{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Barockpinto Hoppe 164 cm. 2015

Kr. 20.000
1.774 visninger | Oprettet:      Navn:
Lotus
Farve:
Sort
Trafiksikkerhed:
Nogenlunde
Transport:
Ikke øvet
Temperament:
Rolig

Det er med meget grædende hjerte at jeg her vil sætte min drømme hest tilsalg, men desværre er økonomien ikke til at blive ved med at hjælpe hende.

Lotus er en 3,5 år ung hoppe, som jeg selv kun har haft et lille års tid. Sød som dagen er lang, og har aldrig lavet unoder, hun har naturligvis en hoppet side, men det kræver blot en bestemt tone, så retter hun ind. Lotus er ryttervant, og har fra den aller første gang der var rytter på hende ikke sagt noget til at have nogen på ryggen. Hun er ryttervant i skridt og i trav, men jeg tænker heller ikke hun vil sige noget til gallop. Lotus er styrbar og stopper når hun bliver bedt om det, har 2-3 gange nu været med på tur med rytter også, uden nogen problemer.
Hun har rødt pas fra Zsse, og hendes far er Lureno. Hun er stille og rolig, og står normalt meget stille på staldgangen. Hun har ikke problemer med at få løftet eller ordnet hove. Som sagt alt i alt en skøn hest, Går du løs med hende i ridehallen, så følger hun dig troligt, og hun ELSKER at nusse! Hun har været løssprunget et par gange, og ligner en der synes det er mega fedt, selvom hun ikke helt har fanget teknikken endnu.

MEN hun sælges fordi hun har skab og muk, som jeg bare ikke kan komme af med. Jeg havde det første halve år dyrlæge til hende hver anden måned, hvorefter jeg fik buddet om at prøve Shireoil.. Hvilket har holdt det nede, nogenlunde indtil nu.. Hvor det igen går løs. Og jeg har desværre ikke økonomien til at skulle have hende til dyrlæge hver anden måned, for at holde det nede. Derfor sælges hun til en, der har moddet og tiden, lysten og økonomien til at holde det nede, med hvad der end skal til. Jeg tror hun bliver en super god, og fantastisk ridehest, da hun tager det hele i stiv arm. Og absolut ikke har noget imod at arbejde for føden. Og jeg håber hun kan blive en andens nye bedste ven.

OBS. alle billederne er af ældre dato, og nogen af dem fra sidste år, men hun ligner meget godt sig selv. Hun er bestemt et kig værd.
En video af hende med rytter kan fremsendes via facebook.

Fuld livsforsikring:
66 kr./md
Liv og uanvendelighed:
152 kr./md

Kontakt


30 27 71 15
7470 Karup J (Midt/Vestjylland)
Betaling
- MobilePay
- Kontant
- Bankoverførsel
Kris
VIP
Kvinde | 26 år | Oprettet: 13. jun 2008Du kan ikke kommentere på denne annonce.