{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Vallak 160 cm. 2015

Kr. 35.000
2.660 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat


Navn:
Stald Moss’ Daylight
Farve:
Brun
Trafiksikkerhed:
Nogenlunde
Transport:
Rutineret
Temperament:
Varm

4 årig DV vallak efter Blue Hors Dicardo søger nyt hjem.

Vi sælger vores søde unghest Daylight, som vi har haft fra føl. Han er efter vores hoppe Søholms Shannon (solgt) og Dicardo, med Mazzaratti som morfar. Han har haft rytter på men vil have godt af at vente med en egentlig tilridning til foråret, da han stadig er noget ung af sind og i kroppen. Han har prøvet at være på sommergræs 3 måneder i en ny flok og været i træning ved Den Hele Ekvipage en måned (april ‘19). Han går lige op i trailer. Han er desuden kørt med som håndhest langs vej flere gange og siger intet til trafik.

Han er fra august ‘15 og er 1.60 høj men vuderes ikke at være færdig med at vokse (Shannon er 1.65 i stang og Dicardo 1.69). Han er opvokset i løsdrift med vandrefoldssystem i blandet hoppe/vallak flok. Han er meget aktiv og legesyg på folden og utroligt vellidt af flokken. Han er nysgerrig og social og vil rigtig gerne med ind, når vi henter ham. Han går pænt, når han bliver trukket ind og er sød at strigle. Men som andre ungheste kan han godt blive lidt ufokuseret. Han er ligeglad med at blive sprayet med fluespray/man- og halespray og er totalt cool, når pigerne har lavet agility i hallen med ham. Når der kræves lidt mere af ham, kan han af og til godt tilbyde leg istedet, så der skal han ledes i den rigtige retning.

Sælges til hestekyndigt hjem med løsdrift eller meget lang foldtid. Til en erfaren rytter der rider hestevenligt og samtidig er en tydelig leder.

Sælges pga nedgang i hestehold og da vi ikke har en rytter til ham. Passet med alt (fik ordnet tænder 15/10 ‘19).

Fuld livsforsikring:
134 kr./md
Liv og uanvendelighed:
306 kr./md

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x