{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Calle nyder livet!

625 visninger | Oprettet: 24. okt 2014

Calle nyder livet!

Caliméro nyder sin sidste måned i baghaven.. Om en måned ender hans korte liv, grundet slinger.. Jeg er så ked af det på hans vegne, men det er det bedste for ham..
Her er han lige kommet hjem fra sommerfolden og tager lige en æresrunde! Jeg elsker ham så højt. Min store helt!

Christina Møller
Kvinde | 26 år | Oprettet: 13. aug 2012


Kommentér på:
Calle nyder livet!
  •   1. dec 2014 Jeg købte ham da han var 17 måneder. Ejer sagde at han havde vokseværk. Efter et stykke tid forsvandt det ikke og vi fik dyrlæge til ham. Hun lavede forskellige øvelser og sagde så at hun var helt sikker på at det slinger. Men alligevel skulle vi give ham et halvt år for at se om det forbedrede sig. Efterfølgende har vi haft 4 forskellige smede til ham fordi de ikke kunne håndtere ham på grund af hans bagben. Han sparkede ikke, han gjorde aldrig en flue fortræd! Men han var MEGET usikker bagtil og vidste ikke hvor han satte sine ben. 13. August 2014, fik jeg dyrlæge til ham igen, for han begyndte at få forværringer og hun konstaterede ham så slinger. Slinger er hvor nervebanerne til benene i halsen har fået et slag, og derved lavet skade. Han havde det så på alle fire ben, men værst på bagbenene. Symptomerne er at hesten løfter bagbenene langt op under sig og efterfølgende sætter dem brat ned i jorden. Hiver du den i halen er den ved at vælte med det samme da den ingen balance har. Fordi at hesten ingen balance har, har de svært ved at få renset deres baghove og dette giver store problemer mht smed osv. Slinger forekommer oftest ved unge hingste i 1,5-2 års alderen, og de fleste heste bliver aflivet/slagtet så snart diagnosen er stillet. Calle holdte indtil først i november, og han havde ikke ondt, men han havde kæmpet hver dag for at holde sig på benene smiley håber det gav dig svar på din nysgerrighed smiley du er velkommen til at spørge ind til mere!

  •   1. dec 2014 Hvordan opdagede i symptomerne inden I tog ham til dyrlæge? smiley læste lige lidt om ham og blev nysgerrig smiley

Annonce