{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Sara og Dusens klubstævnedebut

651 visninger | Oprettet: 21. aug 2010

Sara og Dusens klubstævnedebut

Så fik Sara og Dusen deres klubstævnedebut i Sydfyns Rideklub 21.8.2010.
En lidt træt Dusen med mavekneb, kun en smule kiggen og lidt urolige hænder hos Sara, men de havde to rigtig gode ture på banen.
En dejlig og positiv oplevelse for dem begge og to 2. pladser blev det til.

En rigtig glad og meget stolt Sara, specielt når man tager i betragtning at han var så strid ved hende, at hun fuldstændig var ved at give op for en uge siden. Så det var virkelig noget de begge havde brug for at opleve - at tingene kan lykkes.

Tak til Louise for den store hjælp og opbakning.
Tak til Dina fordi du ville fotografere - glæder mig til at se billederne

Sundwells
Kvinde | 51 år | Oprettet: 16. nov 2008


Kommentér på:
Sara og Dusens klubstævnedebut
  •   24. aug 2010 Tak for de søde kommentarer, det betyder meget for Sara.

    k A: Tak for fin og konstruktiv kritik. Som Louise skriver er det bestemt noget vi er opmærksomme på. Hun fik generelt en rigtig fin kritik af dommeren i klassen, så der var noget at arbejde videre på og forbedre. Dommerens kommentar var også mere ro på hænderne.

    Jeg har for sjov lagt hendes første program for den efterfølgende dag ind, hvor man kan se at hun virkelig prøver at forbedre de urolige hænder og hendes opstilling generelt. Dagen efter red hun generelt et pænere program og har formået at rette op på flere af hendes kritikpunkter. Han blev desværre trukket en del ned pga. hans skridt. Men den skal der bare arbejdes rigtig meget med. Den vil desværre nok altid være hans svageste punkt.


  •   23. aug 2010 Tillader mig lige at skrive Lizet:)

    Ka: Præcis min tanke, mht. gennemsnittet af ryttere man dømmer i ld.

    Sar: Har sagt til Sara at hænderne skal være stille og han skal frem til tøjlen, men da dusen har lavet en del ballade op til stævnet ved bla. at tage biddet, tror jeg det er Sara's sikkerhed, selvom det er en vane vi skal vænne hende af med:) Og så har dusen skridtet RIGTIG utaktet, som er blevet meget bedre, men mangler noget rytme og rummelighed:)


  •   23. aug 2010 Ser rigtig fint ud - noget bedre end gennemsnittet af de ryttere, jeg ofte ser, når jeg dømmer LD-klasserne.

    Et par råd, vkunne være lidt mere ro på hånden, så hesten ikke "svinger" foran, og så synes jeg, at skridten virker lidt hektisk...måske kunne man give lidt mere ro og tid??

    Men tillykke med placeringerne - det ser generelt rigtig fint ud smiley


  •   23. aug 2010 Får altså tårer i øjnene. Det er jo mine to stjerner:) Er stolt og glad over så godt det gik! Glæder mig til at følge dem op til de store klasser - er slet ikke i tvivl om at de to har hele verden foran sig og nok skal komme til tops! Med det fighter instinkt den pige har og de fine gangarter dusen har skal det nok blive helt fantastisk og de andre kan bare vente sig:)

  •   22. aug 2010 Stort tillykke smiley det ser rigtig fint ud!

  •   21. aug 2010 Det var så flot at de fik to 2 pladser :o)
    Kan godt forstå både dig og Sara er stolte søde smiley
    Jeg ligger billederne ind om lidt, og har også brændt dem ned på en cd til dig, så du får dem i den bedste kvalitet :o)
    knus


Annonce