{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Cruzado Vallak 148 cm. 2010

Kr. 38.000
1.060 visninger | Oprettet:      Navn:
Valiant
Farve:
Lys skimmel
Spring:
LC
Dressur:
LA
Terræn:
Terrænvant
Trafiksikkerhed:
Komplet
Transport:
Rutineret
Temperament:
Rolig

Vali er en alsidig P.R.E. blanding på 10 år. På trods af sin race (1/2 P.R.E., 1/4 frieser, 1/4 fuldblod) holder han akkurat ponymål, men han både syner og føles som hest.

Jeg haft Vali i 6,5 år, hvor vi har haft masser af gode stunder sammen i både dressur, spring, terrænspring og med arbejde/sjov fra jorden. Han ligger blødt i hånden og er følsom for hjælperne. Vi har altid redet meget på tur - han er trafiksikker og vant til at ride ud alene. Vali vil også egne sig godt til trec eller western. Han trives bedst med at veksle mellem de forskellige ting - men der findes ikke noget som en tur for meget.

Vali elsker opmærksomhed fra alle omkring ham, men han er - især ridemæssigt - en enmandshest. Han har en stor og nærmest menneskeagtig personlighed, er klog og har sine finurligheder, som jeg holder rigtig meget af. Vali nyder at hænge ud sammen med “sit menneske” og kan gøre dette i timevis. Han trives bedst i løsdrift - helst med fri grovfoder - og i større flok. Han kan gå på fold med både hopper og vallakker, og er oftest leder af flokken.

Han er passet med alt, går bedst med forsko, er nem at fodre på og har altid været sund og rask. Lige nu er han ude af form pga. mangel på tid grundet studier.

Det er meget svært for mig at skulle af med Vali, og det er derfor utrolig vigtigt for mig at finde det helt rigtige nye menneske til ham. Jeg håber på at finde en, som kan nyde ham, hans finurligheder og hans unikke sind, i samme grad som jeg har gjort. Han sælges kun til et blivende og hestekyndigt hjem - til en som rider meget på tur og ellers varieret. Han sælges ikke til rideskole, urutineret rytter eller til nogen under 16.

Der medfølger tilpasset Trainers dressursadel og Micklem trense.

Ved interesse SMS til 30207043

Fuld livsforsikring:
153 kr./md
Liv og uanvendelighed:
399 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
6800 Varde (Sønderjylland)
Susie J
VIP
| 52 år | Oprettet: 27. jun 2008


Kommentér på:
Cruzado Vallak 148 cm. 2010
  •   17. okt Bliver lige nød til at spørge - hvordan kan det være, at han ikke bliver solgt til urutineret rytter? Skal han have en rutineret rytter som kan vise ham vejen frem, eller hvordan? Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil kalde mig selv. Jeg har redet i mange år, men det har mest været skovture og cordeo, så jeg er bestemt ikke dygtig dressur rytter, men er heller ikke nybegynder

x