Shire Kær's alba Shire Kær's alba Shire Kær's alba Shire Kær's alba Shire Kær's alba
Valinor Shire
Følg
Følger Følg ikke

Valinor Shire

Kvinde, 32 år, Fyn
Oprettet: 22. sep 2008
Offline - Senest online: 18. apr 2022 Bruger er på filterliste

Velkommen til Valinor Shire

Valinor Shire startede rejsen med købet af en rå shire hoppe på 6 måneder og herefter er det hele ved at blive bygget op om hende.
Alba er fra maj 2017 og jeg fik hende hjem som 6mdrs hvor hun ingen kendskab havde til menneskelig kontakt så vores rejse er jo også kun lige begyndt.
Jeg vil komme omkring ting i vores dagligdag men også minder, da jeg tror på at det er vigtigt at huske på hvor man har været for at kunne se udviklingen.
Hvorfor lige Valinor?
Jo, jeg har en passion for et helt andet univers også, et fantasy univers hvor alt er muligt.
Valinor er landet hvor mange elver flyttede til efter den første tidsalder da deres folk blev drevet ud af Almaren. Valinor er også bedre kendt som De udødes land, et land hvor elverne kunne leve forevigt i ro og harmoni med naturen.
Valinor er et land som ikke kan nåes, uden invitation. Kun få dødelige fik lov at sætte sine ben på deres land. Helte, godhjertede fåtal af andre racer. Valinor er beskyttet og helligt.
For mig er min hest og mit hesteliv mit Valinor, det er her hvor jeg er i harmoni, det er min ro, min del af naturen og min hest er min at beskytte og bygge op. Hun er mit sancturary.
Dertil har jeg altid haft en forkærlighed for elverne, deres legender og mytologi og fantasi. For at beskrive elverne for mig; så er de udover at være udødelige også en smuk race. De er bygget høje og elegante. De er dertil fair, vise og helt utroligt smukke.
Og for mig jamen der beskriver de flotte ord min smukke Alba, så det er i hendes ære at Valinor Shires er blevet til.
Velkommen til mit shire univers!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce