{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Hoppe 163 cm. 2007

Kr. 25.000
4.734 visninger | Oprettet:      Navn:
Christina
Farve:
Brun
Spring:
Indsprunget
Dressur:
Tilredet
Trafiksikkerhed:
Nogenlunde
Transport:
Rutineret
Temperament:
Opmærksom

Chrissa er en oldenborg-blanding, jeg har haft hende et par måneder, men vi er ikke et match rent ridemæssigt. Hun mangler stadig en del uddannelse under ridning før hun bliver en konehest. Fra jorden er hun sød, rolig og velopdragen. Står bomstille ved smed, opsadling og strigling. Hun har sunde og stærke Hove - går uden sko. Under ridning går hun til biddet i alle tre gangarter, men hun mangler stadig noget stabilitet. Det lader til at hun tidligere har været trænet med stemmen, for hun er meget lydhør overfor stemmekommandoer. Jeg er overbevist om at hun sagtens kan komme til at gå LA-klasser i dressur indenfor overskuelig fremtid. Hun sprang 80 cm med rytter den anden dag, og i løsspring har hun hoppet 120 med lethed. Alt i alt en fantastisk all-round hest til en rytter som formår at sidde i ro og balance og guide hende igennem opgaverne. Under ridning skal hun betragtes som en unghest og den opgave er for stor for mig efter jeg er kommet helt ud af rideform i forbindelse med ridepause. Chrissa har den rette gnist til at kunne begå sig i sporten men uden at være tændt. Hun er i fuld ridning og kan fremvises under rytter. På folden er hun næsten nederst i hiarkiet og hun har respekt for hegnet. Hun synes ikke det er super fedt at blive forladt, men der er absolut ingen problemer i at tage hende væk fra de andre, ride alene osv - hun har også været på marken til hendes store fornøjelse.

Ingen skader eller sygdomme. For nyligt gået igennem handelsundersøgelse og bøjeprøve.

Det er ikke med min gode vilje at hun skal videre, men jeg ser ingen ide i at have så arbejdsglade og talentfuld en hest stående, som jeg ikke har lyst til at ride på. Prisen er jeg usikker på, men skriv en privat besked, så kan du komme og se hende. 🙂
Hun sælges kun til en rytter hvor hun bliver 1. prioritet og “en del af familien”, under INGEN omstændigheder til rideskole eller rideskolelignenede forhold og det skrives ind i kontrakten. Ej heller til videre salg - hun sælges KUN til et blivende hjem! Hun lånes ikke ud, men køber er velkommen til at besøge og prøveride så mange gange hun vil.

Kontakt mig på 20121155

Fuld livsforsikring:
82 kr./md
Liv og uanvendelighed:
214 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
4200 Slagelse (Vestsjælland)
Andre annoncer fra samme bruger

Du kan ikke kommentere på denne annonce.