Fjordhest Birkegårdens Figaro Fjordhest Birkegårdens Figaro Fjordhest Birkegårdens Figaro Fjordhest Birkegårdens Figaro Fjordhest Birkegårdens Figaro
Soulmatesmvk
Følg
Følger Følg ikke

Soulmatesmvk

Kvinde, 30 år, Nordjylland
Oprettet: 4. jun 2008
Offline - Senest online: 1 time siden Bruger er på filterliste

Healing
Den healing jeg udfører er Reiki som stammer tilbage fra Dr. Mikao Usui. Reiki er japansk og betyder universel livskraft. Ki er den energi der løber igennem os alle, dyr som mennesker, løber igennem jorden og rundt om jorden.
Når man heales kan det foregå på 1 af to måder. Fjerntelepati hvor der aftales en bestemt dag og tid, hvor jeg der vil udsende energien til dig. Den anden måde er ved håndspålæggelse på dine chakraer. Her vil du møde op hos mig og eventuelt har vi en snak forinden, f.eks. hvis du har nogle bestemte ting du ønsker vi arbejder med, at du ligger dig på briksen og puttes under et tæppe. Tæppet er ikke kun for hyggens skyld, selvom det er dejligt at blive puttet. Mange kan komme til at fryse under healing, lige såvel som andre kan få det meget varmt. Når du ligger godt og føler dig tilpas vil jeg gennemgå dine chakraer stille og roligt. Nogle vil opleve en dejlig fornemmelse i hele kroppen, andre intet, ved andre igen vil jeg måske få informationer undervejs fra universet, f.eks. om dig personligt eller om steder du måske har ondt o.l. Hvis jeg føler der er behov for det, kan der under healingen også bruges sten og krystaller til at forstærke energien.
Det skal dog siges, at jeg på ingen måde MÅ eller KAN diagnosticere sygdom! Dette er kun forbeholdt læger. Men jeg kan sammen med dig via healingen sætte gang i processer i din krop som kan være medhjælpende til bedring i sygdom m.m. Derudover vandrer energien selv derhen i kroppen hvor der er behov for den, på trods af at jeg er koncentreret omkring dine chakra.
Jeg som behandler har til enhver tid tavshedspligt. Det er vigtigt for mig uanset hvilken type healing du bestiller tid til, at det er et trygt og rart miljø og at du ved du kan stole på mig. Dernæst er det også vigtigt for mig at man husker på at Reiki aldrig vil skade. Reiki er REN, KÆRLIG og BETINGELSESLØS.
Dyre kommunikation
Har du nogensinde undret dig over nogle bestemte ting ved dit dyr? Måske ændret adfærd? Gentagen sygdom?
Det og meget mere vil jeg kunne kommunikere med dit dyr omkring. Kommunikation med dyr, eller telepati som mange vælger at kalde det i daglig tale, er ikke ligesom vi mennesker taler eller skriver til hinanden. Kommunikation med dyr foregår for de fleste telepater via billeder og følelser som dyret sender til os, og som vi så fortolker bedst muligt og videregiver i ord til ejeren.
Kommunikation med dyr kan både foregå ved at jeg fysisk kommer ud til Jer (ofte det folk foretrækker, da der så kommer respons på kommunikationen med det samme) eller via fjernkommunikation. Ved fjernkommunikation sendes et maksimum 1 måned gammelt billede af hele dyret, med minimum 1 øje synligt, til mig via e-mail eller messenger sammen med de spørgsmål som man gerne vil have besvaret. Som oftest sætter jeg en grænse på 5-6 spørgsmål, da jeg gerne vil forsøge at gå mest muligt i dybden med spørgsmålene så ejeren får det bedst mulige og uddybende svar.
Pr. 24/4-2018 opstarter jeg kursus hos Ditte Young i København for at videreudvikle mine evner og få bedre og flere redskaber til f.eks. afdøde kommunikation og adfærdsændring.
Forever Living Products
Går du op i velvære og helse? En sund krop? Træning? Rene produkter?
Så har jeg et godt alternativ til dig her. Forever Living produkter er baseret på Aloe Vera planten som i tusinder af år er blevet brugt til mange formål verden over. Forever Living sender kun produkter af højeste kvalitet på markedet, hvilket f.eks. bekræftes af, at de er certificeret af The international Aloe Science Council.
Forever Livings sortiment har noget for alle, både mennesker og dyr. Om du er til god hudpleje, brug af essentielle olier eller måske en detox?
Forhør dig hos mig og lad os tage en snak om hvad netop du kunne have god brug af!
Kortvendinger
Jeg tilbyder også små kortvendinger. Her kan jeg pt. Tilbyde 2 typer af kort og to typer af vendinger. Af kort kan jeg tilbyde Kyle Grays ”Angel Prayers – Oracle Cards” og Tromborgs ”Dyrekort”.
Af vendinger kan jeg tilbyde dig vending af enkelt kort eller et 3 korts oplæg hvor man kikker på – Situationen her og nu – Hvordan kan der handles på situationen – Nærmeste femtid og udviklig.
Det er disse to vendinger jeg har mest erfaring med nu og her, og derfor også disse jeg vælger at tilbyde nu.
En kortvending foregår således at du enten er her fysisk og stiller et spørgsmål og selv blander og vender det fornødne antal kort og jeg bruger min intuition til at læse ud fra kortene hvad svaret på dit spørgsmål måtte være, eller at du sender mig et spørgsmål pr. e-mail eller messenger og jeg på dine vejene blander kortene og trækker det fornødne antal for efterfølgende at sende resultatet til dig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}