{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Min skøre lille undulat'unge

1.548 visninger | Oprettet: 4. sep 2012

Min skøre lille undulat'unge

Det er ikke let, når man falder i søvn mens man bliver nusset :)

Baldur og Atla ftw
Kvinde | 31 år | Oprettet: 25. nov 2009


Kommentér på:
Min skøre lille undulat'unge
  •   5. sep 2012 Du må meget gerne skrive, når det lykkes smiley

  •   5. sep 2012 Tror også han overdriver lidt, for den er ret sky..
    jeg har også prøvet en enkelt dag hvor jeg ikke nåede at have fat i den, og så var den ikke til at komme i nærheden af dagen efter. så du har nok ret smiley

    men mange tak for hjælpen.. jeg prøver.. tam skal den nok blive ! smiley


  •   4. sep 2012 Altsåå.. Det hjælper med min. Jeg kan jo kun sige, hvad jeg selv oplever. Siggi skal bare tages i hånd hver dag og nusses. Jeg har en enkelt dag ladet den sidde alene i buret uden at have den ude, og dagen efter gad den næsten ikke snakke. Så jeg kan tydeligt mærke, at det hjælper med daglig håndtering. og som sagt.. JA de bider og vrider sig i starten, men hvis din fugl sidder alene, så vil de som regel også søge mennesket som erstatning for en kammerat på et tidspunkt.
    Jeg tror, at du skal blive ved. Det hjælper hvert fald med Siggi, og vores tidligere undulater har fået samme tur! De første mange dage er det knap så sjovt, fordi de ikke gider, men det giver altså pote i længden !!

    Nogle fugle tager længere tid end andre, men hvis den har været i hånd siden den var helt lille, så burde den altså også være mere tam nu. Jeg tror at sælger overdriver lidt, når han siger, at den har været håndteret, siden den var helt lille. Det er nok højst et par uger så! For ellers burde den være vant til det nu!


  •   4. sep 2012 Mange tak for svar smiley
    Min er også blevet håndteret lidt siden den var helt lille, og fik at vide af opdrætter, at jeg bare skulle tage ham ud og holde ham og nusse ham hver dag i 14 dage i en times tid. Han lovede mig at efter 14 dage ville han nyde det.. Jeg gjorde det de første 4 dage, men den bed og vred sig som en sindssyg! Tænkte det nok alligvel gjorde mere skade end gavn, så nu prøver jeg bare at med en hånd i buret og fodre med lidt hirsekolbe.. Jeg skal måske prøve det andet alligevel ? smiley


  •   4. sep 2012 Ja Siggi er virkelig en darling! SÅ skøn! En rigtig kælepot.

    Du skal bare blive ved ! Som du selv siger.. tag den ud HVER dag. Hold den forsigtigt, og nus den i nakken. De brokker sig lidt i starten og forsøger måske at komme væk, men du skal bare blive ved. Til sidst nyder de det. Min er syv uger gammel nu, og jeg har haft den i to uger. Jeg behøver ikke engang holde fast rundt om Siggi, fordi den nyder det sådan (jeg ved endnu ikke hvilket køn, den er, så det er derfor jeg kalder den for "den")

    Angående tamhed, så var forarbejdet heldigvis gjort, da jeg købte den. Den er købt af private ejere, som allerede havde forsøgt at nusse og snakke med ungerne. smiley
    Men bliv ved! Så lykkes det en dag.

    Jeg er igang med at lære min tre år gamle hanundulat at være ligeså tam som min nu syv uger gamle undulatunge. Egentlig ret komisk, når man tænker over det smiley Forskellen på de to fugle er dog, at Siggi er blevet berørt siden han var helt lille, og kommer fra private ejere, som havde tid til ungerne. Min tre år gamle han blev købt i en dyrehandler dengang, og han har virkelig været vanskelig at tæmme. Desværre fik vi ham ikke før han var en del ældre, så derfor kræver han mere arbejde. Men bliv ved. Hvis ungen ikke er ret gammel, så er det NU, du skal slå til.
    Held og lykke!


  •   4. sep 2012 Hvor er den sød smiley
    Hvor lange har du haft den ?? Har nemlig lige fået en for halvanden uge siden og han er bestemt ikke meget for at blive nusset, selvom jeg har haft fat i ham hver dag..


Annonce