{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Min nye undulat'unge Siggi :)

3.032 visninger | Oprettet: 4. sep 2012

Min nye undulat'unge Siggi :)

Ih altså :) Siggi er meget nysgerrig, så selv øjenvipper skal undersøges :)

Baldur og Atla ftw
Kvinde | 31 år | Oprettet: 25. nov 2009


Kommentér på:
Min nye undulat'unge Siggi :)
  •   4. sep 2012 PAI: Det er bestemt ikke let at gøre den tam, hvis de står sammen. Nu ved jeg ikke, hvor gammel din fugl er, men hvis den er voksen kan det godt kræve lidt ekstra tid. smiley Er den unge, så burde den være ret håndtam i løbet af en måned eller to smiley

  •   4. sep 2012 Anita: Ej.. Hvor sjovt smiley Har din også sorte øjne og lidt lysegråt på kinderne? smiley Tror faktisk ikke, at der er så mange af dem i den farve? Tror du? For de fleste hvide undulater har jo røde øjne og er albinoer smiley

  •   4. sep 2012 hehe hvor er den sød, den ligner min undulat på en PRIK! smiley

  •   4. sep 2012 De deler allesammen et kæmpe bur ude i garagen.
    Men når vi gøre det rent, skal vi alle hjælpe til, for at holde en hver.

    Buret med den jeg gerne vil have gjort tam, kommer til at stå lige op af det andet bur smiley


  •   4. sep 2012 Day Dreamer: Hæhæ, ja fugle er simpelthen så nysgerrige!! Det er så sødt. Det får mig altid til at tænke på, at de er selvstændige individer, som er nysgerrige og også selv har en vilje. smiley Sødt!!

    PAI: Du må meget gerne skrive, når du får den gjort tam. Jeg glæder mig til at høre om det. Altså.. Det er selvfølgelig synd for dem, at de bliver taget fra hinanden, men det er virkelig svært at gøre dem tamme, når de har et alternativ i en anden fugl. Så vil de altid søge hinanden. De kan altid sættes sammen igen, men du vil nok igen opleve, at din fugl bliver lidt mindre tam igen til den tid. Men er den blot håndtam inden, og tryg ved dig, og hygger sig ved at være hos dig, så vil du stadig kunne nusse den og have med den at gøre.


  •   4. sep 2012 Okay, mange tak smiley

    Så vil spørge min far om jeg ikke må købe et bur så den ene af mine ene kan komme ud, det bliver min ynglings jeg vil have gjort tam smiley

    Kan lave et lille album en gang når jeg kan holde den i hånden smiley


  •   4. sep 2012 DreamTeam: Ja - virkelig en skøn lille fugl! SÅ skøn! En rigtig kælepot. Du skulle næsten se den anden film, hvor jeg nusser den. smiley

    Jean H: Den er kun interesseret i mine øjenvipper, så jeg er ikke engang bange for, at den tager fat i mit øje. Den elsker bare at pille ved hår. Både mit lange hår på hovedet, mine øjenvipper & mine øjenbryn. Det synes Siggi simpelthen bare er SÅ dejligt. Jeg er slet ikke nervøs for, at den ville gøre noget ved mine øjne.

    ** PAI **
    Du skal bare tage dem ud hver dag! Desuden skal de helst ikke sidde sammen før de er helt tamme. Mine to undulater sidder hver for sig indtil Siggi er HELT tam. De kan se og høre hinanden, men de sidder hver for sig. De får lov at være sammen en times tid ind i mellem nu, og senere bliver de sat helt sammen.

    Men igen.. Tag den ud HVER dag. Hold den forsigtigt, og nus den i nakken. De brokker sig lidt i starten og forsøger måske at komme væk (de bider måske - MEN det holder op). Du skal bare blive ved! Til sidst nyder de det.

    Min er syv uger gammel nu, og jeg har haft den i to uger. Jeg behøver ikke engang holde fast rundt om Siggi, fordi den nyder det sådan (jeg ved endnu ikke hvilket køn, den er, så det er derfor jeg kalder den for "den")

    Som jeg skrev til hende, som har kommentere den anden film, hvor jeg nusser min fugl i nakken: Angående tamhed, så var forarbejdet heldigvis gjort, da jeg købte den. Den er købt af private ejere, som allerede havde forsøgt at nusse og snakke med ungerne.
    Men bliv ved! Så lykkes det en dag.

    Jeg er igang med at lære min tre år gamle hanundulat at være ligeså tam som min nu syv uger gamle undulatunge. Egentlig ret komisk, når man tænker over det Forskellen på de to fugle er dog, at Siggi er blevet berørt siden han var helt lille, og kommer fra private ejere, som havde tid til ungerne. Min tre år gamle han blev købt i en dyrehandler dengang, og han har virkelig været vanskelig at tæmme. Desværre fik vi ham ikke før han var en del ældre, så derfor kræver han mere arbejde. Men det kan altså sagtens indlæres! De skal bare tages i hånd hver dag!


  •   4. sep 2012 Det er da en smule dumt, hvis den tager fat i dit øje?:-O
    Men den er søød!:-)


  •   4. sep 2012 Hvordan kan man gøre sin undulat så tam ? smiley

    Har selv 4, hvor kun 2 er mine helt egen og jeg vil så gerne kunne holde dem.

    Men hvordan gør man dem så tamme at man kan det ? smiley


  •   4. sep 2012 haha, hvor er den dog søød smiley

Annonce