{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

LA5 på Birkerød

500 visninger | Oprettet: 1. jun 2013

LA5 på Birkerød

Som ikke lykkedes efter bogen ;)

Jeg opgav i slutningen af galopprogrammet. Jeg synes ikke programmet flød nok, hun lå for meget på forparten for mig i dag, virkede dvask og generede ikke korrekt på mine hjælpere (fx for schnklen, det er også derfor jeg hele tiden sidder og trykker og trykker til hende)

Vores øvelser lykkedes meget lidt optimalt af hvad jeg ved hun kan og på C plan skal de bare sidde i skabet netop fordi hun er den race hun er :S

Så i stedet for at muligvis få under 60% så det skulle stå på hendes resultater for evigt ;) - valgte jeg at stoppe mens legen var god og tage hjem..

Vi prøver igen næste gang..

Sandra
VIP
Kvinde | 35 år | Oprettet: 20. apr 2006


Kommentér på:
LA5 på Birkerød
  •   2. jun 2013 Tak for det smiley Men jeg synes ikke at hun "flød" og gik med det store overskud som hun plejer. Hvilken så fortæller mig at så der noget galt eller også er hun ikke på toppen. Og så valgte jeg at stoppe programmet.

    Skulle hele tiden drive på hende med schnklerne og sådan har jeg ikke lyst til at ride et program smiley
    Så hellere stoppe end at ende med skod procenter på C plan smiley Men tak for rosen.


  •   2. jun 2013 for mig at se er det et sindsygt godt redet program med et dejligt og let flow... du får det til at se legende let ud og jeg er meget hys med om næsen er foran eller bag lod og den har lige præcis den holdning den skal have og set udefra er det et program man kan lære meget af at se på, da det er smukt og meget flydende smiley

Annonce