{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Undervisning med Halfdan - d. 29 Juli 2014.

634 visninger | Oprettet: 31. jul 2014

Undervisning med Halfdan - d. 29 Juli 2014.

*kig på hesten, ignorer mig*

i tirsdags red vi undervisning og jeg følte virkelig at det gik af h til.. hvor imod min underviser vidst var fint tilfreds.

jeg følte bare da jeg sad der, at han stak snotten i vejret og løb.. men nu filmede min mor det, og udover at jeg ligner en stor hval med slaskende løs hud everywhere og det ligner at jeg har dobbeltrøv, så ser det ikke så lortet ud som jeg havde troet, selvom det ikke ligefrem ser godt ud.

vi arbejder på at han ikke skal putte sig ind under lod, men der imod gå i lod. og nej, jeg kan /ikke/ ride ham lige så godt som hverken milla eller hans part.

men okay undervisning efter ikke at have redet i over en uge.

og så mener milla at han skal have sin sidste voksepause når vi når vinter, så min mor får nok ret i at han går over mål og bliver lille hest i stedet.

OBS: ingen kritik - jeg har en underviser.
^^ kommer der negative kommentarer omkring at jeg er for fed til ham, det er synd for ham, at jeg bumper for meget og dit og dat, så bliver det slettet - det kan jeg lige så godt sige på forhånd.

jeg ER klar over at jeg ser større ud end jeg er, men jeg er nået til et punkt i mit vægttab at jeg kan prøve at skjule huden så meget jeg vil, men det vil det altså ikke, so there's not really anything i can do about it okay. og hvis jeg ser sur ud eller det ligner at jeg har mærkelige bevægelser, så er jeg det altså ikke ;) pga. den løse hud på lårene, får jeg de ledeste slidmærker når jeg rider, så ja det er derfor, og så er der min ryg som plager mig (den er 'under opsyn' ved rygcenteret i middelfart dog), så det er 'bare' smerter og ikke fordi jeg er sur.

anyway, hvis i vil, så læg gerne en kommentar - det vil halfdan og jeg sætte pris på <3.

Kommentér på:
Undervisning med Halfdan - d. 29 Juli 2014.
  •   25. okt 2014 Hold da op! Det er et pr eller to siden, hvor jeg så jer sidst, og sikke en udvikling! Du er blevet halv størrelse, og har virkelig udviklet din ridning. Så flot!

    Hvorfor undskylder du for, hvem du er, og hvordan du ser ud? Sig til dig selv og andre, at du er god nok, og at du er kommet så langt. Du skal ikke undskylde dig selv!

    Med hensyn til det du sagde med dobbeltrøv. Gå i h&m og køb nogle g-streng, det gør underværker. ALLE går dobbeltrøv i almindelige trusser.

    Fortsæt dit gode arbejde!


  •   2. aug 2014 Wauw, det ser fandme godt ud!
    Det er lang tid siden jeg har set video af jer to, så det kan virkelig ses hvor meget i har udviklet jer og hvor langt i begge er kommet siden den sidste video jeg så!
    Flot arbejde! smiley


  •   1. aug 2014 Ahh det var noget vrøvl det jeg skrev.
    Jeg mener at det er helt naturligt hvis du ikke kan følge med nogen gange med den fart du har på i alle sammenhæng smiley Jeg synes du gør det super godt smiley

    Ja måske også 2 huller smiley det er altid lettere med lidt kortere bøjler smiley


  •   1. aug 2014 Kan forresten godt se hvad i mener - jeg prøver et hul kortere bøjler smiley jeg har bare haft redet med Millas og Louises bøjler nogle gange for at se om jeg kunne, men jeg må bare indrømme at mine ben ER altså ikke lige så lange som deres dx mine ben er sådan nogle korte tykke pølser xD

  •   1. aug 2014 sandie L: Tak smiley jeg er ikke bange for ham eller noget, he's my best friend smiley vi rider også nogen gange i rebgrime, og vi har redet en gang i cordeo smiley

    Team Vognkærgård - Katrine og Titon: Nej s: jeg har sat mit mål op, så mangler 20 kilo i stedet for 10... men håber på at de er tabt til slutningen af året.

    Haha ja jeg har svært ved at følge med nogen gange desværre s: ligegyldigt hvor meget jeg gerne vil følge med, både hestemæssigt og andre ting, så kan jeg ikke altid det..

    Tak<'3 smiley

    Louise *Modjo*: Tusind tak smiley


  •   31. jul 2014 Nadja, det ser jo skide godt ud, men tror det ville hjælpe dig rigtig meget med kortere bøjler, du kommer til at stå meget på tår i bøjler, du ville også få mere støtte og give ham mere støtte hvis du fik bøjler lidt op, men det ser rigtig godt ud når du rider ham smiley

    Kig evt. forbi mine videoer af min fjordbamse, du må meget gerne ligge en kommentar smiley


  •   31. jul 2014 Hold op Nadja du forsvinder jo snart helt smiley

    Du skal nok få styr på det sidste med tiden, med alt det du gennemgår i det tempo du har på så skulle det være underligt at du engang imellem ikke kan følge med smiley

    Jeg vil give Sandie ret med bøjlerne men det har vi jo snakket om før så den kommer nok ikke videre griner smiley

    Når først du får styr på kroppen så kommer det hele på plads med din ridning smiley Thumbs up girl smiley


  •   31. jul 2014 Synes det er stort du er kommet så langt at du selv tør at ride sådan rundt smiley

    Ville det ikke hjælpe dig med lidt kortere bøjler, og så et par ridestøvler/leggins?? Det ligner for det første at du knap nok kan komme op og stå i bøjlerne?? Og for det andet, så synes jeg at ens balance bliver væsentlig ringere, hvis man ikke har noget på benene til at "sidde fast" på sadlen??


  •   31. jul 2014 Camilla Majka team Fjorbamserne <3: Synes du? smiley det var bestemt ikke vores bedste dag.. men tak smiley

  •   31. jul 2014 Det ser rigtig godt ud ! smiley Håber jeg kan få Majka til at, gå så pænt en dag smiley

Annonce