{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Vallak 154 cm. 2011

Kr. 20.000
3.804 visninger | Oprettet:      



Navn:
Mølbaks danny
Farve:
Brun
Spring:
Indsprunget
Dressur:
Tilredet
Trafiksikkerhed:
Nogenlunde
Transport:
Opmærksom
Temperament:
Opmærksom

Efter længere overvejelser, har jeg valgt at sætte Mølbaks Danny til salg. Danny sælges udelukkende grundet tidsmangel og da jeg desværre ikke prioriterer ham så højt som jeg burde længere.
Mølbaks Danny, i daglig tale Danny, er verdens mest fantastiske lille hest. Danny er en reserveret hest, men når man først trænger igennem, vil han gå igennem ild og vand for sin rytter. Han fungerer bedst med kun en rytter, og bryder sig ikke om flere forskellige ryttere.
Danny kræver en rutineret rytter, som kan vise ham vejen. Danny har stået mere eller mindre stille det sidste år. Danny kan gå en LC-LB dressur, når han er i form, men han synes dog det er det meste kedelige i hele verden. Han har gået 110-115 baner til træning i spring, dog er han kun startet i 80 og 90. Danny elsker at ride tur, men er tryggest når de er andre heste med, hvor han der er helt cool.
På trods af Dannys højde, er der stadig en del kapacitet i ham, specielt i spring. Danny elsker at træne seriøst så vel som at hygge, og ville fungere til begge dele.
Danny kræver en rutineret rytter, da han er en hest med vilje.
Danny har som sagt stået stille i lang tid, da jeg ikke har lysten til at ride ham og jeg ikke prioriterer min tid på det, derved sælges han sådan og det er op til køber at starte ham op igen.
Jeg forbeholder mig retten til at vælge mellem evt. Købere.
Noget udstyr kan medfølge, såsom trense og dækken. sadel er tilpasset hos sadelmager og kan købes med for merpris.
Danny sælges ikke til rideskole eller lignende, han sælges kun til en rytter som kan give ham hans næste og forhåbentligt forevige hjem.
Ved interesse, skriv en besked til 20771373, ikke opkald.

Fuld livsforsikring:
66 kr./md
Liv og uanvendelighed:
152 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
9760 Vrå (Nordjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
dortea og fighter
VIP
Kvinde | 18 år | Oprettet: 15. jun 2012


Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x