{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

You just didn't say goodbye daddy..

1.513 visninger | Oprettet: 2. sep 2009

You just didn't say goodbye daddy..

En mindevideo, jeg med tårer i øjnene har lavet, om min far.

Hver gang jeg hørte sangen, kom jeg til at tænke på ham. Så nu kædede jeg lige nogle billeder af min far på musikken, og nu har jeg faktisk en video, som får mig til at slappe af. Savner jeg ham pludseligt, eller får det meget skidt, med oplevelsen, så ser jeg videon, og kommer til at tænke på alle de gode minder vi har.

Nej, min far har ikke været i militæret. Men han var den ansvarlige for ammunition og skyts, indenfor Hjemmeværnet i Skanderborg.

R.I.P. Far. Du forlod os, alt for tidligt.

* Lena Trab .
Kvinde | 32 år | Oprettet: 18. sep 2005


Kommentér på:
You just didn't say goodbye daddy..
  •   13. jun 2012 Hej Lena.
    Min far er oså død, han fik også hjertestop, det er forfærdeligt!
    Da min mor vågnede, var han et bedre sted! Et sted langt her fra! Et bedre sted.
    Husk gud vælger tit de bedste først! (Det siger jeg med hensyn til min far!)

    Knus


  •   14. jul 2011 KOB.

    Han fik et pludseligt hjertestop, da han var ude i haven med min hundehvalp..


  •   12. jul 2011 Trist video..


    Må jeg spørger hvordan? Eller.. Nu tænker jeg på du ikke bliver for ked.


  •   25. feb 2011 Det er nogle blomster, som ligger i bølgerne ved Vesterhavet. Vi valgte at dele hans aske, så den ene halvdel kunne få et gravsted i hjemegnen, og den anden del kunne spredes over Vesterhavet, fordi han var så vild med lige netop Vesterhavet.. smiley

  •   24. feb 2011 virkelig smuk video smiley
    hvad er det på det sidste billede på videon?


  •   31. dec 2009 smuk video, mistede selv min far i 1996 i en alder af 41. han døde af kræft. tænker også tit på ham. håber du får snakket med nogen om det. det har man brug for.

  •   19. dec 2009 Skræggelig historie smiley smiley
    God video!

    R.I.P smiley


  •   1. nov 2009 okay takker

  •   1. nov 2009 Kan ikke huske hvad kunstneren hedder, men sangen hedder bare: "you just didn't say goodbye daddy"..

  •   1. nov 2009 Hey you..! hvad hedder sangen?? den er mega god..! skulle hilse fra Akeno:0)

  •   30. okt 2009 det gør mig ondt. jeg tænkte om hvad sangen hed?

  •   11. okt 2009 Aj hvor er det trist, tuder helt fordi jeg selv elsker min far over alt, og alt andet må tages fra mig, bare ikke min far..! du er sej Lena, ved det er svært, men sikker på dunok skal komme videre..! foresten rigtig mange gode billeder..

  •   8. sep 2009 hvor sørgeligt smiley
    Kom selv til at side og tude... smiley


  •   4. sep 2009 Narj hold da op.. smiley
    Deter da også en stor fejl lægen har taget da han blev tjekket.. Der går joé ikk mere end 3 dage.. smiley Føler med dig og din familie.. smiley


  •   4. sep 2009 Årh ha hvor jeg dog føler med dig ;/ Det aldrig sjovt at miste nogen man elsker og holder af, men at miste en forældre må være noget af det væreste i verden.

  •   3. sep 2009 Ja, det ramte os også lidt hårdt, da vi kom i tanker om det med datoen..

    Min far begynder at klage over smerter i brystkassen, og begynder at sammenligne dem, med dem han havde, i forbindelse med blodproppen, for 14 år siden. I nogle uger går han med det, og det bliver kun værre og værre. Han tager så til lægen, og får det undersøgt, torsdag d. 12. marts. Lægen kan intet galt finde, og alt er i den skønneste orden.

    Søndag d. 15. marts, om formiddagen, begynder han at klage lidt igen, men ligger sig på sofaen, og slår det hen med at han trænger til hvile. Ved 14-tiden tager jeg så ud til Stutteri Kaptain, hvor jeg i den tid red ude. Min kæreste tager hjem, og vi tager begge to afsked med min far i vinduet.

    Kort tid før vi tager afsted, skændtes jeg lidt med min far, og han spørger så, hvornår jeg ca. er hjemme igen, og jeg siger kl. 16.

    Kl. 17:30 bliver jeg så ringet op på min mobil, og på displayet står der "far". Jeg tager røret, og ved jeg er sent på den, så jeg starter bare med at sige: "Hej, jeg er på vej hjem.." Men stemmen i den anden ende tilhører en mand fra Randers politi. Han forklarer at min far er blevet fundet, faldet om, i vores lille have, og at der kommer en patruljevogn ud og henter mig, for at bringe mig ind til skadestuen.

    Jeg ringer videre til min mor, som intet har hørt. Hun prøver at tage kontakt til politiet, men de beder hende henvende sig på skadestuen. På skadestuen beder de hende om at komme, omgående.

    I mellemtiden dukker en patruljevogn op, ude ved mig. Først da jeg står helt henne ved siden af den, stiger de to politimænd ud af bilen, ser ned i jorden, og erklærer min far død. De spørger om de skal køre mig ind til ham, men Lone (Stutteri Kaptain) påtager sig hurtigt ansvaret, at få mig bragt ind på skadestuen. Da politiet kører igen, ringer jeg til min mor, for at høre hvor langt hun er. Grådkvalt får jeg fremstammet, at de har erklæret far død. Da jeg siger det i telefonen, er hun næsten nået frem til skadestuen. Hun ringer videre til min storebror i Skanderborg, og han smider i gråd en hammer igennem ruden på hans værksted, og kører mod Randers.

    Lone kører mig ind forbi min kæreste, og så ned og læsser os af ved skadestuen.

    Da vi så alle er samlet på skadestuen, får vi meddelelsen fra lægen, som tog imod ham. Ambulancefolkene havde gjort alt hvad de kunne, for at genoplive ham, men intet lykkedes. Han blev erklæret død kl. 16:30. Det hele var gået så stærkt, at knapt nok selv nåede at opfatte det. Efter beskeden, går vi så ind for at se ham..

    Grunden til at han faldt om i netop haven, er at han var ude at lufte min lille hund. Så min hund var også ved ham, da han døde, og indtil politiet ankom på stedet.

    En uge efter, blev han bisat, og en måned senere blev halvdelen af hans aske begravet. I sommerferien, var min mor, mine brødre, nevøer og svigerinde så på sommerferie ude ved Vesterhavet. Ved denne lejlighed fik vi spredt den anden halvdel af hans aske, over Vesterhavet, efter hans store ønske.

    Noget af det værste, i min fars død, er at han har efterladt en søn, som aldrig nåede at møde sin far. Min far fik for 32 år siden en søn, med en anden kone, end min mor. Min far måtte ikke se sønnen, og alle de breve, som blev sendt til ham, blev brændt. Sønnen fik skrækhistorier at vide, om min far, og ønskede som barn, heller ikke at møde ham.

    Men 1 måned siden min far døde, fandt de hinanden på Facebook, og begyndte at skrive sammen, og aftalte snart at mødes. Min far var ovenud lykkelig, og glædede utroligt meget, til at se sin søn. Men det nåede han så aldrig. Og min "nye" storebror nåede aldrig at møde sin far..


  •   3. sep 2009 Det var godt nok noget af et sammenfald med hans den første.. Men hvis du har lyst til og fortælle mere, så vil jeg da gerne det.. smiley smiley

  •   3. sep 2009 åh den dag kan jeg godt huske, det er så trist smiley R.I.P

  •   3. sep 2009 Det var et smukt farvel Lena ,mindes stadig den tragiske dag.

  •   3. sep 2009 Sarah: Selvfølgelig må du spørge. Det hele er en længere og lidt tragisk historie, men kort sagt, så ville hans hjerte bare ikke mere. Han døde muligvis, på grund af en blodprop i hjertet. Han fik bare et pludseligt hjertestop. Han døde på 14 års dagen, for hans første blodprop i hjertet, som var tæt på at slå ham ihjel.

    Vil du have hele historien?


  •   3. sep 2009 Føler med dig søde.. :'/
    Hva døde han af, hvis man må spørge?


Annonce