{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

De dømte muskelhunde

902 visninger | Oprettet: 20. feb 2010

De dømte muskelhunde

Dette er en video jeg lavede for godt 2 år siden. Min mening er at vise hva en sand muskelhund er og ikke dette de viser i medierne!!!
Mange af de racer der er med i videoen er på den liste over racer der skal blive ulovlige!! Personligt syndes jeg dette er meget synd da de fleste ikke kender en SAND muskelhund !!!

Videoen indeholder stærke billeder !!!

lig gerne en kommentar

# Stald Vaseli #
Kvinde | 39 år | Oprettet: 6. apr 2008


Kommentér på:
De dømte muskelhunde
  •   23. okt 2013 Jeg har det fint med dem og vis de bare bære mundkurv så er det bare okay for så er det ens for alle og der er ikke mere pulimik med det slut så la D dem leve

  •   20. feb 2013 Ja jeg har lavet videoen smiley

  •   7. feb 2012 jeg synes de skal aflives. men jeg har også både set et barn og en hest der er blevet angrebet af en amstaff.

    de har en genfejl og den sødeste amstaff kan angribe.

    jeg tager ikke på besøg hos folk der har muskel/kamphunde, og de er forbudt på min gård og vil aldrig nogensinde snakke eller være i nærheden af disse hunderacer.

    hvis de virkelig er så søde som i alle mener var de nok ikke blevet ulovlige i vores lille land.... vel????


  •   30. jan 2012 Ligger og ser denne video med et smil på læben og tåre i øjnene, samtidlig har jeg min fantatiske muskelbasse som ligger lige nu og putter under dynen og snork bobler.. En rigtig hund er en muskelhund!
    Fuck Lars Barfod, bevar hundene !


  •   9. sep 2011 Ja desværre er det hunden der må betale prisen smiley

  •   9. sep 2011 tjek mine billeder i mit album af min muskel hund, han er amstaff, og min bedste ven. Jeg hader at folk har sådan nogen fordomme imod hunden, og ber til at jeg kan beholde min bedste ven, til han ikke længere kan mere. Jeg hader det lorte system. Det kun uvidende folk der har noget imod hunden.

  •   8. okt 2010 Elsker Stafford shire bullterries (: vi har nemlig selv en, i kan se hende på min profil (: Jeg gir jer ret i at det er ejeren der udnytter hunden og lære de stakkelse hunde at kæmpe, heldigvis er det forbudt i Danmark og også flere steder i USA og mange andre lande (: Siff som vores hun hedder er den bedste familie hund nogensinde og jeg ville ønske at hun aldrig skal forlade os : / Men syntes klart det er en god video, holder meget af den. Det er også dejligt at se at der er flere personer der mener at de så kaldte "Muskelhunde" også kan være gode familie hunde og ikke bare "Dræbere" (: Vores hund har aldrig gjordt nogen fortræd (:

  •   27. aug 2010 Ja min tæve vil heller ikke have mundkurv på og ryster over det hele !! men hun skal og jeg må jo overholde loven !! Heldigvis bor jeg på en gård så vi har hende ikke så tit med andre steder for hendes egen skyld.

    Mia prøv at se den færdig for det er en historie og lyt til sangen imens


  •   27. aug 2010 syns det er så synd at de bliver dømt sådan! ):
    jeg ville ikke se mere, da der kom billeder fra når de er i kamp /;


  •   27. aug 2010 jeg kender op til flere der har de så kaldte farlige hunde. men tror ikke de hunde ved de burde være de sande dræber maskiner mine børn forguder dem og elsker når de kommer på besøg eller vi tager over til dem. fandt min store dreng sove med hoved på maven af den ene af dem og den rørte sig ikke før han vågnet... men ja de er ikke mere farlige end man selv gør dem til.. og de hunde her er dem der skal bære mundkurv når de er nogen steder. det har vi så sagt at når de er her skal de ikke have dem på der er intet galt med dem

  •   26. aug 2010 oki smiley

  •   26. aug 2010 Jeg Kopiert, det der står oppe hvor man skriver den hjemmeside man gerne vil ind på der kopiret jeg og så gik jeg ind På Face og satte den inde ved den der hvad har du på hjertet smiley

  •   26. aug 2010 kan godt være jeg spørg dumt nu men hvordan har du fået den herfra og ind på face ???

  •   26. aug 2010 Taak smiley

  •   26. aug 2010 det er helt oki smiley

  •   26. aug 2010 Hej Smuk Vidio!
    Jeg har lagt den ind å¨min facebook sode for nogle af mine venner skriver de skal dø men nu har jeg skrevet de skal se den og tænke sog om!
    Håber det er Okay Med Dig!?


  •   24. jun 2010 Som nogen af jer siger, så er hundene hvad ejerne gør dem til. De gør bare hvad de bliver opdraget til. Alle hunde kan blive opdraget til at blive en "dræber". Synes at det er synd, at det går ud over den race, når det kun er nogen få stykker, som der har været "slemme". Der er nok også andre hunderacer, som der har været "slemme"...
    Har dog, aldrig kendt en mukskel hund, men det er min holdning, og jeg er sikker på at der findes, massere af søde og dejlige muskelhunde, som der har fået den rigtig kærlighed og omsorg (;


  •   3. jun 2010 Du kan se mine vovser i mit fotoalbum smiley

  •   3. jun 2010 Regine W.... Ja den har været på hunde galleri men slettede den konto i december netop fordi folk har ondt i røven over disse racer !!! og gad ikke den hetz mod mig derinde !!

  •   15. maj 2010 super super fin video. Den har fået 5 stjerne af mig og det er på trods af jeg er bange for hunde.. syntes nemlig helle ikke man skal rede alle over en kam smiley

  •   8. mar 2010 hej

    jeg kan sagtens forstå folk bliver bange for disse racer, når de ser alt det i tv, men sagen er bare den at de fleste muskelhunde er dejlige familie hunde ligesom alle andre.... desværre for vi der har dejlige rare muskelhunde ikke chancen for at vise dem frem da det ikke sælger !!!

    min dør er altid åben for folk der vil møde en dejlig rar muskelhund !!!! desværre tør de fleste ikke tage imod dette tilbud !!! og ja så er det svært for os at vise den gode side af disse hunde !!!
    Jeg har i mit liv haft mange hunde af forskellige racer og når jeg en dag skal have børn er jeg ikke et sekundt i tvivl om hvilken af mine hunde jeg vil stole mest på omkring mit barn, og det er min Amstaff tæve !!! jeg ved at hun ALTID vil passe på det barn og vogte det med sit liv og at hun ALDRIG ville gøre det ondt!!!! hun er den bedste med børn og jeg stoler 100% på hende omkring dem smiley


  •   8. mar 2010 de er sød men jeg kan godt tøve liget når jeg ser dem men jeg er i bange for dem på den måde for de jo mega sød men hund er god venner med en muskelhund og du er nok lige store og de er de beste venner og dem der ejer muskelhunden er nød til at holde hende i stor fordi der er nogen der er bange for hende selom hun er det sødste i verden det er en skam at der er så menge der er bange for dem og syns at de er farlige!!!


  •   8. mar 2010 Går*
    Skyld*
    tihi


  •   8. mar 2010 En god video:)
    Hmmm ja jeg sys hellere ikke det skal gå ud over de søde og dejlige "kamphunde" Men derimod menneskerne der er så hjernedøde at opdrage nogle af dem til at være en kamphund:( Nogle rigtig gode billeder:) (de fleste) Kender ikke nogle kamphunde men jeg er altså stadig "bange for dem" kun fordi jeg har set alt det i fjernsynet, hmm der er et klip hvor der er en kamphund der gåe ind i en have og tager deres kaniner:/ Derfor er jeg bange for dem:/ Men det er jo ikke deres skyl:/ EIJ det sku svært at forklare.... De er sikkert skide søde men jeg har bare fået det helt forkerte intryg hvis du forstår? ARHxD

    Undskyld det blev lidt langt^^


  •   22. feb 2010 Ja det er mega synd hvis man ikk må have dem mere ):
    min veninde har en "muskelhund" og den er bare så sød ! de er jo ligesom andre hunde, bare fordi nogen af dem bliver trænet til noget andet, skal det gå ud over alle "muskelhundene"..):


Annonce