{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

LD2 til 63,056% - Vores første stævne

1.052 visninger | Oprettet: 22. jul 2014

LD2 til 63,056% - Vores første stævne

Vores allerførste stævne på Rideklubben Marienlyst, hvor vi red LD2 og LC1

Her er videoen fra LD2 som vi red til 63,056% han var mega cool og have med i byen, som om han aldrig har lavet andet end at ride til stævner, dog i denne klasse, synes jeg han var lidt svær at få i gang, manglede lidt energi, og jeg glemte alt om at støtte ham på udvendigt tøjle, derfor han kaster sådan med hovedet, plus at mine tøjler hele tiden smuttede for mig, så de blev lange, men synes faktisk at vi havde en helt fantastisk tur, han var helt rolig selvom jeg var total nervøs, men vi klarede det skide godt sammen.

så nu glæder vi os til vores næste stævne om er d. 16 aug. 2014 på Hinnerup Rideklub og igen d. 31 aug. 2014 på Årslevgården i Århus/Årslev, så det er noget vi ser frem til.

Skriv gerne hvad i synes og hvis i kan se om der er noget jeg kan gøre bedre så hold jer endelig IKKE tilbage, elsker at lærer også derfor vi tager afsted til stævner, det skal lige siges jeg har en skide dygtig og god underviser, som har hjulpet mig meget, og vi er nødet rigtig meget på kort tid, så siger frem til flere stævner i fremtiden med Modjo manden :D

Louise Dettmers
Kvinde | 31 år | Oprettet: 26. sep 2008


Kommentér på:
LD2 til 63,056% - Vores første stævne
  •   27. jul 2014 Det korrekt;)

    synes han er super lækker. Han løfter jo benene så flot;) det bliver spændende med fjor stævnet;) elsker fjordheste også mit valg af pony;)


  •   27. jul 2014 Mange tak

    Han går på 3 spor som han skal, men han var meget trippende i det program og fordi han ikke kommer ordenligt under med benene, er fordi han kaster sådan med hovedet og at jeg glemmer at støtte ham med udvendig tøjle, for hvis hovedet ikke er helt på plads, kommer han ikke helt rigtig ind under sig, og så er det også fordi at man skal vænne sig til at jeg rider pony og ikke hest, men det med nedsidning er faktisk ikke noget problem mere, jeg skulle bare have noget ekstra tid til at lærer hans trav at kende, så det er ikke noget problem mere, og man sidder faktisk pisse godt på ham, når man lige lærer hans trav at kende, og i det andet program fik han lov at komme mere frem, sjovt nok bliver han lidt doven i trav programmet, hvor i LC1 var han mere frisk og bedre med hovedet, og han havde en længere bane at komme rundt på også viser han bedre hans trav, men med meget mere træning skal alt de små ting nok komme på plads, vi skal jo også ud og starte vores andet stævne her d. 16 aug. Hvor vi skal ride LC2 og LC3 på Hinnerup Rideklub, hvor vi kun skal ride imod Fjordheste, for de har nemlig lavet nogle klasser kun for Fjordheste, så det bliver vildt spændende smiley


  •   27. jul 2014 Hej Louise. Tillykke med sejren;) ja det kan man vel godt kalde det, for i gennemførte jo så fint.

    På et tidspunkt i et andet forum søgte du hjælp eller råd til nedsetning. Nu kender jeg dig så godt, at jeg ved du kan ride godt og ride så hesten føler sig i gode hænder... Det kan jeg jo se her;)

    Ikke noget negativt, kun et spørgsmål til din nedsedning...som åbenbart poppet op da jeg så din video.

    Måske ser jeg forkert? Kunne grundet til dit problem med nedsednig ikke skyldes hestens erfaring og hvad dertil, kommer med tid;)

    Går din hest ikke på 4 spor? Han træder ikke op i forbenenes spor? Det kunne jo være grunde til den lidt urolige nedsedning?

    Hvis det ikke viser sig sådan... Så det nok fordi man lige skal vende sig til at se dig på en pony:) i klæder hinanden super godt og din fjord basse er virkelig smuk.

    Tillykke med det hele og hel og lykke i fremtiden... Det ser jo lovende ud;)

    Vh Annika


Annonce