{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Vallak 148 cm. 2007

Kr. 45.000
1.392 visninger | Oprettet:      Hestens Id:
208333200709107
Navn:
Filur
Farve:
Brun
Spring:
LB
Dressur:
LA
Terræn:
Terrænvant
Trafiksikkerhed:
Komplet
Transport:
Rutineret
Temperament:
Rolig

Skøn All-round pony/lille hest sælges til godt og blivende hjem. Da nuværende rytter ønsker at overgå til hest, sælges Filur til en rytter der kan få lige så stor glæde af ham som vi selv har haft.

Filur er 12 år gammel. Vi kender ikke Filurs nøjagtige stangmål, da han ikke er DRF pony målt. Vi tænker selv han er mellem 148-152 cm.
Filur er en robust bygget pony som kan rides af både børn og voksne. Han er sød og omgængelig i stald og på fold. Filur går fint i trailer, kan læsses af 1 person. Han står stille under kørsel. Filur har aldrig haft en sygedag, i de 8 år han har været i vores varetægt. Vi fik oplyst af tidligere ejer at Filurs far er ren haflinger, hans mor er new forrest blanding.
Filur kan bruges til både skovtur, spring og dressur, han har også været på military bane et par gange og klaret det flot.
Pt træner han på LA1-LA3-niveau i dressur. Til stævner har han startet op til LA1 i dressur.
Da rytter har mistet interesse for springning er der sat pause på det, men han har tidligere redet LB-LA i springning til træning og LB* og LB** til stævner. Filur er glad for spring.

Filur er passet med vacciner, ormekur, smed, tandraspning og massør.

Da vi har haft Filur siden han blot var 4 år, er det en svær beslutning at sælge ham videre, derfor lægger vi stor vægt på kommende hjem. Vi forbeholder os retten til at vælge mellem eventuelle købere.
Hjem før pris.

Kun seriøse henvendelser.

Fuld livsforsikring:
173 kr./md
Liv og uanvendelighed:
519 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
8830 Tjele (Østjylland)
Betaling
- Bankoverførsel
Emma C
VIP
| 0 år | Oprettet: 10. nov 2019


Kommentér på:
Anden særlig race Vallak 148 cm. 2007
x