{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dyremishandling - Transport, forsøgsdyr og pelsning

4.518 visninger | Oprettet: 7. maj 2010

Dyremishandling - Transport, forsøgsdyr og pelsning

Mig og en klassekamerat har lavet en film om dyremishandling.

Vi vil gerne høre jeres mening så den måske kunne nå at blive bedre til vi skal fremlægge..

****DER FOREKOMMER STØDENDE FILMKLIP!****

Sofie Krogh C
Kvinde | 29 år | Oprettet: 28. okt 2008


Kommentér på:
Dyremishandling - Transport, forsøgsdyr og pelsning
  •   16. okt 2013 Helt igennemt forfærdeligt!

    Tænk at nogen folk kan være så grusomme med et andet levede væsen?
    Jeg forstår det slet ikke!
    De kastet dyrene ned i jorden, de giver dem strøm, de spære dem inde bag trammer i op til 35 timer,
    Det er slet ikke i orden, på nogen måde.


  •   26. jul 2013 Bare man kunne rede alle dyr der ikke har det godt!!:'( man kan bare se i alle de dyrs øjne at de lever et frygteligt liv smiley hvor er mennesker bare helvedes værk.....

  •   21. maj 2012 fuck jeg fatter bare slet ikke hvorfor folk kan gøre det

    er med i en gruppe som er imod dyre mishandling

    fuck jeg fatter det bare ikke com on folk må være binde galle hvis de gør sådan noget


  •   4. maj 2012 Årh, hvor jeg græder.. Tudbrøler.. At se den her video, ligefør, at jeg skal sove.. Giver mig helt hundrede procent mareridt. Det skærer dybt, i mit hjerte, at se dyr, blivr behandlet, på denne måde.. smiley

  •   25. feb 2012 Oprest i*

  •   25. feb 2012 Forfærdelig!)';

    Og gard man, det er ikke til at holde ud hvordan kan man gøre det!?, hvad tænker folk dog på..
    Gid mennesker ikke var blevet til, - Især dem der ikke kan finde ud af at behandle andre rigtig, hvad så om det dyr FORSATAN!!! det er stadig et liv, ligesom vores! det betyder ikke de skal behandles anderledes! syge mennesker der lever i Danmark ( kun nogen!) &andre lande!;( de skulle bare skydes, eller kastes rundt med NEJ! MISHANDLES! LIDE! SULTE! BRANDES! TÆSKES! det skal de!!! de skal rives og kastet rundt med så kan de se hvordan dyr har det som bliver mishandlet på sådan en måde, prop dem i bur, og lad dem stå i 40 grader uden skykke, ingen vand, ingen mad! slås og grines og hånes!! spyttet/og tisses på!!;( Går af amok! er dyre elsker, jeg har virkelig lyst til at lade dem lide sådan som de dyr gjord!!:('<3 alle måder skal prøves!! de skal ha gifte ting i øjene og på der krop og i deres krop, kastet og slås ned i jorden, lide under tørke, og sulte! og få hedeslag, og proppet ind i et lille bur, de ikke kan stop ioprest i!



  •   22. feb 2012 Fuck de mennesker!! De man jo ikke sige fra eller noget!!

  •   22. feb 2012 Er helt mundlam ... tårende triller ned af kinderne på mig smiley kan simpelthen ikk forstå det kan sket når vi lever i 2012 ??
    Blir både super ked af det, men os skide hidsig og aggrasiv over at jeg intet kan stille op .. Jo jeg kan stoppe med at spise kød, men det er ikk nok, desværre smiley
    Men god film da den sætter tankerne igang ..


  •   15. jan 2012 Jeg kan ikke klare at se den, den er SÅ sand. smiley

  •   3. jan 2012 det godt nok noget klamt pis..
    for fucking tåre i øjne..
    er virkelig ked over de dyr der må lide deres liv til ende..
    seriøst de lande der gør sådan noget lort ?.. skulle have frataget deres dyr, og simpelhen blive nød til at spise alt andet!!vegetare er ordet..
    kæft man .. jeg kunne slå de mennesker lige i smasken!
    SUPER GAL!.
    og det værste er?. er der er SÅ mange mink farme her i danmark også.. SÅ mange bare i den by jeg bor i?)-:
    Vi er så mange mennesker i verden som ikke syndes om det, som hader folk der gør det, så mange folk der bander og svovler over det, så mange som siger det er synd.. men meget få der gør noget ved det..
    jeg har før i tiden betalt til sådan noget, og ville gerne gøre det hvis jeg havde råd! men jeg bruger min penge på MINE dyr.. på at mine dyr kan have et godt liv. gid nogen tænkte sådan om de stakkels dyr i videoen..

    rigtig god video som sætter tankerne igang:)
    rigtig dejligt at der var masser af video i, da der tit bare er fundet et par billeder på google, som folk ikke kender historien bag:-(
    dejligt du kunne for tælle lidt(-:
    Rigtig flot, hvad fik i for den?
    5 STJERNER!


  •   19. dec 2011 Som nogle andre også har skrevet, får jeg det også helt dårligt over, at være menneske.. Stakkels dyr. De kan jo hverken sige fra eller noget.

    Dyrene gør jo alt for at flygte, men når 4-5 mand står og holder et dyr, kan det jo intet gøre. Makeup osv. burde ikke testes på dyr. Men hvordan skulle det så ellers testes? For så ville menneskerne jo bare lide (MISFORSTÅ MIG IKKE TAK! - Jeg går skam ikke ind for, at dyrene bliver mishandlet på den måde, så de kan tjekke om vi kan tåle alt det lort vi propper i smasken osv!)

    Stakkels dyr, når de skal transporteres skal det sgu være fair! Der skal ikke være 20 grise i én fucking lastbil! Det skal være, så de kan gå rundt, og de kan få både noget at æde og drikke.. Se det på den side.. Hvordan vil vi mennesker selv have det, hvis vi skulle lide på den måde? Vi vil sgu heller ikke kunne overleve en sejltur på 32 dage, uden mad og i hvert fald ikke uden noget at drikke hele tiden! Og så i stegene varme..

    Bare det, da jeg var i Egypten ved pyramiderne.. De heste der! Jeg kunne græde.. Men denne video.. Der kunne jeg stor tude!

    Godt vi - eller i hvert fald de fleste, der vil jo altid være en, der skal være på tværs! - ikke går ind for dyremishandling, og i det mindste kan finde ud af, at behandle dyr ordentlig! At vi ikke går ind for rodeo og tyrefægtning osv.

    Men hvad skal vi kunne gøre? Vi er en "lille" befolkning i Danmark, hvad skulle vi kunne gøre? Vi har jo ikke engang råd til, at kunne hjælpe alle de dyr i de forskellige 3485345 lande! Vær taknemmelig for, at vi ikke går ind for alt det dér i Danmark, og vi lever i et forholdsvis fredligt land, vores dyr får mad og drikke, vi får mad og drikke, vi får tøj, dyrene lever i gode forhold..

    Nu må i seriøst ikke misforstå mig, og overfalde mig! Men vi kan jo som sagt intet gøre.. Det er så fedt, at der er nogle der prøver, og det skal da sikkert også nok lykkes en dag, at der sker bare en lille ændring - men der vil jo altid være nogle, der skal gøre det modsatte og i andre lande ser de jo HELT anderledes på dyr, end vi gør her i Danmark, vær glad for det!

    Denne video er så forfærdelig, men god! Jeg kan rigtig godt lide det der "hvorfor?" for ja.. Hvorfor?.... HVORFOR???!!!!!

    Hvorfor skal dyr behandles sådan?
    Hvorfor er det dyr, det altid skal gå udover?
    Hvorfor kan vi ikke hjælpe?
    Hvorfor kan vi ikke alle bare behandle hinanden ordentlig?
    HVORFOR ER VERDEN SÅ FARLIG???!!!

    Rigtig god video, og tillykke med karakteren.. I burde havet fået 12!


  •   6. dec 2011 de fortjæner bedere det er bare ikke i orden !!!

  •   16. nov 2011 hvordan kan de få sig selv til det ? smiley

  •   18. okt 2011 Hvad sker der for folk!!!
    Synets det er så syndt!)-:


  •   18. okt 2011 jeg er mund lam. har dog altid været imod at gå med pæls..! jeg har aldrig nogen sinde kunne lide at spise kød.. men vi er desværre bare nød til det.. min familie, støtter bare ikke sådan noget der.. og jeg syntes det er noget være sviner rig.! stakkels dyr-..!!

  •   19. sep 2011 Mener at hvas dyrene skal pelses skal de altså være døde først!!!;D men go video;D

  •   19. aug 2011 ÅRH.......
    LORTE MENNESKER!!!!!
    Vi er ikke meget forskellelige i forhold til dyr!!!!
    FUCK KINA!!!!
    JEG VIL REJSE DERNED TAGE DEM I BENENE OS SLÅ DERES HOVEDET I JORDEN!!!!!!!!!!!
    Forstå dog jeres dyr i stedet for det pis...


  •   9. jun 2011 Det er godt nok en sørgelig film smiley
    Mennesker tænker kun på sig selv nu til dags.. smiley Især det med de der kinesere smiley


  •   30. maj 2011 hold da op en sørgelig film jeg begyndte at græde med det samme:-( jeg er selv i praktik på en mink farm på ærø og de er rigtig gode mod alle minkene og de dør på den rigtige måde og de er døde når de skal pelses.

    jeg synes bare det er så synt og kigge på din video alle de dyr der lider det er frygeligt man for helt gåsehud alle de mennesker der gør det mod de dyr skulle enten få den samme omgang eller de skulle dø det har de godt af:-(

    men god film selvom den er mega sørglig


  •   20. apr 2011 ej, jeg sidder og græder! nogen gange skammer jeg mig over at være et menneske, bare fordi vi vil have make-up, eller ting så vores hverdag bliver nemmere, skal dyr dø og lide..
    hvis man skal lave dyreforsøg skal dyrene fandme også have det godt. det er ikk fair. blev bare rigtig chokeret over hvordan de bliver behandlet, jeg vidste ikk det var sådan.. jeg er total mundlam.



  •   20. apr 2011 Hvad fanden kan vi gøre, det hjælpe ikke vi bare lave3r en masse videoer om og det aldrig komme ud i livet! smiley
    Jeg sidder og græder, og har slet ikke lyst til at være menneske!!!!
    Kan næsten ikke klare tanken om at det forgår ude i verden mens vi sidder og spriser bøf eller noget andet køb, uden at tænke over hvordan dyret har haft det!!! Hvad kan vi gøre!??


  •   12. mar 2011 De mennesker skulle komme i fængsel!! Jeg blev helt rørt over de dyr! Det er mega syndt!!!

  •   12. jan 2011 Super god video. gik tåre i øjene med det samme... Jeg arbejder i landbruget og ved desværre godt at disse ting, forekommer i mange lande og dk er bestemt ikke nogen undtagelse, har set det med egne øjne og det frygteligt. Super video som bør vises offenligt og TV så folk får øjene mere op for det.... Super video jeg klart vil anbefale andre at se.... hilsen shannie

  •   5. jan 2011 fuck hvor synd for dyrerne de mennesker SKAL bare dø at de kan gøre sådan noget det skull prøves på de mennesker istedet for dyrene jeg kune bar ikke se den film smiley sku synd for dyrene

  •   16. aug 2010 Puha sikke en god video og nogle forærdelige videoer...
    forstår slet ikke hvorfor folk køber dyr når de ikke kan finde ud og behandle dem ordenligt!
    Man har squ ikke lov at have dyr når man ikke kan finde ud af og passe dem...
    Dyrene kan ingenting gøre ved folk slår og sparker og bare flåer pelsen af dem... De ønsker bare at dø...
    Mishandlede dyr ønsker kun at dø, eller at få et bedre liv og bare slutte fred mellem dyr og mennesker, men folk er bare sinsyge i låget og tænker ikke på at dyr har et LIV! Det må give dyrene respekt ligesom de selv ønsker...
    Synes bare nogle folk burde slåes ihjel, de fortjener ikke at leve, også kan de se hvordan det er at blive pint til døde!
    det burde forbydes!!!


  •   14. aug 2010 Det væreste dyr jeg kender er: Mennesket. Vi er nogle forbandede idioter nogle af os! (undskyld sprog) ÅHh

    I hate it!'

    Jeg vil gerne have kræfter til at tage disse mennekser, kyle dem ned i jorden så de lider, og derefter hive håret at dem!

    IDIOTER!

    Det gør mig såå VREEED!

    Ligesom om jeg får damp selvom jeg ikke har dett smiley


  •   5. aug 2010 det pisse synd at man kan få sig selv til og behandle dyr på den måde, men alligevel hvis man ik køber økologiske varer så støtter vi dem jo stadig og dermed stopper det aldrig smiley

  •   25. jul 2010 go video

    fuck hvor er det synd for dyrene


  •   14. jul 2010 ja det er ganske fint(:

  •   8. jul 2010 Her har du linket se om jeg skriver dig tydeligt nokxD
    http://www.hestegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=627491


  •   8. jul 2010 det er hædselit

  •   8. jul 2010 ej hvor er det synd for dyrne

  •   8. jul 2010 self ..;P

  •   8. jul 2010 *CSD* E & Sóley*NYT! Danger are soon in the stable >

    ja det må du gerne, bare du skriver det er mig der har lavet den (:


  •   2. jul 2010








    MÅ jeg ger ne bruge videoen til min gruppe " Mishandling er forkert" ??


  •   2. jul 2010 Ville med glæder være med til at putte gift ind i dres øjne!

  •   2. jul 2010 De er så smukke sådane nogle dyr også bliver de bar brugt til sådan noget LORT!

  •   18. jun 2010 Rørende video!. jeg havde en gang en lille katte figur med pels, jeg vidste ikke at det var ægte pels før jeg så en serie i tv hvor en man rejste rundt i verdenen for at vise verdenen alle de grusomme ting mennesker gør ved dyr. så så jeg et program hvor han havde skaffet sig et arbejde i kina, hvor de pelsede katte og hunde. Der var et lille bur hvor hundene og kattene var stablet oven på hinanden levende, så tog de en hund og slog den 2-3 gange oven i hovedet, og skar rundt om benet og hev pelsen af og de skreg:'( de stakkels dyr!. og så smed de de pels løse hunde og katte over i den bunke alle de andre, og bare lød dem dø!:'(. og de viste hvad pelsen blev brugt til! så tog ham der en katte figur magen til min frem og jeg smed den ud med det samme!...venlig hilsen: Anine:').

  •   11. jun 2010 sider og tuder det er så synt det der!

  •   6. jun 2010 hej isabella (:
    vi har haft ringet til amina og snakket med dem, og har tjekket deres hjemmeside(: - det hjalpt os rigtig meget til vores fremlæggelse.


  •   3. jun 2010 Det er rigitg hårdt at se, men desværre sker dette rigtig tit. Jeg harbejder for en dansk dyreretsorganisasion der hedder <b>Anima</b> vi arbejder på at få stoppet dyremishandlig på ísær disse områder:

    pels, landbrug og transport i Danmark. Da disse dyr desværre bliver udsat for rigtig meget stress, smerte og fortvivelse gennem deres levetid.

    Det er rigitg dejligt at se jeres intreresse på dette omåde smiley tjek evt. Amimas hjemmeside (Amima.dk) og følg lidt med i hvad de går og laver smiley


  •   27. maj 2010 Tillykke med det :')

  •   27. maj 2010 BELS:Trunte&Jasmine. Team skørhed! :i<3 . :
    Mange tak for komentaren (:
    vi fik 10 med pil op, så det var rigtig godtI(:


  •   27. maj 2010 <i>puha.puha.puha.puha</i>
    (undskylder stavefejl, hvis det forkommer)

    - Jeg er fuldstændig i chock, over alle de dyr. Jeg kan slet ikke have det. hvis det gerne vil afprøve alle deres forsøg. så gør det på mennesker, vi kan i det mindste sige fra. kan det stakkels dyr ikke. Jeg var lige ved at tude, da aben begyndte at bide sig selv. jeg synes slet ikke det er menneskeligt. jeg synes det er en 2 verdens krig bare med dyr, altså de bliver behandlet lige som jøderne.. Helt seriøst, jeg ville skyde hver og en af de personer der sende dyrne af sted, afprøver deres lorte forsøg.

    Men desværre ser hele verden sådan ud næsten. Jeg er glad for at DK ikke er så slem med det, eller norge eller sverige. Men self sker det også i de lande. Jeg er mundlam over det sker. så vil jeg heller se på at hesten går under lod, meget heller.. Forpokker da, kan mennesker ikke bare leve med uægte pels, istedet for at de giver 30.000 for at 8 dyr skal lade livet for dem.. Jeg er pis, over at overhoved forgår! Undskyld, ved det er en forkert tanke. MEN tag dog forhelved da de fanger i U.S.A osv der alligevel skal dø!!!

    Til videoen :')
    - Den er virkelig godt, kan rigtig godt lide den måde den er sæt op på.. I sætter alle tanker igang hos mig ihvertfald, håber også det gør hos andre. I kommer ind på mange gode ting. og har tal med, osv. video klippene i har i videoen, er super gode. Som i selv har skrevet, kan det godt virke STØDENDE. Måtte dog lige trække vejret en ekstra gang, for ikke at blive dårlig. Håber jeres fremlæggelse gik godt, kan se det er et stykke tid siden i lagde den ind smiley

    - smiley


  •   27. maj 2010 det er bare pisse synd for de dyr!!! men rigtig godt lavet

  •   24. maj 2010 årrh mand hvor er det sygt side rog totalt stor tuder
    og alt det her sker fucking kun fordi vi DUMME MENNESKER SKAL HAVE mad og flotte dyre pelse jeg hhar det virkelig dårligt med mig selv hvad bilder jeg mig engtelig ind at side og spise gris ko og kylling :'/(/ når det er denne grusomme måde de starkels dyr skal dø på smiley jeg er fuldstændig ude af mig selv :'O:'(jeg er jo et eller andet sted en dyremishandler kan man vel sige


  •   11. maj 2010 louise S er enig! økologisk køb, hvad er det egentligt hvad gør de ved ikke økologisk?

  •   11. maj 2010 Hvor er den godt lavet har helt vildt ondt i maven nu, det med aben var forfærdeligt! helt utåleligt! blev også hårdt ramt på det de gjorde ved kaninen, da jeg selv har to kaniner, man kan bare så på den, at den baree gerne vil dø.. Er fuldstændig målløs.. Godt arbejde men alt for stødende til mig..

  •   8. maj 2010 så lige videoen!
    Det kan ikke være rigtig? hvordan bære folk sig ad med at gøre det der! Kan de dog ikke forstå det er fuldstændigt åndsvagt de har gang i!
    Kan ikke være rigtig at det skal være sådan! Håber det fiser ind hos dem! Men de bliver jo bare ved og ved og ved osv. Fuldstændig langt ude!
    Go' video i skal fremlægge! Godt lavet


  •   7. maj 2010 Jeg glemte lige og sige HVAD FUCK BILDER VI OS IND? DET VAR OS DER KOM OG FORSTYREDE DYRENE DA VI KOM DYRENE HAVDE VÆRET HER FØR OS OG HVAD ER TAKKEN DE FÅR FOR T HAVE DELT DERES VERDEN MED OS? JA SE SELV!!!!!(undskyld det grimme sprog men er vred og ked afdet!!!!)

  •   7. maj 2010 eg blev nødt til og trykke tilbage der der kom det med katten der fik strøm har selv en misse og han er en af mine bedste venner og så efter jeg havde trykket tilbage sad jeg og græd i 10 minutter:( hvorfor gør folk det?

  •   7. maj 2010 sidder og tuder
    det er så f*cking syndt for dem smiley


  •   7. maj 2010 Charlotte: du har ret i det med det er forbrugerne der er skyld i det.. De klip jeg har fundet er IKKE ved spisetid. - og det er da ikke iorden at en mink skal bo i et tremmebur hele sit liv? jeg syntes du har en lidt kold attitude men tak for komentaren .

  •   7. maj 2010 jeg tør ikke se hele filmen men det i har lavet og det jeg har set synes jeg er rigtigt flot lavet ! jeg synes den fortjender fuldt hus da man kan se hvordan virkeligheden er.


  •   7. maj 2010 har lige set hele jeres film og synes egentlig at filmen er god men synes dog i mangler det aller vigtigste i denne film.... årsagen: at det er forbrugerne der selv bestemmer disse forhold fordi vi ikke vil betale mere for kød der er behandlet ordentligt. At vi ikke vil købe sminke der ikke er testet på dyr (for det vil vi ikke) vi vil jo ikke købe en pudder der ikke er gennemtestet og det er man bare nød til at gøre på individer der ikke er kloge nok til selv at sige fra, eller som i hvert fald ikke har hjerne som et menneske til det, og man er desværre nød til at teste på skind der ligner menneskers hvis resultatet skal være sikkert. Vil så lige sige til sidst at det jo ikke er alle dyr der behandles sådan, har selv arbejdet i pelsfarm for en kort periode og der var bestemt ingen dyr der led der. Der hvor dyrerne hopper rundt i burerne det gør de altså når der er spisetid, det svarer til når hestene skraber ved fodring intet ondt eller mishandling over det. Igen vedr de mink så filmede tv2 dok i over 100 farme og kunne kun finde noget i 3 af dem så det brugte de så i hele det dokumentarprogram hmm synes det er en forsvrængning af virkeligheden men det er bare min mening.

  •   7. maj 2010 Hold fæft det er synd, de skulle skamme sig!!!!!

Annonce