Hvordan spiller man på hestevæddeløb?

Hvordan spiller man på hestevæddeløb?

2. aug 2018

Hestevæddeløb går al sin enkelhed ud på at konkurrere om hvilken hest der kan rende hurtigst over en given distance. Der findes mange forskellige typer hestevæddeløb, men en af de mest populære i Danmark og Norden er hestetrav. Derfor vil vi fortrinsvis beskæftige os med hestetrav i denne artikel.

Hestetrav er en af de discipliner indenfor ridning som tiltrækker flest tilskuere. Det foregår således, at en kusk sidder på en vogn som er spændt efter en travhest. En travhest er en hest som er avlet specifikt med det formål at kunne løbe hurtigt i trav.

Selve løbet foregår på en travbane. En travbane har som regel en oval form ligesom en speedwaybane, men kan også være aflang.

I Storbritannien, hvor hestetrav har sit ophav, dyrker man også en anden form for hestetrav kaldet steeplechase. Det foregår på en bane med forhindringer såsom gærder og vandgrave. I Danmark er det dog mest den ovale bane uden forhindringer som bliver brugt. I Danmark har vi 9 travbaner. I Sverige er hestetrav langt mere populært end Danmark - her har de hele 33 baner, og sporten dyrkes hele året rundt for fyldte tribuner.

Man kan selvfølgelig spille på heste ved at tage ud på travbanen, men man kan også gøre det hjemmefra ved at benytte en af de online betting sider. Det vil gøre dig i stand til at spille på de danske løb, såvel som de mange udenlandske løb fra eksempelvis Storbritannien og Sverige.

Hvis man ønsker at spille på hestevæddeløb, kan det være en utroligt underholdende hobby. Der er mulighed for at vinde mange penge, men det kræver også at man sætter sig ind i tingene. For folk som i forvejen elsker heste, er det en sjov hobby, fordi vi nyder at læse om heste.

Når det kommer til at spille på hestevæddeløb, er den førende bookmaker i Danmark uden tvivl Betfair. De har rod i Storbritannien, hvor hestetrav er en utroligt populær sportsgren. De giver dig derfor et enormt udvalg af forskellige spil. Her kan du desuden følge løbene live mens det sker. Der er selvfølgelig også andre danske bookmakere som tilbyder spil på hestevæddeløb, men Betfair må siges at være de bedste.

Når du spiller hos en online bookmaker, har du mange muligheder for at give dig selv bedre chancer, ved at benytte forskellige former for kombinationsspil og lignende. Du kan også benytte det saakaldte asian handicap, som gør det muligt for dig at tilføre visse heste et handicap på x antal sekunder, for at forøge dine odds.

En anden ting som gør det nemmere at vinde penge på hestevæddeløb hos en bookmaker, er at de ofte tilbyder dig en god bonus for at blive kunde. Hos mange bookmakere skal du blot indbetale så meget du ønsker at spille for, og så giver de dig automatisk en bonus på det samme beløb.

Hvis du indbetaler 200 kroner, får du altså 200 kroner af bookmakeren, så du i alt har 400 kroner at spille for. Det samme gælder selvfølgelig for Betfair bonus, som giver dig helt op til 1000 kroner når du opretter dig som kunde. Vi ønsker dig al held og lykke med at spille på hestevæddeløb!

Hej Per. Velkommen i gruppen. Jeg er ikke selv bosat i Antananarivo, men har planer om at tage en tur der op i den kommende weekend. Derfor kan jeg sikkert hjælpe med opgaven, hvis ikke andre gruppemedlemmer byder ind i mellemtiden :)


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x