{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

FRRK 3. C-stævne 1. 110 cm fejlfri!

1.000 visninger | Oprettet: 11. nov 2013

FRRK 3. C-stævne 1. 110 cm fejlfri!

Vores afstande er blevet langt bedre!
Vi er begyndt at finde vores tempo sammen, som gør vi slet ikke rider for at være hurtigst, men for at få nogle gode 0 runder sammen. Derfor rider jeg ikke stærkt i omspringning. Men vi bliver placeret i første 110 cm som nr. 15 ud af 76! 2x 0 runder, med kontrol og lyst :O))

i LB1 (105 cm) fik vi også 2x 0 fejl og en 8.plads ud af 47.
Søndag i LB1* får vi en bom på sidste spring, hun var hermed blevet træt.
i LB2** søndag misforstod vi hinanden og ramte ind i en oxer, som gjorde vi begge blev nervøse, og derved kom flot over igen og de næste to, men så ville vi udenom dobbeltspring, da vores mod slet ikke var sammen der, 100% iorden! Kan ikke gå godt hver gang :O))

Kommentér på:
FRRK 3. C-stævne 1. 110 cm fejlfri!
  •   14. nov 2013 Hvor er du sød! Takker mange mange gange! smiley
    Er godt nok også stolt, det er kun vores 1 110 cm på c-plan, og jeg nåede slet ikke at gå bane! og der var meget buet spor mm. Heldigvis kunne jeg se en masse inden, men der kom der også en klap på skulderen hehe.
    Tusind tak! synes virkelig også det går fremad! kun været redet 1 års tid, og så være så flink, det er skønt. Hun er bare så god til at lære sin rytter. Tempoen som du beskriver, er virkelig blevet bedre, dejligt andre kan se dette :o)) endnu engang mange tak :D!


  •   13. nov 2013 Flot redet! Det er bare så vildt at I er kommet så langt allerede smiley Synes det er en super pæn runde, og man kan virkelig se at I har fundet et godt grund tempo. Synes ikke det går for hurtigt, og du når at lave nogle store fine vendinger, som gør at I begge når at tænke frem til næste spring. Helt fantastisk, og hvor er det fedt at se jer tage sådan en LB bane med storm smiley

  •   13. nov 2013 Fart på? Slet ikke. Jeg var den.med mindste tid ud af de eneste 15 fejlfrie smiley synes slet ikke dwt går hurtigt. Laver store skæringer mm. Men

Annonce