{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tilridning af Diablo

902 visninger | Oprettet: 22. maj 2008

Tilridning af Diablo

Her er lidt mere trav med Diablo, samme dag som det andet klip uden longe.

Ja han går lidt urolig med hovedet, og ja, hendes tøjler er også lidt korte. men i kender ikke hesten, og så ham ikke blive longeret, så havde i gjort det samme.
Han gider ikke gå i longe så det får man intet ud af, han hopper bare rundt som en gadedreng...


Sabrina Stald Søren
Kvinde | 41 år | Oprettet: 14. jun 2007


Kommentér på:
Tilridning af Diablo
  •   28. maj 2008 Tak : ) Ja er ikke så nemt når han ikke kan samles endnu og ikke er så styrbar. Og tak for rådet, vil jeg tage til mig da jeg godt ved jeg ikke altid bruger benene nok : )

  •   28. maj 2008 Jeg synes det ser ret fornuftigt ud... Det eneste jeg synes der skulle være anderledes er at der skal bruges meget mere lår og ben når den skal hhv til højre og venstre... - der bliver nemlig meget uro på ryggen når den slår med hovedet og det er dér der skal spændes så man sidder fast... - Men hver sine måder at tilride på... Synes alligevel det ser ret ok ud.
    Tøjler er da fine og bøjler er meget forskelligt fra person til person hvor man helst har dem... så længe ryggen er fri på hesten er det jo fuldstændig ligegyldigt hvor lange/korte de er.. Det kan iøvrigt være ret svært at sidde på sådan en hest der slet ikk samler sig så kan endnu engang kun sige at det ser fint ud.. ; )


  •   27. maj 2008 hej.Skriver kun dette for at vi ikke får flere dumme kommentarer : ) Jeg vil bare gerne lige sige at jeg synes i skal se videoen igen hvis i mener jeg rider med korte tøjler. Havde dem i en meget normal afslappet længde. Havde næsten ikke fat i ham, men bare jeg tog det mindste i tøjlerne for at dreje ham slog han med hovedet fordi han selvføldelig ikke er vant til det endnu. og er nødt til at have lidt fat da han ikke ved hvor han skal gå endnu. De 10 meter volter som sku være så forfærdelige at lave havde han overhovedet ingen problemer med og lavede dem kun når han rendte for stærkt, så han derved kunne sætte farten lidt ned i stedet for at tage i tøjlen. Jeg pressede ham ikke rundt på volterne, han drejede det han selv havde bæring til. Har desuden tilredet over 20 heste og ingen er døde endnu. og at mine bøjler måske er et nummer for lange har de også alle overlevet. Det er ikke altid nemt at se hvad der sker på en video og når i ikke selv var til stede kan i ikke dømme.

    Mvh Malene


  •   26. maj 2008 ja de har sku noget travlt... har du set det andet klip med jer? det er næsten endnu værre... forstår ikke helt hvofor man skal dømme uden at kende til hverken hest eller baggrund...

  •   26. maj 2008 hold kæft hvor har folk travlt hva'. hold da op, man sku tro de havde været der selv. : ) Glemte helt at skrive idag, men det har været et rigtigt møgvejr, så det var nok heller ikke blevet til noget. Knuzer

  •   23. maj 2008 0kay .. Jeg vil heller ikke gi råd for har godt nok ikke forstand på at tilride en hest hélt fra bunden, jeg har tilredet min egen og der brugte vi en løs chambon på ham og det hjalp .. men der er jo self forskel på heste smiley

  •   23. maj 2008 det er da helt sikkert. men der er lidt forskel på hvem og hvordan man siger det.
    jeg tager gerne imod råd. men ikke fra folk som ikke er kyndige. og specielt ikke med hjælpetøjler på så ung en hest.


  •   23. maj 2008 jeg sagde det bare -.-' det er bare min mening, vidste ikke engang hvor lang tid den har været redet eller whatever det er jo bare din måde at tilride på, skal du også have lov til men man må gerne komme med en kommentar nu når det ligger herinde.

  •   23. maj 2008 når hun nu altid rider med lange bøjler, er det da bare en skønhedsfejl at hælene ikke vender som de skal. altså herre gud, er jo ingen skønhedskonkurence...
    Og hun kommer altså op i traven. nok til at ryggen er fri


  •   23. maj 2008 uanset om det er kort eller lang tid man rider på en unghest, så skal ens bøjler være så korte at man kan sidde i let sæde med strakt ryg.. og hendes bøler var så lange, at hun ikke en gang kunne få hælene stukket ned..

  •   23. maj 2008 Han lavede kun et par stykker, det skader ham ikke, så længe man ikke laver dem hele tiden.
    Og hun rider altid med korte bøjler, de var så heller ikke lige lange, men var ikke så længe hun red ham, så det var lige meget.

    Og ja, tøjlerne er lidt korte. men havde du haft ham i longe så havde du også haft lige korte nok tøjler. Han var en rigtig gadedreng


  •   22. maj 2008 hvis det er første gang uden longe på så skal han satme ikke gå små 10 metervolter.. det kan den slet ikke bære endnu.. og ville altså også korte bøjlerne lidt op, så du kan sidde lettere på ham.. og lave tøjlerne lidt længere så han ikke blev så irriteret !

  •   22. maj 2008 Hvor er det flot smiley

  •   22. maj 2008 Nej, det skal han IKKE have på.
    det er 1 gang uden longe så han skal ikke have alle mulige ting og sager på. det skal nok komme at der kommer ro på. men en hest der kun har redet uden longe en gang. nej! den skal lære det UDEN ellers lære den det ikke.

    Ja skælder nok lidt ud! men gider ikke sådanne kommentare!


Annonce