komme lidt mere i gang nu. Det må være mit nytårsforsæt.
Men hun er også kun 3 år, så det er jo fint nok, at det har været så stille
Videoen slutter af med, at hun render lidt løs på banen.
Ved jo hvordan nogle har "kritiker-brillerne" på, når de ser andres ridning, men jeg tager "chancen" alligevel, og smider den op herinde ;-) For uanset hvad, så er jeg stolt over hvad jeg har formået at nå med Cliona og vores træning trods min sygdom <3



Kommentér på:
Ridning på Cliona
Annonce