DSP (OX) Rolighedens Picasso DSP (OX) Rolighedens Picasso DSP (OX) Rolighedens Picasso DSP (OX) Rolighedens Picasso DSP (OX) Rolighedens Picasso
Anna-Sophie Lund Johnsen
Følg
Følger Følg ikke

Anna-Sophie Lund Johnsen

Kvinde, 24 år, Vestsjælland
Oprettet: 16. jan 2008
Offline - Senest online: 15. aug Bruger er på filterliste

Mit navn er Anna-Sophie Lund Johnsen, og jeg er i mine tidlige 20ere.
Jeg har været her på Hestegalleri siden 2008, året hvor vi fik alle vores 4 drenge. Jeg har altid været en ivrig hestepige, og har som så mange andre fundet en stor trøst og mening i samværet med heste, da jeg ikke fungerede særlig godt socialt som ung. Heste - og specielt mine egne - har dermed fulgt mig op gennem barndommen og mine teenageår, og jeg ser mine 4 drenge som familie.

Da jeg startede i gymnasiet og efterhånden trådte ud af de forvirrede teenageår og efterhånden begyndte at tage hul på det såkaldte "voksenliv" (i mangel på bedre udtryk), er hesteinteressen trådt lidt i baggrunden for spørgsmål om studier, kæreste, venner, socialliv, udrejselængsel og andre interesser som fotografering, kunst og mode. Imidlertid har min mor - som selv har været ivrig hestepige - genoptaget sin interessen og overtaget vores 4 drenge, som hun nu helt og holdent rider og passer. Og selvom jeg ik er særlig aktiv hverken i stalden eller på hesteryg mere, så holder jeg stadig af at besøge mine 4 drenge på folden og i boksen. Og heste vil altid stå som et fascinerende og beundringsværdigt væsen for mig. :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}