{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Milla træner med haffelaffen - d. 28 Maj 2014

490 visninger | Oprettet: 30. maj 2014

Milla træner med haffelaffen - d. 28 Maj 2014

Tjah der er mange (eksklusive mig selv, milla og min mor), som kalder ham haffelaffen, og jeg anede ikke hvad jeg skulle kalde videoen, så tænkte jeg hvorfor ikke?

Jeg har klippet meget fra da jeg filmede som shit den dag pga. jeg ærligt talt ikke koncentrerede mig og stod og snakkede med folk, så jeg fik en masse flot himmel og ridebanebund med ;p. Jeg har valgt ikke at tage galoppen med da det ikke er hans stærke side pt - han virker som om han har rigtig svært ved det efter hans pause, så det bliver trænet meget, men det ser bestemt ikke kønt ud.

Han bliver desværre stadig påvirket (ukoncentreret og overglad) af andre hestes tilstedeværelse, og da der stod to hopper ude foran banen hvoraf den ene og Halfdan blev ved med at vrinske efter hinanden, har jeg klippet det ud.

Anyway, lig gerne en kommentar :)<3.

OBS: Ingen kritik, Milla ved hvad hun laver.

Kommentér på:
Milla træner med haffelaffen - d. 28 Maj 2014
  •   30. maj 2014 *Emma Jensen Skov*
    - Tak smiley

    Jeg skal faktisk ride undervisning på ham i morgen for første gang smiley har ikke redet ham selv så meget jo pga. mit vægttab og min ryg, men nu er jeg kommet ned i en vægt hvor han sagtens kan bære mig og jeg har "kun" 13 kg. tilbage + jeg har fået en sadel som er rigtig god for min ryg da der er gelé i sædet, så jeg kan ride uden at få alt for voldsomme smerter og jeg kan rent faktisk komme ud af min seng dagene efter jeg har redet nu xD.

    Får min mor til at filme i morgen så.

    Det gør jeg da lige smiley


  •   30. maj 2014 Han er bare så sød! Han går virkelig fint smiley
    Ser vi snart noget video, hvor du rider ham? smiley

    Kig meget gerne forbi min nyeste video med en kommentar smiley
    Knus herfra


Annonce