{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Avlsgodkendt Gangmaskine/ B-pony dressur

Kr. 2.500
5.910 visninger | Oprettet:      
23 Point og Ærespræmie samt skuet næstbedste hingst på dyrskuet Gl. Estrup 2017
B-pony i dressur
Far til B-pony i spring
Drægtighedsprocent i 2016: 100% !

Welsh sec. C på 139 cm.

Rytterbjergets Discovery er B-pony i dressur. En status han har opnået på under et år efter han blev sat i ridning. Dette utrolige talent ligger i hans gener og det kan du tilføre din hoppe ved at bruge ham.
Discovery er halvbror til Kokkedals Intempo som er 3 gange Norsk Mester i dressur med to forskellige ryttere samt udtaget til EM! Derudover findes der adskillige B-ponyer i både dressur og spring i stammen

Discovery har uovertruffen gode gangarter med masser af løft og aktion både for og bag. Han har et super temperament, meget nervefast og med stor gålyst, han håndteres og rides af børn uden problemer.
Han har i 2015 udviklet sig fra rå foldpynt til B-pony i dressur med mange sejrer og placeringer på sin vej.
Ridelighed og samarbejdsvilje i særklasse !!!

Starter pt. hesteklasser pga. rytters alder og har i sine seneste 6 starter opnået et gennemsnit på over 75%!!! i ordinære gangartsprogrammer og dermed lagt alle hestene bag sig :)

Discovery har livstidslicens og der kommer rødt pas på afkom efter welsh registrerede hopper m. fuld afstamning. Han er med sin størrelse oplagt til partbred avl på små varmblods-, fuldblods- og araberhopper, men også til at holde stangmålet nede på afkommene fra de store ponyhopper, og selvfølgelig til welsh avl hvor han vil kunne tilføre udtryk, temperament, ridelighed og gangarter i topklasse. Discovery er DNA bestemt.

Betingelser:
Naturlig bedækning ved hånd. Han er en rigtig gentleman overfor hopperne og bedækker ikke vanskelige hopper.
Hopper skal møde uden bagsko og goldhopper skal møde med ren svaberprøve. Ved aflevering af hoppen medbringes hoppens hestepas og en seddel med ejers navn, adresse og tlf. nr.
Opstaldning og bedækning er for ejers regning og risiko. Ved akut sygdom under opstaldningen/ bedækningen tilkaldes dyrlægen for ejers regning, dog vil hoppeejer forsøges kontaktet først. Kontant afregning ved afhentningen af hoppen senest 2 dage efter endt bedækning.
Problemhopper modtages ikke/afvises

Opstaldning i boks pr. dag inkl. strø/ekskl. foder+strå
Ponyhopper: kr. 40,-
Følhopper/heste pr. dag: kr. 50,-

Se flere billeder, gangartsvideo og ridevideo på min præsentation

Kontakt


Vis telefonnummer
8450 Hammel (Østjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Gitte B
VIP
Kvinde | 88 år | Oprettet: 8. sep 2011


Kommentér på:
Avlsgodkendt Gangmaskine/ B-pony dressur
x