DSP Elskede Maluet <3 DSP Elskede Maluet <3 DSP Elskede Maluet <3 DSP Elskede Maluet <3 DSP Elskede Maluet <3
Bare Benedicte (altså nøgen)
Følg
Følger Følg ikke

Bare Benedicte (altså nøgen)

Kvinde, 23 år, Nordjylland
Oprettet: 7. sep 2008
Offline - Senest online: 8. jun 2015 Bruger er på filterliste

Jeg har desværre ikke hest længere, da jeg med arbejde, kæreste, skole, lektier osv ikke har tiden. Hver dag tænker jeg tilbage på den tid med Silvado, savner ham hele tiden. Jeg er nødt til at finde tiden igen, snart :-(

__________________________________________
Jeg har SÅ lidt respekt for alle de tøser, der rykker hesten i munden og sætter sporene hårdt i for at få hesten til at stejle. Det vil aldrig komme til at se sejt ud, med mindre det er noget de samarbejder ud. Der er en flok af profiler herinde med billeder, hvor hesten stejler og rytteren har skrevet "han var lidt vild" og man hesten vender det hvide ud af øjnene af frygt.

Hader når rytteren efterfølgende råber af hesten fordi den stejler uden hun ville have den til. Den har jo bare vænnet sig til, at sporene betyder den skal stejle. & JA, det har jeg set en rytter gøre før!

______________________________________

RAKETFODER, PESSOABID 3RINGSBID OG HJULSPORE.
^ du ødelagde en fantastisk pony.
_____________________________________

Hej hestefreaks :D
Jeg freaker hestegalleri 25 timer i døgnet (ja, 25 timer), jeg elsker, at sidde, at stalke folks heste, annoncer og videoer - find dig i det d:'
_______________________________________
BiDLØS/iK BiDLØS!
Nogle hestetøser har fået en idé med, at de er bidløse, hvis de rider med hackmore!?ö NEJ, ffs! Det er teoretisk set bidløst, men du rider da heller ikke med indspændingstøjler i grime vel, det er på ingen måde naturligt.!! til alle bidløse ryttere: se min video ..
(by the way, jeg er bidrytter, hvis du ikke har bidt mærke i det)
_______________________________________
HViS DU ViL ViDE DET VEjER jEG 46 KiL0? 8D
_______________________________________
NATURLiG MAKEUP
naturlig makeup er for mig ikke at du kun bruger mascara & ikke ligner en dulle .. "Se, jeg er en engel - jeg bruger kun den puder der matcher min hudfarve - naturligt køn ikke???" NEJ - for mig giver det slet ikke menning. Hvis du siger naturligt makeup brug tænker jeg wuuuuut; ØKOLOGi! :D:D
_______________________________________

Jeg er 99% dressurrytter ..
Silvado er mega syg til at springe, han kan springe 120 cm. Jeg springer <u>kun</u> for min ponys skyld, jeg mener det. Spring er sjovt, men jeg er såååå dårlig til det :D

_______________________________________

Jeg er så kold i numeren over hvad du synes om min måde at ride på - jeg elsker den jo selv, og det er vigtigst :D Jeg siger min menning om din du siger din om min dx. superduper :).
_________________________________________

Første gang jeg sad på en hest var jeg 1-2 år gammel. Ellers har jeg altid redet - dvs i 12-13 år :'D Jeg startede med den dejligste lille shetter, Charlie, galogalop :) Efter det red jeg islænder, Orka (er herinde), lol. Så flyttede vi, & så fik jeg som 9 årig min første egen pony, Gaby (er herinde, hos ny ejer).Hun var bare en helveds god pony <33, fuck hun var dejlig :D Nu har jeg Silvado, han er bare toppen af poppen, elsker ham :D

________________________________________

CITATER FORUDE :D
Annesofie: vi har fået et nyt dyr derhjemme!
Benedicte: ej, hvilket? en kat, en skildpade?
Annesofie: nej en ugle, og den hedder Kenny. (xD)
Benedicte: ej, kan man lege med den? xD
Klovn xD
_______________________________________

Benedicte & Pernille står og venter på bussen.. (SOM SELVFØLGELIG KOMMER FOR SENT - som altid..)
Benedicte: "ej guuuud - spassere kan da egentlig ikke gøre for at de er spassere?"
Griiiiiiiiiiiiiiineflip $:
_______________________________________

Pernille: ***"Speeeeeeeejdergrin"*** "lidt mere speeeeeeeeejder i livet"*** xDDDDD
^Fuck jeg elsker dig tøs *:^

_______________________________________

http://www.hestegalleri.dk/html/for_messageDetail.asp?Msg_ID=735470
_______________________________________

Vi havde i maj 2011 dyrlæge til Silvado. Det var omkring et år siden jeg sidst havde redet ham, da han stejlede. Han havde altid været en ufattelig dygtig pony med stort hjerte. Man kunne alt på ham. Silvado er ponyen som man går hen og sparker i røven uden grund, og så vender han sig bare om og siger undskyld.

Han har altid været sådan, at hvis heste gik for tæt på ham osv, så var han egentlig ligeglad. Han var super nem på tur osv, og blev ALDRIG nogensinde bange for noget.

Jeg red engang ved siden af en meget smal vej, hvor en stor campingvogn pludselig kom kørende hen ad. Ved siden af vejen var der tætbevoksede buske osv, så jeg kunne ikke komme væk fra vejen. Jeg måtte lade campingvognen komme forbi. I det den køre forbi ridser min spore HELE vejen hen af campingvognen, fordi der var så lidt plads. Ikke engang der bevægede Silvado et øre, han gik pænt videre uden at sige noget.

Da vi i 2010 var på ridelejr ved Navsøheste (VERDENS BEDSTE RIDELEJR - find dem på facebook! :D) Begyndte han på en tur at sparke vildt og ustyrligt omkring sig efter de andre heste. Siden den dag har jeg ikke redet tur på ham. Siden den redelejr, har jeg faktisk slet ikke redet på ham - når jeg tænker efter.

Det var ikke kun på tur. Han var også sådan, når vi red dressur. Han stoppede op heletiden og stod og stejlede. Han nægtede at gå frem ad! Han var uridelig, og umådlig stædig, og sådan havde han aldrig været før. Jeg blev faktisk en anelse bange for at ride på ham.

Men nejnej, det var ikke kun spring og dressur. Selv i Silvados yndlingsgrene, ville han stejle. Jeg havde aldrig udnyttet hans fantastiske springtalent. Han kunne springe 110 cm med mig uden problemer, og han gjorde det med stor stor lyst. Da dressuren gik jeg galt tænkte jeg: "Hmm. Så må vi lave noget andet. Vi må finde på noget, der er så sjovt og hylende morsomt, at han glemmer alt det sværre trælse!" Jeg tog ham med ned på springbanen, og straks lyste hans øjne op, og han var klar til at fræse banen igennem. OG DOG. Jeg nåede så langt, til at trave varm, før han stod på bagbenene igen. Jeg gav ikke op. Vi tog de første spring, og han hev ned og ned og ned. Han refuserede igen og igen. Jeg gav op. Jeg vidste ikke, hvad der var galt.

Vi havde hestemassør til ham, som fandt noget i hans nakke. Noget der sad fast i den ene side. Hun ville komme igen, og få det fjernet, ved at bløde alle hans muskler op, så de satte sig det rette sted igen. Der gik en uge eller to, og så var hun tilbage. Hun brugte omkring 1½ time på at trykke lidt på Silvado, og da det var hans første gang ved massør blev han rigtig svimmel og sløj af det. Men hun fik sat nakken på plads, så hans muskulatur osv. nu var præcis som den skulle være.

Jeg glædede mig til at komme ud at ride. NU VAR HAN RAKS! :D MEn nej, han stejlede stadig. Rigtig meget. Silvado blev sendt til beridder Lars Fedder (Som startede med at undervise mig vinteren 2010). Han var der i omkring 2-3 måneder (Så vidt jeg husker). Han var nu "kureret" og var blid som et lam igen. Jeg fik ham hjem, og vi begyndte på dressurbanen. Med Lars' hjælp, kunne jeg ride ham, næsten uden han stoppede for at stejle. Der gik ikke længe, før problemet var der igen. Han stejlede. Vær gang Lars red på ham, var han en stjerne. En stjerne der var klar til at gå LA - ligesom han var inden han startede med alt det stejle halløj. Inden alt det stejlehalløj, skulle Silvado og jeg have redet LA. Vi var lige startet på LB til stævner, og LA til undervisning, da han startede med at stejle.

Da han var kommet hjem fra Lars, og jeg faktisk have givet op, fik han en sidste chance. Han fik lov at holde fri i 3 måneder. Jeg troede ikke det ville hjælpe, og jeg havde heller ikke lyst til at sætte mig op, da tiden var gået.

I Marts begyndte jeg så at longere ham vær dag - og der kunne jeg straks selv se, at der var noget helt galt! HVOR VAR HANS SVÆVENDE GANGARTER. Alle de engle, der altid sang i mine øre når han løb, var væk. Nej, de var der stadig, DE SKREG. Han løb fladt og langsomt som en gammel rideskolepony, og vær gang han skulle dreje hang hans hoved præcis den modsatte vej, af hvad den skulle.

Marts gik med loncering og det blev ikke bedre. Vi fik Hestedyrelæge Lisa Nørgaard ud at kigge på ham. Hun kunne ikke se noget i loncen, kun det med, at han ikke svævede afsted som han plejede at gøre. Hun ville lave en bøjprøve, og så gik det helt galt. Han haltede sig igennem prøven på alle fire ben. Han blev indlagt på hestehospital, for at få taget røntgenbilelder. spat (slidgiggt) i 3 ben. Det var hans diagnose.

Jeg er sikker på han altid har haft det sådan. Selvom han sprag 120 - og selvom han kunne øvelser til LA, havde der altid været "noget" med Silvado. Vi red aldrig særlig meget om vinteren, da jeg aldrig kunne få ham til at gå som han skulle, og han havde aldrig rigtig lyst osv. Jeg troede egentlig bare, at det var vinterdepression, for det lider nogle heste af. Men det er selvfølgelig pga spat. selvfølgelig.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan han faktisk uden tvivl er VERDENS bedste pony. og nu tænker du sikker, ja, hahah, joke. Men tænk lige over:
1. Ville din hest springe 120 cm med dig, hvis den havde spat.
2. Ville din hest kunne gå øvelser til LA, hvis den havde spat?
3. Ville din hest stå ved hegnet VÆR evig eneste dag og vente på dig, for at i kunne komme ud og ride en hel time, der indebærer galop, trav, schenkelvigninger, versader, øgninger, tur gennem grus og asfalt - hvis den havde spat i TRE ben???
4. Ville din hest slæbe rosetter med hjem fra stævner, få stjerner i dens dommerkomentarer, og flere 9 og 10 taller, hvis den havde spat?
5. Ville folk på en stævneplads snakke om hvilken hingst din vallak er og om den bedækker, bare fordi din hest løfter benene sygt meget og føre sig frem, hvis den sammetidig havde spat?

Synes du ikke, det er så langt ude ^ at han har været så fantastisk, samme tidig med at han havde ondt? Det synes jeg. Pludselig tror jeg på, at der virkelig findes kærlighed, for det kan kun være derfor han har gjort det!<3

Han står nu på marken, og ved ikke, at han snart ikke skal være i blandt os længere. Hver gang han høre min stemme, vrinsker han vildt, og kommer over til hegnet. Hans ører er fremme, og jeg har aldrig set ham så glad. Jeg kan se, hvordan han hele tiden spørger, om vi skal ud og ride, og der er intet jeg har mere lyst til i hele verden. Jeg bruger timer på at stå og nusse med ham, og han nyder hvert et sekund. Jeg sidder her i min teressedør og skriver hele hans historie, mens han står ved trælågen og kalder.

Jeg har ikke givet ham op, jeg har givet hans diagnose op. Det håber jeg han ved. For jeg vil gøre alt for ham, ligesom han i sin tid gjorde for mig, og som han resten af sit liv vil gøre.

Nu må i have mig undskyldt, jeg har en pony der skal strigles.!

( T3UlAM-MAlUET )


silver † min evige drømmepony!

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}