{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Hoppe 163 cm. 2002

Kr. 38.000
314 visninger | Oprettet:      Navn:
Hedebo's Lincka
Farve:
Mørkebrun
Spring:
LB
Dressur:
LA
Trafiksikkerhed:
Komplet
Transport:
Rutineret
Temperament:
Rolig

Hedebo's Lincka sælges udelukkende, fordi tiden til hende fremover ikke er der. Hun er meget arbejdsvillig - uanset om det er spring eller dressur, så yder hun altid sit bedste. Hun vil være oplagt som førstegangshest. Hun er selvfølgelig passet med alt, både tænder og vaccinationer. Hun går med forsko. I dressuren går hun stabilt og har fine gangarter, hvor især galoppen skal fremhæves. Hun er ved nuværende ejer blevet redet på LA-niveau og kan øvelser til M-klasserne. Hun har et rigtig godt hoved og er meget rar at arbejde med - både fra jorden og fra ryggen. Lincka bliver lagt mærke til på stævnebanerne, hvor dommere blandt andet har omtalt hende som smuk og velgående. Hun er nem at have med i byen og står meget pænt i trailer.

I spring er hun i sit es. Hun driver godt mod springene og springer med stor teknik. Dette er ikke blevet brugt så meget, da det ikke har haft ejers interesse. Hun har ved tidligere ejer sprunget 120 cm., hvilket hun med lidt træning ville kunne gøre igen.

Lincka er den perfekte lærehest, fordi hun besidder så mange gode egenskaber. En tur i skoven er også en stor fornøjelse på Lincka. Hun har tidligere været forfangen, og går derfor med mundkurv i græssets vækstperiode. Hun har rødt pas.

Pris 38.000 afhængigt af medfølgende udstyr. Der kan tilkøbes både en spring- og en dressursadel, som begge er tilpasset Lincka. Video kan findes på https://youtu.be/7gp9Z7aWsBg og https://youtu.be/d_ol8pPHt0U.

Fuld livsforsikring:
153 kr./md
Liv og uanvendelighed:
399 kr./md

Kontakt


Vis telefonnummer
7752 Snedsted (Nordjylland)
Betaling
- Bankoverførsel
Lærke C
VIP
Online
Kvinde | 19 år | Oprettet: 5. maj 2014Kommentér på:
Dansk Varmblod Hoppe 163 cm. 2002