3 gode råd til at holde dyr

3 gode råd til at holde dyr

21. dec 2021

Dette indhold er sponsoreret 


Fællesskabet man deler, med de dyr man har omkring sig, er et stærkt bånd. Ens lodne kammerater giver en glæde og indhold i livet, samt selskab de dage man føler sig ensom.  Derfor er det vigtigt at du tager dig af dine kompagnoner, som fortjener det bedste der kan tilbydes. Når du har et dyr i dit liv, har du ansvar for at sørge for at netop det dyrs velfærd er i høj prioritet. Der skal tages højde for dyret fysiske og psykiske helbred, så når du tager dine ridebukser på og skal ud og trave, vær sikker på din ven har det godt. I denne artikel bliver der givet nogle tips, til hvad du kan gøre for at dit kæledyr trives.

Godt helbred

Først på listen her, er det fysiske helbred. Som du gerne vil have det godt, sådeles vil dit dyr det også. Din følgesvend forstår måske ikke når du gør noget, i dens helbreds bedste interesse, men du må bare klø på, og sørge for at dit kæledyr kommer til dyrlæge for regelmæssig check-ups, og hvis den ikke er det, så få den vaccineret. Det er også vigtig at den får en god kvalitet af mad der dækker den ernæringsbehov, samt masser af motion. Husk også endelig at kastrerer dit husdyr, med mindre selvfølgelig at det er en præmie hingst som det er at du vil avle på. 

Et sundt sind

Det er vigtigt din ven får godt med stimulering, da man selv kender hvad kedsomhed kan gøre ved humøret. Hvis du har en hund, så er godt med aktivitet vigtigt, det samme gælder for katte, men vær dog forsigtig med hvilke legetøj du køber til dem, da nogle kan være knap så sikre. Heste har det godt med at komme ud og strække benene ved at trave lange ture, men ligger du inde med spørgsmål angående dette, er det dedikerede media outlets til netop disse dyrs velfærd, hvor et fællesskab af mennesker hjælper op om deres varetagelse. Det skal også siges, at ens kæledyr har det godt når man inkludre dem, og snakker til dem, således kan de også blive stimuleret. 

Fællesskab og socialisering     

Dine dyr kan også blive ensomme og mangle selskab, ud over det du selv tilbyder. Her er det vigtigt, inden du sætter tid til en playdate i kalenderen, at du er sikker på at din ven er et socialt dyr. Nogle kæledyr er fra fødsel anti-sociale og reagere negativt ved introduktion af nye legekammerater, det kan heldigvis blive fra lært hvis man har dem fra en ung alder. Men hvis dit kæledyr længes efter andre af dens race, så er det i din bedste interesse at sørge for den får nogle at lege med. Dette er både godt for dens helbred og mentale status.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x