{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

R.I.P ! en sand historie :'(

5.572 visninger | Oprettet: 15. feb 2011

R.I.P ! en sand historie :'(

Hej alle ...
Fik flere klager over og gode råd, om at jeg kun burde lave en video, men har også fået klager om at min historie var latterlig og jeg burde skride ;s
Ikke så rart at få at vide eftersom man prøver at få nogle ting ud. Men har været nødt til at skære en masse væk fra min tid da jeg var lille. Da jeg ikke kunne få plads til alting !

Først var budkskabet: STOP med at mobbe andre, når man kan se en person ligger ned, som jeg gjorde ;s

Og nu vil jeg bare fortælle min historie i korte træk, hvis i kan lide den korte version eller har noget imod den, så ligger jeg den lange historie herind i beskrivelse (:
Men den handler også om en hest, som reddede mit liv, og gjorde min hverdag nemmere (':

Søgeord: En sand historie

Kommentér på:
R.I.P ! en sand historie :'(
  •   1. jan 2014 Fuck hvor rørende, har prøvet det der med at blive mobbet, men bare ikke så groft

  •   2. maj 2013 fuck hvor er du smuk!! både inden i men da fanme ogs uden på! virkelig smuk og god film! 5 *****

  •   10. apr 2013 Smuk video!!!!
    Forstår det slet ikke, du er (og var) da så køn!


  •   19. mar 2013 Ja bare man har noget man kan gå og glæde sig til så skal alting nok gå!
    Bobbie har vist mig (min hest) at man kan få et fantastisk forhold til en anden hest, hvis man blot åbner op igen og lader vær med at tro at dem man har mistet vil blive erstattet. Og det gør ikke noget det var langt smiley


  •   18. mar 2013 Der er ingen ord, jeg har ikk været i nærheden af det du har oplevet! Men jeg opgiver tit og giver mig bare til at græde? Uden grund..
    Jeg mistede min bedstemor for nogle år siden og jeg var færdig! Hun var en af den jeg holdte utrolig meget af. Men jeg kunne ikk græde til hendes begravelse, jeg smilte og grinte fordi jeg tænkte på alt det jeg havde af minder!
    Da jeg mistede Claus, var jeg trist i lang tid. Jeg var blevet lovet ny hest men den har jeg stadig ikk set syne af? Jeg har haft rigtig mange parter, men Floortje, var den eneste, der forstod mig! Hun reddede min dag. Men hende kan jeg ikk være sammen med igen.. Nu har jeg zhigan, som jeg oplever noget nyt med smiley

    Tjoo.. Det var lidt langt???;-)


  •   18. mar 2013 Tusind tak for de søde kommentare smiley
    Det betyder utrolig meget for mig mere end i aner og jeg er helt klart på rette spor og lever et rigtig godt liv idag smiley


  •   16. mar 2013 Sød video:-) er enig med benjamin og jessie i love year! <3<3<3

  •   14. feb 2013 Virkelig god video fik helt tåre i øjne smiley godt du har det godt igen selfølgelig 5 stjerne R.I.P til dem alle god fremtid og held og lykke med at kærlig hilsen karoline og min pony Benjamin <3!

  •   16. jun 2012 Ej hvor var det synd for dig at du havde sådan et helve** at leve i i så lang tid men det blev da godt tilsidst og jeg har det også sådan at man kan sige alt til heste for de siger det ikke vidre og så forstår de nærmest en

  •   9. jun 2012 Sikke en smuk video!
    Hvor er du dog også vildt smuk!
    R.I.P til dem alle sammen smiley
    Det må have været hårdt...
    fem stjerner smiley


  •   7. mar 2012 Woooow!
    Sikke et liv du har haft, indtil videre!
    Du er virkelig en køn pige, det var du virkelig også før!
    Håber dem der mobbede dig, så groft, har MEGET dårlig samvittighed!
    Det ser virkelig godt ud, med dig, der rider! smiley


  •   22. feb 2012 Årh det er jeg da glad for at høre! (:
    Og godt du fik dig et nyt syn på det, og det gør ikke noget du først har skrevet nu, det er da bare dejligt du har skrevet smiley
    Og ja det er skønt, er endelig fri for alt det mobning og ting og sager! Og dejligt med alle de hjerter smiley hehe


  •   13. feb 2012 Tak for jeres søde beskeder (':
    Er ked af at høre at i også har været ude for sådan nogle ting. Og heste er heldigvis bare gode til at forstå en, på en helt speciel måde som mennesker ikke altid kan. Man behøver ikke sige noget til dem, man kan bare vise dem hvor ked af det man er og i det sekund kan de bare mærke ogforstå det.
    Kommer nok aldrig væk fra heste, de er min hverdag og mit liv.


  •   3. feb 2012 Rigtig god og rørene video! (-:
    5 stjerner! smiley


  •   27. jan 2012 hey. ville bare lige skrive at det er en rigtig smuk viden du har lavet! du er virkelig en smuk pige! og R.I.P for alle:/ min far døde for 2 år siden. og min hest Kaschmir hjalp mig igennem det. og havde jeg ikke haft min hest var jeg brandt sammen.. !
    - Det er rigtig flot lavet!
    - Kuns Laila & Kaschmir


  •   27. jan 2012 holda op smiley har endnu ikke mistet nogle fra min fam. som var død af kraft:-) godt vi har sådan nogle dejlige hypper:-)

  •   18. jan 2012 Tusind tusind tak! Ja som sagt er det kun toppen af isbjerget. Nu prøver jeg at hjælpe andre som har samme oplevelser som mig og prøver at komme igennem alle mine hverdage med selvtillid på den gode måde smiley

  •   16. jan 2012 Hold op en historie! Jeg blev helt rørt:')
    Og det bliver jeg ellers aldrig...


  •   7. jan 2012 EJ! Din stakkel! Hvordan kan alt bare have gået galt? Jeg har så ondt af dig! Eller havde! Du har virkelig klaret alt så flot!! At komme igennem alle dine forfartelige oplevelser!Glæder mig til at følge jeres rejse og idag er du jo bare den smukkeste pige i verdens historiens historie! Held og lykke i din fremtid!

  •   2. jan 2012 Jep og det er kun halvdelen af det jeg har været igennem. Men jeg laver snart en ny video om hvor jeg er idag og hvem jeg er blevet som person (: og giver et dybere indblik.

  •   2. jan 2012 blev dybt rørt over din historie..Det er lidt det sammen jeg har været udefor men jeg midstede bare ikke min morfar

  •   30. dec 2011 fik helt tåre i øjnene

  •   26. dec 2011 Tak for de søde svar (':
    Jamen det har du nok ret i Anne Sofie, dog har jeg ikke de helt gamle billeder af mig selv. Nogle af de billeder er fra da jeg kom oven på igen. Men tusind tak! Det er vildt dejligt at høre (': Ja og idag kan jeg sige min mening og tro på mig selv, som jeg ikke kunne før.

    Ej hvor er det synd for din veninde. Men for at hun skal kunne tro på sig selv, så er det godt at have folk til at sige at man godt kan (: Hvis jeg havde en som dig som troede på mig ville jeg nok også få mere selvtillid. Men du må hilse og sige at uanset hvad andre siger og uanset hvilket valg hun tager, så skal hun bare kunne se sig selv i øjenen, men hun må prøve nogle ting af for at blive til den hun gerne selv vil være - håber jeg du vil sige til hende (: Jeg var tæt på at opgive, men nu kan ingen nedlægge mig.

    Sætter stor pris på din besked! Mange mange tak! Og hvis hun elsker at synge og være i et band, skal hun bare blive ved!


  •   22. dec 2011 Jeg sad og stortudede lige fra du skrev at din farfar var død, og mine øjne løber stadig. Mega sørgelig historie, godt du er kommet ovenpå igen!
    Vil bare sige at jeg er 100 på at du ikke blev mobbet fordi du var grim eller nogen af de andre ting der normalt er årsager, men fordi det for mobbere giver "status" at kunne få de allerstærkeste og mest strålende personer ned. For du er virkelig smuk! kunne se det allerede fra det første billede

    Har selv en veninde som begyndte i et band hvor hun virkelig følte hun hørte til, og hun begyndte at få meget mere selvværd og være gladere. Men så fik hun den kolde skulder af sine daværende bedste veninder, fordi hun begyndte at lave sine egne valg, og få nye venner. nu er hun desværre noget af det mest generte og hun får dårlige karaktere fordi hun ikke tør sige noget i klassen, hun har slet ikke nogen tro på sig selv mere.
    Jeg er glad for du er kommet over det stadie; Held og Lykke fremover!!


  •   21. dec 2011 Ude ved os er der også en araber og hvis man er rus eller ked af det vil den ikke komme når man kalder men når man så er glad kommer han løbene hen til en:-D

  •   21. dec 2011 *HOKR* Rebecca Fransen og The Showman<3 smiley - det er dejligt at høre! Mange mange tak! (: puha ja når jeg ser den igen får jeg ondt i maven, men har ikke lavet en eneste ting om som ikke er sandt. Derfor gør det også ondt idag at vide at der foregår så meget mobning i hele verdenen som er svær at stoppe smiley men jeg vil gøre en forskel herinde blandt os hestemennesker for vi skal være her allesammen (: tak for din søde besked!

    Christina & Gucci<3 - Jeg troede heller ikke at det var muligt den hest gjorde så meget for mig og tror aldrig helt jeg fik takket ham for det. Og man lære at leve med smerten, man kommer nok aldrig videre og dog gør man alligevel (: Og TUSIND tak! Hvor er du sød (: og kan kun sige i lige måde!
    Håber også du har det godt og at du får en rigtig god fremtid!

    <3Jeanette skrædderdal jensen + Cooper<3 . - Ja det gør de sku de dejlige dyr. De kan jo fornemme når der er noget galt og hvis man har en super forstående hest, fanger de den med det samme og hjælper dig. Men har dog prøvet at hesten ikke vidste hvad den skulle stille op og gik i panik, så man skal ikke græde foran sådan en hest (: heldigvis fik den det bedre da jeg blev glad igen. Så den har jo på en måde ville hjælpe mig. Men godt du har fået det bedre også! De historier har vi brug for flere af!


  •   18. dec 2011 super god film:D
    er selv blevet mobbet meget i skolen og følte mig renset nå jeg var sammen med hestene, jeg følte de to en kæmpe byrde af mine skuldre:) det var som om de var de eneste der forstod mig og de eneste der kunne lide mig:( men nu er alt blevet bedre men har stadig de gamle minder i mig og dem glemmer jeg aldrig:)


  •   18. dec 2011 Sikke dog en historie!:O Tænk at en hest virkelig kan rede ens liv.. Man er på renden til at ikke ville leve mere..
    Det helt fantastisk.. Kunne næsten ikke lade vær med og føle med dig!
    Forfærdentligt at du har mistet din Farfar og mormor... Kan slet ikke forstå at du virkelig har levet med den smerte!!
    OMG du er faktisk virkelig smuk!:O Det var da helt vildt!:O
    Godt at din historie fik en god ende:) Man møder meget modstand i livet! Men jeg siger bare held og lykke i fremtiden:)
    Håber det går bedre for dig:)


  •   18. dec 2011 for tåre i øjnene når jeg ser den video... at nogen kan have gjort sådan?:/ kan slet ikke fatte det? du er jo en pæn pige, det kan jeg se!:-) en trist historie med en (heldigvis) god slutning!:D du har godt nok været meget igennem men bare bliv ved med at kæmpe! du skal nok møde en masse fantastiske mennesker der forstår dig!:-)

  •   12. dec 2011 Team texas: Tak for den søde dejlige besked! (: Den er jeg utrolig glad for!

    Jasmin S: Tak! Puha ja jeg græd også da jeg sad og lavede den, men når jeg ser den ved jeg også de ting kun har gjort mig stærkere smiley Og tak for din besked det var sødt af dig!

    Team Grinebidder: Det var meget hårdt, men godt du har din kæreste og hesten det kan man komme langt med. Det er jo også hårdt bare når ens bedste forældre kommer til skade eller bliver syge. Det er jo også tragisk må man sige og håber du har det godt og at du får et rigtig godt liv smiley Ellers må du bare skrive til mig, hvis du har brug for det.


  •   11. dec 2011 Jeg er rørt til tåre..
    Puha det må være hårdt..
    Er selv blevet moppet hele folkeskolen.. Og ingen kunne se det ingen hjalp mig.. Det eneste jeg har i mit liv er hesten og min kæreste som ved hvordan jeg har det.
    Har dog ikke mistet nogle bedste forældre. Bortset fra min morfar fik en boldprop i hjernen og er nu halv sidet lammet og har fået elepsi


  •   11. dec 2011 Ps. Du er altså blevet en utrolig smuk pige!:-)

  •   11. dec 2011 Hej det er virkelig en sørgelig historie men også en fantastisk historie sikke noget du har været igennem men det er godt du har det godt igen!:-)
    -Sidder næsten og tuder over den, det er en god video. :-')


  •   10. dec 2011 Hej!
    Super smuk video skide flotte heste!

    Har været igennem stortset samme mobning! Jeg havde bare ingen hest :')

    Jeg syntes du er blevet en smadder køn og frisk pige at se på!
    Mig og min lillebror så den sammen han syndtes også at du er smadder pæn!
    Det var godt at du klarede den for forhelved tøs du er blevet en dygtig rytter og en smadder SMUK pige! smiley

    //Knus Rina, Texas, Basse & Marcus//


  •   14. okt 2011 sikke en rørende historie kan såen se mig selv i din historie nok ogsp derfor jeg ikke kunne holde tårene tilbage smiley

    er glad for du har fundet lyset i dit liv det har jeg også har 3 dejlige børne og mine fanstastiske heste og mand hvad mere kan man ønske sig smiley

    held og lykke frem over søde

    en go måde at fortælle din historie på syntes den var god samtidig med den var tris tmen de tendte jo godt smiley


  •   4. okt 2011 Jeg kender alt for godt følelsen, og jeg blev heldigvis også redet af min pony.... Og han gør det stadig en gang imellem når jeg kommer hjem fra skole og er ked af det. Så kan jeg altid glæde mig til at komme hjem til min dejlige pony smiley

  •   2. okt 2011 Tusind tak for jeres søde beskeder!
    Det er jeg også, derfor ville jeg virkelig ønske jeg kunne tage ud til klasser og skoler for at fortælle min historie. For så kan man se hvor langt ud man kan komme og hvis ikke endnu længere ud end det jeg kom. Hvis det ikke var stoppet så var jeg endt ud i noget der var værre, eller havde gjort noget ondt mod mig selv. Så hvis nogle andre bliver mobbet så gør noget ved det! (:


  •   2. okt 2011 Nøj en rørende historie.
    Jeg er virkelig glad for, at du klarede den! Og fuck hvad de sagde om dit udseende! Jeg synes du er en pæn pige. smiley


  •   16. jul 2011 sidder helt og græder, men godt at du har fået det bedre og alt ting går godt
    - du er virkelig smuk:)


  •   14. jul 2011 Årh hvor er i dog fantastiske (':
    Jeg kom igennem det, med en dejlig støtte. Vi har aldrig haft heldet med os i min familie og derfor så, så alting bare rigtig sort ud på et tidspunkt. Og ja der er stadig ar her og der, men jeg prøver at holde mig positiv, selvom der vil være dage hvor jeg begynder at fælde nogle tårer. Selvom jeg har sådan nogle dage, så hjælper det altid at komme herind og se sådan nogle dejlige beskeder som i alle har skrevet til mig (: Har et rigtig godt liv idag og selvom jeg ikke har set Indy i 2 år, så ved jeg han har det godt. Men uanset hvad der sker, så har jeg en fantastisk støtte ude fra gården af. Uden deres hjælp havde jeg heller ikke været her idag (:

    Så TAK! TAk for jeres smukke, varmende beskeder! Det er rigtig rart!


  •   14. jul 2011 Årh hvor er i dog fantastiske (':
    Jeg kom igennem det, med en dejlig støtte. Vi har aldrig haft heldet med os i min familie og derfor så, så alting bare rigtig sort ud på et tidspunkt. Og ja der er stadig ar her og der, men jeg prøver at holde mig positiv, selvom der vil være dage hvor jeg begynder at fælde nogle tårer. Selvom jeg har sådan nogle dage, så hjælper det altid at komme herind og se sådan nogle dejlige beskeder som i alle har skrevet til mig (: Har et rigtig godt liv idag og selvom jeg ikke har set Indy i 2 år, så ved jeg han har det godt. Men uanset hvad der sker, så har jeg en fantastisk støtte ude fra gården af. Uden deres hjælp havde jeg heller ikke været her idag (:

    Så TAK! TAk for jeres smukke, varmende beskeder! Det er rigtig rart!


  •   14. jul 2011 shit den historie mener mig om mit liv :D.
    - Jeg har ogs haft nogen lignede problemmer. :D..


  •   13. jul 2011 Jeg tror næsten jeg ved hvordan du har haft det s;
    Jeg er også blevet mobbet rigtig meget, især pga. mit udseende (Havde briller, gik ikke med make-up ovs.) Det er bare ikke sjovt! Min hest reddede også mig, på en måde, så havde jeg da i det mindste en ven :').. Synes det er rigtig sejt du står frem og fortæller din historie! Og godt du er kommet igennem det. Det er svært, og man siger tiden heler alle sår. Det kan den godt, men der vil altid være et ar, efter alle de forfærdelige tider. R.I.P til dem i din familie der tabte kampen!
    - Du er sku en sej pige, you go girl! (-:


  •   10. jul 2011 Rigtig fin video, er ked af at det gik sådan til, men det er godt at du har det godt igen!:')
    - Hvad hedder den andensidste sang, hvor de blandt andet synger ''year when my worls is falling apart''?(-:


  •   9. jul 2011 Ej, en sørgelig historie..
    Jeg begyndte selv at græde da jeg se det. Jeg synes virkelig du er en sej pige at kæmpe videre, og så forstår jeg overhovedet ikke hvorfor dem der mobbede dig ikke synes du var særlig pæn for det er du virkelig, og vi virker også som en rigtig frisk og sød pige der ikke kunne finde på at gøre en myre fortræd:-)

    Det er rigtig dejligt at høre at det hele endte godt, og at du har fået massere nye og gode venner der passer på dig :)<3


  •   8. jul 2011 Virkelig sørgelig historie, sad helt og fik tåre i øjne. Du har virkelig været uheldig, men det er rigtig sejt du kæmpede videre, respekt til dig! (': Godt det hele endte godt alligevel! smiley

  •   28. jun 2011 Hvor er i dejlige (:
    Det går mig faktisk rigtig godt nu, det er derfor jeg vil dele den med andre, fordi det her nemlig bare er en historie ud af mange. Men samtidig er der mange der ser den fordi man kan relatere til noget af det, og den følelse ville jeg gerne have du af det. For måske indser man at man behøver ikke kunne lide alle, men derfor kan man stadig godt snakke pænt og respektere at man er forskellig. Så tak for jeres beskeder (:


  •   26. jun 2011 Er virkelig ked af at høre at du har haft sådan et hårdt liv! smiley
    Kan slet ikke forstå at folk kan være så onde mod dig, for du er VIRKELIG køn! ;D


  •   24. jun 2011 søndt for dig og hestene. men godt nu
    haåber du her det godt med den hest du rider


  •   22. jun 2011 Dejlig historie.

    Tak fordi du ville dele den.

    Og Jeg syntes du er smuk på alle billederne smiley

    Håber at du husker at passe på din egen sårbarhed. Den kan være en smuk kombination til den skønhed som nu er fri for sygdom og florer fuldt ud.


  •   15. jun 2011 Hold kæft, hvor er du bare sej!:D Hold ved, du har et fantastisk sind(:

  •   31. maj 2011 Mange tak Pernille og i lige måde! (:

  •   30. maj 2011 Sikke en trist historie, men alt endte da heldigvis godt tilsidst!:-)
    - held og lykke fremover.


  •   19. maj 2011 Den hedder "Untitled" simple plan (:
    Syntes den sang baserede hvordan jeg havde det indeni da det skete.

    Og mange tak (: Hvor er i altså bare søde! Jeg er ikke den eneste som er smuk her! I er godt nok også pæne hele bundet (: Men den her selvtillid har selvfølgelig taget nogle år (:


  •   17. maj 2011 den er rigtig go hvad hedder den sang so mder er når der står at din mormor fik kræft?

  •   15. maj 2011 sikke en sød video jeg sidder med tåre i øjnene
    det er bare ikke ok med at mobbe jeg har også skifet skole
    pga mobning og jeg var også tæt på at gå sygisk ned
    vis min mor ikke havde ringet til min gamle skole og råbt at jeg skiftede skole ville ´jeg være blevet sygisyg smiley

    men nu har jeg det slf godt

    men wow sikke en dejlig video og jeg sys alså du var hammer smuk før og det er du slf også nu smiley
    den er bare ¨så sød smiley ved slet ikke hvad jeg skal skrive


  •   14. maj 2011 wow troede kun at sådan nogle ting kunne ske på film! smiley
    en vidunderlig historie du har været igennem!
    og kan ikke forstå hvordan sådan en skønhed som dig blev mobbet du er jo gude smuk! smiley smiley


  •   8. maj 2011 Katja = Linca&Sabine!<3 *Team DST* <

    Ja en gang imellem er man nødt til at kæmpe for sig selv! Og jeg må sige jeg har det rigtig godt idag ingen mobber mig mere og mange tak! Det er en dejlig varm besked (:

    Louise - Team Sodavand :D! -

    Sikke en dejlig besked! Og tusind tak! hvis du så de gamle billeder, kan man tydeligt se forskel. Men selvom man er grim når man er mindre, så har folk ikke ret til at mobbe en. Mine lærere prøvede at stoppe det, men ikke nok ;s blev endda mobbet af paralelklassen smiley så det var ekstra hårdt. Men tusind tak for din søde besked! (:

    zaccer+katrine=4-ever<3 team M G R

    MANGE tak! (: Det er rigtig dejligt at høre! Det er fedt at alle tager imod min historie så godt! Men mest af alt, så er det også et budskab til andre om at de ikke må give op! Så hvis du endda bare har den største nedtur, så tænk på man kan ændre det ved at gøre noget for sig selv (: Tak endnu en gang!


  •   8. maj 2011 det er det mest rørende jeg har hørt og set. du har godt nok været igennem meget og respekt for at du ikke gav op! der havde nok været mange der bare havde givet op.... der er desværre folk i alle aldre som ikke kan acceptere andre... og det synes jeg er latterligt!! Og husk pigebarn du er fucking Flot!!!! Keep GOING!!! smiley

  •   28. apr 2011 FUck du er da køn! du fortjente ikke at blive mobbet som du gjorde.. Jeg er sikker på alle kune se du havde brug for hjælp, at de så ikke gjorde noget på din skole eller sådan noget, det er virkelig skræmende!
    Jeg kan slet ikke komme over hvor køn du er..:')
    Jeg håber virkelig ikke der er ret mange flere nedture i dit liv, for dem har du vist haft nok af!
    -Knus knus. smiley


  •   17. apr 2011 puha, fik helt tårer i øjnene, godt du har det super fint den dag i dag smiley
    rigtig god video smiley - husk på at du aldrig må give op, og kæmp de kampe du er nødt til smiley
    du er blevet en smuk. smiley
    kh herfra smiley


  •   16. apr 2011 Tak for de varmende ord (: det betyder rigtig meget !
    Og idag føler jeg mig også smuk, men dengang jeg var lille var jeg den grimme ælling og ingen kunne lide mig uanset hvad jeg gjorde. Jeg var altid hende der bare skulle mobbes. Hvis jeg ikke havde flyttet skole, så var det endt meget galt ! Og vil gerne tale åbent om det, for det er desværre noget der sker i stort set alle klasser, næsten uanset hvor gammel man er desværre ...


  •   16. apr 2011 Det var virkelig en rørende video! Jeg må indrømme at jeg også fik tårer i øjnene! Jeg er så glad for at det hele endte godt!
    (-:


  •   8. apr 2011 havde helt tårer i øjnene da du skrev at din morfar nu også døde af kræft smiley
    ved hvordan du har det min farfar er også død af kræft her for et år siden smiley


  •   8. apr 2011 Jeg var lige ved at tude...:-(
    Godt du har det godt, og du er MEGET pæn:-)


  •   8. apr 2011 Hvor er det flot du er nået så langt, du er en utrolig køn pige, og jeg har selv prøvet at blive mobbet og man føler sig helt alene i verden! Og dem der ikke har prøvet det kan ikke 100% sidde sig ind i hvordan man har det. Jeg føler med dig smiley Det er sindsyg flot at du kommer ud med det! Og at du kan snakke om det smiley Respekt fra mig!
    Knus smiley


  •   8. apr 2011 wow troede kun at sådan nogle ting kunne ske på film! smiley
    en vidunderlig historie du har været igennem!
    og kan ikke forstå hvordan sådan en skønhed som dig blev mobbet du er jo gude smuk! smiley


  •   2. apr 2011 meget røerne sidder og får tåre i øjne.
    syntes det er sejt den måde du ikke har givet op jeg tror jeg haved givet op for længst´:´)


  •   29. mar 2011 okay skal se den nu

  •   29. mar 2011 Årh tak for jeres søde beskeder (':
    Og har lagt en video ind, som viser mig og Asmira's fremskridt. Og tak !


  •   29. mar 2011 Du er en smuk pige..
    Du må aldrig give op, godt du kæmper smiley
    og sød hest!!!!!
    Og rigtig god video


  •   29. mar 2011 Du er en smuk pige..
    Du må aldrig give op, godt du kæmper.. smiley
    Og rigtig god video...

    -Ann Pedersen & Meritza


  •   28. mar 2011 Super flot video.. Blev selv mobbet .. 13 år pga mit udseende og min pony shila som blev aflivet sidste år hjalp mig meget og det gør min nuværende hest Gaya også.. Gaya er det bedste der er sket for mig.
    Du er en smuk pige, glem det aldrig! Du skal aldrig lade andre føle at du er mindre værd!


  •   25. mar 2011 Meget smuk video (;


  •   24. mar 2011 hvor var ejeren af indy led, at de bare flyttede ham


  •   17. mar 2011 Talle ==DK== :

    Nogle af billederne er gamle, mens en af dem er det nyeste (:
    og tak .. ja det var super hårdt, og jeg gik bare ned med flaget, så mine forældre vidste godt der ikke var nogen anden udvej end at lade mig flytte skole (:
    . Nej det er mere fordi min: Min mormor, morfar, Lands end, Farfar, min chinchilla og min skildpadde alle døde )': og ingen af dem døde naturligt .. så det er derfor der også står R.I.P ...


  •   17. mar 2011 Det er der overhoved ikke mærkeligt at skrive R.I.P
    for hun følgte jo at hun var ingen ting, da hun gik i den gamle klasse...


  •   17. mar 2011 ej...
    Det må havde været svært for dig smiley
    Sådan en pige som sagde at du skulle være langt væk fra hende måtte skamme sig, sådan er nogen der lige går ind i hjertet.....
    Men det var da super godt af du flyttede fra din gamle klasse og over til den nye, for man skal kunne være sig selv uden af blive drillede eller noget lingende
    smiley
    På nogen af de billeder er blev vist hvordan du ser ud nu, er da nogen okay gode billeder smiley


  •   14. mar 2011 Jeg overdriver ikke (: og selvom det bare er en "kommentar" så virker det ikke sådan. Det får mig til at fremstå som om jeg lyver? Hvilket jeg langt fra gør. Og nej for Camilla har aldrig kunnet de gange hvor jeg har spurgt hende. Desuden har jeg mistet hendes nummer, og hun er aldrig på facebook. Så kan ikke se hvad jeg skulle have gjort anderledes?
    Det er sådan jeg har det, og har det hver dag. Jeg har ikke sat mig ned med dig, og fortalt dig hver eneste detalje om mit liv? Så du kan jo på ingen måde vide hvordan jeg har det (:
    Jeg var sur igår, er det ikke mere. Men beder dig blot om at respektere jeg fortæller folk herinde hvordan jeg har det, og hvad der er sket i mit liv. Det er fair nok du syntes jeg overdriver Anina, men det gør jeg ikke. Nogle syntes jeg skal gå til psykolog, men jeg fortæller kun sandheden i de videoer. Og kan kun sige at jeg holder rigtig mange ting inde, som jeg døjer med hver dag. Og jeg troede du var en af dem, som ville kunne se hvor meget jeg har været igennem, og hvor meget jeg savner Indy hver dag. Og selvom jeg er glad for Asmira og allerede snart har haft hende i et år nu, så knyttede jeg mig så meget til Indy, og han hjalp mig bare igennem svære ting. Og alt det der står i mine videoer er sket ! (:
    - Hvis den stopper, så skal man bare vente i noget tid. Den har gjort det med mig også (:

    Er ikke vred mere, men blev bare skuffet over du skrev det du skrev.


  •   14. mar 2011 Sandra.
    Jeg kan ikke se filmen færdig da den bliver ved med at stoppe i midten, og det var hvad jeg havde set.
    Nu vil jeg mene jeg har retten til at skrive lidt hvor jeg har lyst til Sandra, jeg skriver det samme om det er på HG eller over en SMS, så der ser jeg ikke den store forskel?
    Det ved jeg ikke om jeg gør, jeg syntes bare du har en tildens til at overdrive i dine videoer, det kan godt være den måde du skriver og laver dem på.
    Nordsjælland er ikke det værste at tage hen til, der har været mange weekender du har kunne tage derned.
    Det er også fint nok du bliver vred, men ligegyldigt, det er en kommentar, ikke en sviner. Jeg er på ingen måde sur på dig, jeg undre mig bare og syntes det er lidt opkørt..
    Jeg har læst beskrivelsen, men fik jeg ikke meget ud af.


  •   13. mar 2011 Julie K - tak, kender godt Anina Irl (: så det er helt okay.
    Anina - Læs det Julie K har skrevet, det er jo ikke INDY SOM ER DØD ! Det er min mormor, morfar, farfar, Lands end, Chili .. og det var alt sammen på en gang næsten ! Og ja jeg fortalte dig jo ikke hvordan jeg rigtig havde det, jeg er ikke typen som bare skal fortælle når jeg har det dårligt hele tiden. Jeg er blevet en positiv person, men du aner ikke hvor ked af det jeg har været. Jeg har ikke taget det pænt overhovedet ! Og jeg har fandme ikke haft mulighed for at besøge Indy. Syntes det er lidt tarveligt at du ikke skriver en pb til mig istedet for, eller en sms. Er faktisk vred over du slet ikke har set videoen Anina og kommentere alligevel ? jeg overdriver fandme ikke på noget tidspunkt. Og tror bare ikke du kender mig godt nok, til at vide hvor meget det gjorde ondt at miste Indy ! Han var min bedste ven, og jeg står ved alt hvad jeg har skrevet om ham, og hvad jeg har sagt.
    JEG SAVNER HAM HVER DAG ! Og næste gang så skriv dog en sms til mig, eller et eller andet. Eller se dog videoen, den tager ikke 100 år at se (; sorry but - du pissede mig lige af der. Og det er sjældent jeg bliver vred. Så inden du kommentere mine videoer en anden gang, så se videoen og beskrivelsen (;


  •   13. mar 2011 Det ved jeg så ikke, syntes du tog det ret pænt der han ligesom kom videre og du havde alligevel snakket om at du gerne ville ride hest og komme vider med din ridning? Syntes bare det er lidt overkørt at skrive RIP? Hvis det var så vildt kunne du jo havde haft besøgt ham siden.
    Syntes bare det er liiidt fjollet.


  •   13. mar 2011 Hun har mistet en stor del af hendes liv!
    Hendes bedsteforældre og hesten "Lands End" smiley
    Nu håber jeg du forstod det, og næste gang så husk lige at se hele filmen og læs hele teksten smiley


  •   12. mar 2011 Jo hvis du ser den (;

  •   12. mar 2011 Rest in peace?
    Hvil i fred, det giver bare ikke mening.


  •   12. mar 2011 Du skulle måske læse det hele Anina (:
    Og se videoen ..


  •   12. mar 2011 R.I.P?
    Han er da ikke død Sandra..


  •   6. mar 2011 hold kæft du er cool!!!!:-) omg fandme flot gjort og du er bare herre smuk!!! smiley

  •   6. mar 2011 Ej tusind tak ! (':
    det er jeg da rigtig glad for at høre ! Virkelig dejlige positive kommentare ! Og det er skønt med så meget opbakning !


  •   6. mar 2011 RIGTIG SMUK VIDEO

    OG WOW HVOR ER DU BARE SMUK


  •   5. mar 2011 Rørende historie :')
    - Og du er SINDSYG køn! smiley


  •   1. mar 2011 Ja efter jeg lavet den her vidoe er der mange som har skrevet private beskeder til mig, om hvor svært de egentlig har det, og hvor meget de går igennem lige nu. Er bare så rørt over, at unge mennesker kontakter mig og spørger om råd og hjælp !
    Så du gør en virkelig stor gerning, og respektere så meget hvad sådan nogle som dig, gør for de unge (:
    Uden sådan et godt menneske som dig, ville vi unge ikke kunne komme igennem svære problemer, mobning osv.
    - Og tusind tak ! jeg ville aldrig NOGENSINDE begå selvmord, og så er det ikke det værd, når man kan kæmpe sig op igen smiley


  •   1. mar 2011 Chagall&Elise til evig tid! savner dig chagall:`( N

    mange tak, det er jeg da glad for .. Og det er jeg ked af at høre, det er aldrig nemt ! Men håber du kommer helt ovenpå efter det (: og den aller første sang i videoen hedder "It is you (i have loved)" som er fra shrek filmen (: og ja den der er med Miley cyrus hedder "When i look at you" - den har faktisk en stor betydning for mig, og håber jeg en dag kan få lov til at indspille den selv (:

    Mette V

    Mange tak for de søde ord (: Jeg er ikke en type som kræver opmærksomhed, men ville dele den med alle, fordi jeg syntes folk skal vide hvad der foregår ude i vores samfund.
    så mange mange tak !


  •   1. mar 2011 miley cyres. when i look at you. har den selv med i min video.
    se den gerne:) smiley


  •   28. feb 2011 hej godt nok en meget rørende video du har lavet jeg mistede også min pony og er helt nede.. du er en rigtig køn pige og jeg håber virkelig at det vil blive ved fortsat med at gå godt med dig.. mange hilsner herfra.. må jeg spørge hvad først sang hedder og hvad den med mailey cyrus ´(staves) hedder? smiley

  •   28. feb 2011 Jeg begynder næste og tude):

  •   27. feb 2011 Men Mille, tænk ALDRIG på selvmord !
    Det er forfærdeligt, og det rammer andre mennesker hvis man endelig gør det ! Jeg var ikke selvisk, og du må aldrig få den tanke at gøre det uanset hvad der sker i dit liv (:


  •   27. feb 2011 mille C - Lad mig sige det sådan at det ikke har været nemt. Jeg elskede min mormor og morfar, og ville ønske jeg kunne få dem tilbage. Men når jeg synger, så er de der altid med mig, og det er bare specielt. Og det er godt du har nogle til at hjælpe dig, og hvis min mormor og morfar nu havde fået en naturlig død, så ville det da klart være nemmere at håndtere.

    *REB* Anne Janum Riis. . - tak (: og så er det ikke en gang løgn ..

    misty og zigo - ja det har heller ikke været helt nemt. Men havde heldigvis Indy til at få mig på rette køl igen, og ja det her er faktisk kun meget lidt af mit liv. Har været igennem mere end hvad man får at vide i min video !




  •   26. feb 2011 smuk historie <33

  •   26. feb 2011 Er rigtig ked af at høre, hvor mange af jer der har mistet nogle i holder af. Og jeg kom igennem det, ved at finde mig selv. Jeg vidste ikke hvem jeg var, eller hvad jeg ville med mit liv. Og nu ved jeg hvem jeg er, hvem der er mine sande venner, og jeg har en hest som jeg nu stoler på (:
    i er ikke de eneste som siger jeg er en stærk person, men jeg ser mig ikke selv sådan .. Som sagt har jeg været igennem meget mere end jeg skriver her i videoen.


  •   26. feb 2011 Keaft du har været meget igennem, du er super sej og modig :3 Stor respekt til dig!

  •   26. feb 2011 Sidder her med tåre i øjne, æhm.. ved ikke hvad jeg skal sige..
    Du har været så meget igennem, jeg ville ikke selv have kunne klaret det, du er godt nok sej. smiley
    Heh.. i 2010 døde tre fra min familie, de tre jeg holdte mest af..


  •   25. feb 2011 ok

  •   25. feb 2011 Rest In peace. Hvil i fred

  •   24. feb 2011 uha sidder og græder en lille smute men hvor er det bare sket meget med dit udseende og med din nye hest men nu lyder jeg nok totalt pumpedet men hvad betyder R.I.P.

  •   21. feb 2011 en god video og med eftertanke smiley

  •   20. feb 2011 Gud nej søde sandra troede ikk du havde haft sådan et liv for sådan som jeg kender dig er helt i den anden grøft , men sandra er glad for du er kommet oven på igen smiley

  •   19. feb 2011 det er godt at det kan gå sådan og så held og lykke med din hest....

  •   19. feb 2011 virkelig god video! glad for at du har det bedre:) sad næsten og græd... og kom til at tænke på min onkel døde af kræft:'(
    håber at du har det godt med din og dine venner:)

    kig gerne forbi og se min video og evt mine heste:)

    link til video http://www.hestegalleri.dk/vid_vis.aspx?VideoID=234127

    link til heste http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=164767

    link til anden hest:) http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=164767

    held og lykke fremover i dit liv:)


  •   19. feb 2011 mega god video(-:
    Vi du sende sangen over mail?(-:


  •   19. feb 2011 Det har været super hårdt at lave den her video. Men jeg fortryder ikke at jeg lavede den, for når jeg selv ser den, viser det mig selv hvor langt jeg er kommet, og jeg ved nu hvem jeg er, og hvad jeg står for (':
    Tak fordi i har set den, og er glad for i tænker på mig, det gør mig bare rigtig glad. Og kan kun sige tak fordi i ville se den !


  •   19. feb 2011 Det må havde være hårdt at lave videoen..

    Men er glad for du har det bedre nu!


  •   17. feb 2011 virkelig røernde his. sidder og bliver helt trist, hvordan kan du overleve det, det ville jeg aldrig kunne. kunne næsten ikk da bølle blev solgt :´(!!

    virkelig meget held og lykke smiley


  •   16. feb 2011 Jeg synes du var pæn i starten, men tilsidst var du smuk!:D Virklig nogle flotte heste!!:)
    Men meget trist video, det meste af tiden:/


  •   16. feb 2011 Hvor er det sørgeligt men du gav ikke op det var sejt!! og nu har du det vel godt oven på alt det du har vætet igennem!!;D

  •   16. feb 2011 Awww.. Sikke en trist hisorie : /
    - men godt det hele går så meget bedre nu - keep up the good work! smiley


  •   16. feb 2011 Sørgelig historie. Synd for dig godt du har fået det godt og du ike opgav

  •   16. feb 2011 puha sidder og tuder har selv mormor og morfar og dem holder jeg bare så meget af sidder ver aften og tænker på den dag de ik r her mere og så begynder tudemarie self. igen smiley

    stakkels dig smiley


  •   16. feb 2011 rigtig rigtig synd for dig og det var godt du fandt dig en pony til sidst og er den hest på bjerringbro ride-skole???


  •   16. feb 2011 mega sørgelig historie du må have haft et meget hårdt liv før alle dem der døde alt må have været så forfærdeligt og jeg er glad for at du har det godt nu
    P.S du er meget smuk


  •   16. feb 2011 ej det rørt mig virklige meget!!:'(


  •   16. feb 2011 Se, det var lige præcis det jeg ville have!!

    Og nu sidder jeg her rørt!!:'(

    Well done.. Eller hvad fanden man lige sir?


  •   15. feb 2011 ej fuck Sandra, jeg vidste slet ikke de her ting om dig? smiley
    jeg tuder næsten aldrig til film/historier, men den her fik sørme tårene til at strømme ud. .
    Hvor er det godt at du kan dele det med andre, og være ligeglad med hvad de mener om det. Jeg kan sagtens forholde mig til hvordan du har det. Har været igennem lignende ting, som har gjort mig til den stærke person jeg er idag. Og det samme har din historie gjort dig.
    Jeg vil altid være der, hvis du har brug for at snakke, ligesom du var der for mig da jeg var knust omkring Alexander (min ekskæreste), og du ringede til mig og talte med mig. Det hjalp, og det vil jeg altid huske. smiley


  •   15. feb 2011 Til jer som har skrevet:
    Så har jeg oprettet en gruppe der hedder "Sandras brevkasse" jeg håber i vil være medlemmer og sørge for jeg kan hjælpe jer (: Og specielt hvis det kommer til mobning !
    men har dog prøvet lidt af hvert, og så vil jeg lytte til jeres problemer, håber i vil være medlemmer jer som har brug for en snak !


  •   15. feb 2011 Helle - det er jeg rigtig ked af at høre smiley
    Det er virkelig hårdt, og noget af det værste at miste dem man holder af. Og jeg føler virkelig med dig !
    Og tak skal du have, det er jeg da rigtig glad for, har aldrig set mig selv som et forbilled, men er glad for bare at kunne hjælpe en person (:


  •   15. feb 2011 Sandra - Mange tak. kender desværre også godt til mobning, og ved hvor hårdt det er. Har desværre også mistet alle mine bedsteforældre, så det har været hårde nederlag, men har aldrig kunnet klarer det så flot som dig.
    Så nu kommer jeg til at prøve at leve op til dig, være stærkere og langt mere selvsikker. jeg ved nemlig at det er en nødvendighed.
    Men synes det er vildt flot at du har sådan en mod til at vise os hvad du har klaret.


  •   15. feb 2011 Helle L - Håber du læser det her jeg vil skrive nu (:
    Jeg er næsten beæret over du skriver det du gør, for det er det der er meningen, at få folk til at stoppe op og tænke !
    og der er sket mange andre fordærdelige ting for mig da jeg var mindre, det er kun i meget korte træk.
    Så at du bruger tid på at se den, gør mig rigtig glad ! (:


  •   15. feb 2011 Super god video. Er helt rørt over hvor meget du har været igennem. Og utroligt at du har været så stærk.
    Det er virkeligt noget der får en til at tænke. Og nu er der i hvert fald en der i brokker sig over de små ting mere - det er mig.

    Håber jeg kan være så stærk som du har været. Og bliv ved med det.


  •   15. feb 2011 Jo det skal du gøre (:
    Du er virkelig en stærk pige..


  •   15. feb 2011 I giver mig alle tåre i øjnene, jeg ville gerne starte en gruppe, hvor folk kan komme til mig med alverdens problemer (:
    Og bare det i fortæller lidt om jeres gør, jeg bare vil kæmpe for at stoppe så meget mobning så meget som muligt ! Forlanger ikke nogens melidenhed, eller for den sags skyld respekt .. Men jeg forlanger nogle gider se min video og indse hvor meget mobning kan gøre ved en person !
    Jeg ville så gerne starte en slags gruppe-samtale-terapi. Hvor folk kan komme til en, om ens problemer (: Jeg ved bare ikke om man kan gøre det herinde ?
    Kommer med nogle bedømmelser til jeres heste, syntes i fortjener at få det (:


  •   15. feb 2011 Du er overhovdet ikk nogen grim pige du er bare MEGA køn!!
    jeg blev oss mobbet på min gammle skole hvor jeg var tæt på at begå selvmord at det...
    de folk som har mobbet diig har sikkert vært jalou på diig;D

    håber at du har det godt der hvor du er nu;D


  •   15. feb 2011 Heeej rigtig god film

    Har det næsten på sammen måde som du havede det den gang nu er jeg blevet mobbet 3 år nu og jeg har fundet den hest som holder mig oppe men har bare ikke fundet en skole som ikke mobber miig
    Men rigtig god film..:)


  •   15. feb 2011 Hold da op alt det du har været igennem!
    Men vil bare sige duh sku en flot pige smiley Og du ridder kanon (har lige set din profil) smiley
    R.I.P smiley


  •   15. feb 2011 hold da op.... jeg er næsten måløs... og virkelig rørt.
    du er (FANME) en stærk pige! hver gang du er faldet, har du rejst dig igen, det er ufatteligt! du er en pige man bør se op til!! du er et idol efter mit hoved!! :)!
    jeg kender kun til dumme kommentarer fra drenge som syntes at det er mærkeligt eller ondsvagt at jeg rider.. hvilket jeg bliver vildt ked af at "få af vide"... men dig... du har været så meget igennem, mistet så meget, så mange du holder af, og alligevel... er du så stærk !
    Jeg syntes du er SÅ sej, og jeg ønsker dig alt held & lykke fremover!
    Mange knus fra Julie!


  •   15. feb 2011 Føler virkelig med digh, har også selv midste nogen mennesker i mit liv der bare betød alt for mig, men såh er det godt man har sine små øje sten hesten. smiley

    Jeg har også selv været ude for krov mobbning, såh jeg ved hvad det er duh har været igennem. smiley


  •   15. feb 2011 Ubeskriveligt at du har været igennem alt det!
    Heste er bare fantastiske, og kan hjælpe en gennem en hel masse.
    Det er dejligt at se at du har fået dig et dejlig liv nu, end det man hørte om i starten.
    Vildt at nogle bare bliver ved med den form for grov mobning.....!
    Håber virkelig på det bedste for dig og Asmira;D
    Jeg føler med dig;D


  •   15. feb 2011 Hold da op hvor er jeg rørt!
    Hold da op en hård barndom du har haft :O.
    Håber virkelig at det hele bare vil forsætte godt fra nu af!.
    Det er nok verdens bedste film jeg ever har set !.

    Krydser finger for at du får et langt og lykkeligt liv .

    De største knus her fra.


  •   15. feb 2011 hvor er din film rørende! s;<3.
    - har kun været ude for at miste min farfar! smiley
    som betød alt for mig, vi havde fødselsdag samme dag!
    så vi var jo noget specielt for hinanden s;<3
    jeg savner ham, utroligt meget!
    og jeg følger med dig i det her.... det er trist og miste
    noget man holder af. Syntes det er utroligt flot at du tør
    og skrive en helt vidunderlig og rørende historie om dit liv!
    det er der ikk ret mange der gør, så derfor syntes jeg det
    er utroligt flot af dig! Kæmp for det! s;<3 ligesom du har gjort
    indtil nu! bare bliv ved... nu ved du hvad du har.
    og hvis du mister det nu bliver det svært og få det samme
    bånd til andre personer smiley
    - Rigtig sød og sørgelig film! smiley
    jeg følger med dig (-;
    - kig gerne fordi Min Vidunderlige hest Major Mentz smiley


Annonce