{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  hvad er der galt
 • #1   27. maj 2012 Jeg syne ikke der er noget galt med den. Måske er der bare ikke meget gang i avlen ved de små ponyer.

 • #2   27. maj 2012 Tror også det er pga. størrelsen. Der er i forvejen ikke gang i markedet og folk er derfor ikke interesseret i heste som bare står og ikke kan rides, og med den størrelse er det kun små børn som må ride dem og de kan lige så godt rides af en større pony eller hest som flere fra familien også har gavn af.

 • #3   27. maj 2012 jeg tror helt klart det er str.... dem der har de små og avler de små, har jo som regel hingste i vennekredse... og som markede er nu tror jeg der er fordele i at bruge venners...

 • #4   27. maj 2012 Okay... Men har flere af de små og bruger dem til show og tidligere til kørsel osv... Børn kommer og rider

 • #5   27. maj 2012 Han ser fin ud

  Nu synes jeg ikke at din er blandt de dyreste små avlshingste, men ofte så er bedækningsprisen alt gør høj ift efterspørgslen på de små ponyer.

  Pt bortgives mange små ponyer eller sælges til meget lave priser - selv dem med stambøger. Dvs at afkommet ikke engang kan indhente 50% af de udgifter man har haft. Det er simpelthen utrolig dårlig økonomi at avle pt. Sørgeligt men desværre oftest sandt.

  Vh Louise


 • #6   27. maj 2012 Ja men se små knabstrupper med stamtavle er ik til og opdrive de er næsten solgt inden de bliver sat til salg

 • #7   27. maj 2012 Det må stadig hænge sammen med efterspørgslen

 • #8   27. maj 2012 Det er lækker lille hingst, du har. Men efter krisen er der bare så mange, der er stoppet med at avle. Det er jo noget af det første, folk skærer ned på. Tror desværre, det må være grunden.....

 • #9   27. maj 2012 Ja han er nemlig en smart lille sag... Ville bare ønske at nogle sys det samme og gerne ville have et afkom efter ham...

 • #10   27. maj 2012 Endnu en gang - han ER jo lækker, men folk er meget tilbageholdende med avl, når det økonomisk ikke kan svare sig.

  Det vil altid være spændende at se afkom efter ens egen hingst, så jeg forstår godt, det er frustrerende når der ikke er meget efterspørgsel

  Pøj pøj med det


 • #11   30. maj 2012 Jeg tror det er generelt at der ikke er så mange der ifoler i år som der tidligere har været pga økonomien i det.

  hos vores dyrlæge har der de sidste år stået en dyrlæge til rådighed på klinikken for scanning af hopper 3 dage om ugen om formiddagen (mener det var 2 timer hver dag) hvor de har givet en specialpris til dem som kom med deres hopper til scanning, og tidsbestilling var ikke nødvendigt, man mødte bare op.

  i år har de konstateret at der ikke er arbejde til det, så man kan stadig få en god pris på scanning ved og komme med hoppen, men der skal bestilles tid da de ikke står der fast de 3 dage som de sidste år. det var ellers dejligt man bare kunne komme med hoppen.

  dyrlægen sagde her at det var gået helt i stå i år med avlsarbejdet, og der var rigtig mange som ikke ifolede i år pga priserne der var på de afkom som allerede var til salg, samt mange stod med nogle fra sidste år der ikke var blevet solgt.


Kommentér på:
hvad er der galt