{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.039 visninger | Oprettet:

Kaffen galt i halsen... {{forumTopicSubject}}

Bliv bedre til at ride - i sengen... af hvad for noget??
Øhh hvad er det for nogle mærkelige blogindlæg der er her på HG?
Indrømmet, jeg har ikke klikket på det, så ved ikke om det er mere uskyldigt end teksten lyder smiley

Jeg ved godt man generelt er blevet bedre til at overse og navigere i at det vrimler med mere eller mindre dårlig reklame alle vegne efterhånden, men bare ved ordlyden i denne overskrift står jeg af.
Upassende og stødende her på et site for hesteinteressede børn og voksne.

Er der et sobert alternativ til HG, som ikke er Facebook eller HN?


Kommentarer på:  Kaffen galt i halsen...
  • #1   27. mar 2020 Jeg har kigget, og det er bestemt ikke mere uskyldigt end det lyder. det er simpelthen for dårligt sådan noget kommer ind på en side beregnet for børn og unge. Penge eller ej..

  • #2   27. mar 2020 Jeg har lyst til at boycotte HG, men jeg tænker egentlig ikke det gør en forskel - netop fordi vi som mennesker/brugere er blevet gode til at overse. Vi har vænnet os til det smiley En stilletiende accept...
    Eller har vi? Hvad tænker I?


  • #3   27. mar 2020 Jeg tror faktisk det er det Omni Horse er ved at lave. Jeg tænker de er det bedste alternativ hvis ikke man er tilfreds med facebook.

  • #4   27. mar 2020 Jeg tror det at vi sletter vores profiler er det eneste der vil hjælpe. Vi har før forsøgt at klage til admin men det er de skide ligeglade med.

  • #5   27. mar 2020 Jeg havde ikke set dette blogindlæg, jeg aldrig kigger på dem, da jeg finder dem total irrelevant, skænker dem faktisk ALDRIG en tanke, men nu har TS jo lige lavet en ret effektiv reklame for disse "reklamer". som gør at flere vil gå ind og se på disse Reklame-blog-indlæg.

    Vi kan diskutere, og det kommer ret ofte op her på debatten, hvor uetisk og fuldstændig ude i hamlen disse "blogs" er, og vi er alle enige - men det ændre jo ikke en fis ved at de er der - det eneste der sker er at, ejeren af siden, klapper i sine små hænder, og kan sælge flere af disse malplaceret reklamer, for jo mere vanvittig de er, jo vil vi debattere dem, og jo flere vil læse dem, fordi VI i debatten gør opmærksom på dem.

    Ignore dem, som baggrundstrøg, du ikke behøver at tage dig af. - at reklamere for deres tilstedeværelse, og gøre alle opmærksom på dem, er i min optik, nok ikke den bedste måde.

    Eller mere effektiv at melde siden til forombudsmanden, da sådanne reklamer er i direkte modstrid med hvad forombudsmanden skriver på din hjemmeside:

    "VOKSENREKLAMER I DET OFFENTLIGE RUM
    Når virksomheder laver reklamer, der er rettet mod voksne, skal de tage højde for, om børn og unge også vil komme til at se dem. Hvis et supermarked fx vil markedsføre et TV ved at afspille en film på det, må filmen ikke kunne forskrække børn eller indeholde eksempelvis seksuelle eller voldelige scener.

    Sælger virksomheden magasiner, der har voldelige eller pornografiske forsider, skal magasinerne udstilles, så de ikke umiddelbart er i børns og unges synsvidde."

    og da dette også er en side for børn, vil jeg mene at sådanne "reklamer" er "lovstridigt" - og måske også til en hvis grad, at "reklamere" for sådanne reklamer, som denne tråd.

    Så meld siden til forbrugerombudsmanden, og lad da være med at reklamere yderligere for det. - det var mit lille host.


  • #6   27. mar 2020 Stald Hampensholm, tak for oplysning om OmniHorse. Det må jeg tjekke ud smiley
    Jeg er ikke utilfreds med Facebook, jeg er bare ikke medlem på Facebook og har ingen planer om det.

    Dorthe C, host du bare smiley du svarer mig så glimrende på min undren. Ja vi er åbenbart blevet gode til at overse det.
    Jeg ved ikke om jeg er interesseret i at anmelde noget til Forbrugerombudsmanden. Jeg er nok doven, så hellere undgå HG eller overse. Måske som de fleste andre i virkeligheden. Som du fx smiley

    Men jeg vil have lov at starte et indlæg og spørge mine med-HG’er om noget uden at blive ‘hostet’ på og så i disse tider smiley



  • #7   27. mar 2020 Stald Hampensholm, jeg har lige oprettet mig på OmniHorse. Er du betalende medlem? Og er du tilfreds med det?

  • #8   27. mar 2020 Mathilde : min pointe var sådan set bare - hvorfor i alverden reklamere mere for nogle reklamer som du finder anstødelige?????? og derved bidrage til at endnu flere ser den reklame.

    Du gider alligevel ikke at gøre noget ved problemet. Så alt du ønsker er: rettigheden til at brokke dig (og reklamere for upassende reklamer)? Det skal du selvfølgelig have lov til, hvis du får noget positivt ud af det. smiley



  • #9   27. mar 2020 Rolig nu Dorthe C smiley
    Jeg har ingen formodning om at man behøver at trykke på blogindlægget for at forstå hvad det handler om. Tror ikke man klikker sig ind blot fordi jeg har startet et debatindlæg.
    Jeg tror heller ikke du skal opfatte mit indlæg som brok.
    Jeg blev overrasket over at se pågældende blogindlæg som jeg altså ikke har bemærket før og jeg blev nysgerrig på om ‘vi’ altså brugerne herinde bare overser det eller slet ikke ser det. Om vi accepterer det.

    Det næste og vigtigste spørgsmål var i øvrigt om der alternativer til HG uden den slags?


  • #10   27. mar 2020 Vi er en større gruppe brugere som anmeldte siden til forbrugerombudsmanden da de startede med at indføre reklamer i i blog hvor de ikke havde markeret det tydeligt op at det var en betalt reklame hvilket er MØGHAMRENDE ulovligt. Vi hørte aldrig mere til sagen, og de skyndte sig at få det ændret så man kan se at det er en reklame. Jeg tror snart det er over et år siden, men jeg er ikke sikker.

    Jeg er ikke betalende bruger på omnihorse endnu, men tænker at blive det så snart jeg har råd. Mit job er desværre i risiko pga karantænen, så jeg kan ikke gøre det lige nu. Men jeg tror på at en seriøs betalingsside er det bedste valg.


  • #11   27. mar 2020 Mathilde : din tråd, gjorde at jeg blev opmærksom på blok indlægget. Havde du ikke startet denne tråd, havde jeg IKKE set blok indlægget - og så unik er jeg heller ikke, at jeg tror, at jeg er den eneste som blev nysgerrig, for at se, hvad det var du skrev om.

    Det er hvad jeg mener med - at du reklamere for reklamer, som du finder upassende.

    DU er medvirkende til, at vi får endnu flere upassende reklamer, da endnu flere nu vil klikke sig der ind på. Da tjener ejerene penge på de upassende reklamer, så jo mere omtale vi giver disse reklamer - jo mere givende er det for ejerne at bringe dem, da endnu flere klikker sig ind på dem.



  • #12   27. mar 2020 Super godt initiativ at I anmeldte - tak for det smiley I har gjort noget uanset effekt.
    Jeg vil være ked af, nostalgisk, at permanent logge af HG. Men jeg er virkelig stødt, kan jeg mærke.
    Jeg har lige meldt mig ind på OmniHorse. Det virker seriøst og jeg savner et positivt sted at ‘være’ online omkring min passion.

    Ked af at høre om din jobsituation - det er en rigtig frygtelig og usikker tid smiley Jeg håber alle kommer godt ud på den anden side. Men noget bliver nok forandret for altid.


  • #13   27. mar 2020 Kan godt se jeg har været en del væk fra denne side de sidste par år, der er åbenbart sket meget nyt.
    Men jeg er nu glad for du gjorde opmærksom på det, så ved jeg da hvor jeg ikke gider bruge min tid fremover når jeg får hest igen.. Kunne være man skulle tjekke det der omni horse ud smiley


  • #15   27. mar 2020 Dorthe C, jeg er ked at du blev nød til at klikke ind på et blogindlæg med den overskrift for at finde ud af hvad det handler om.
    Jeg har kun set overskriften - jeg kunne godt regne ud hvad det handlede om. Beklager at jeg undervurderede folks intellekt.

    Jeg har fået et godt bud på er alternativ til HG smiley
    Har du det bedst med at jeg sletter tråden?


  • #16   27. mar 2020 Lisette S og Calla så ses vi da på OmniHorse smiley


  • #17   27. mar 2020 Fedt at der er flere der melder sig ind på omnihorse, så er chancen for at det bliver en succes også større (y)
    I skal ikke være bekymrede for mig, jeg har det helt okey. Jeg tror på at altid sker af en årsag, så hvis jeg mister det her job, så er det nok fordi der er noget endnu bedre i vente ^_^


  • #18   27. mar 2020 Dejlig at du tænker positivt, Way to go smiley



  • #19   27. mar 2020 Jeg har læst om bloggen her i forum og også set den tilstede her på HG, men derfor så har jeg altså ikke, hverken, læst den eller overvejet det. Så fordi jeg ved den er her, er ikke ensbetydende med, at jeg er blevet mere nysgerrig og har klikket ind på den.

    Jeg håber dog, at ejerene af sitet alders sortere hvem den er synlig for. Jeg er også før stødt på reklamer for voksen legetøj, hvilket heller ikke er i orden og ja, helt ude i hampen.
    Jeg kan kun spørge ud i forum. Hvem ser, at de upassende reklamer er tilstede og hvilken alder har du?


  • #20   27. mar 2020 Jeg har også lige oprettet mig på omnihorse :D. Så må jeg se om jeg ender som Premium :).

  • #21   27. mar 2020 Mathilde : det er dit valg, om du vil reklamere for disse reklamer. Du vil jo have lov til at oprette emner, og spørger om hvad du har lyst til.

    Så det er ikke noget jeg kan bestemme. Jeg har kun ydret mig mening, at jeg finder det uhensigtsmæssigt. - men valget er dit, det var dig som har oprette denne tråd. At du ville henlede børns opmærksomhed på denne reklame.



  • #22   27. mar 2020 Jeg har lige luret lidt på OmniHorse og vil da, seriøst overveje, at skifte. Jeg faldt ikke over noget marked for køb og salg af udstyr og heste... det findes måske ikke derinde? Ud over Shop?

  • #23   27. mar 2020 Tak for info omkring rabatten på Omni, Lisette S.
    Jeg er sprunget på smiley
    Briarwood, fedt. Vi ses!

    Sunshine, jeg har det som dig, jeg er stødt, men har ikke kigget nærmere på det. Overskriften overlader jo ikke meget til fantasien hvad det handler om...

    Tak for din mening, Dorthe C.
    Jeg tror man skal tillægge mit oplæg rigtig meget fra egen tankegang for at formode at jeg har oprettet det for at henlede børns opmærksomhed til omtalte blogindlæg.


  • #24   27. mar 2020 Sunshine, det ser ud til at det er meningen at man skal kunne benytte en markedsplads til køb og salg på OmniHorse smiley

  • #25   27. mar 2020 Det kunne være man skulle tjekke det Omnihorse ud smiley Jeg var en af dem der deltog i debatten dengang folk begyndte at anmelde reklamerne herinde. Og ja de var noget hurtige til at finde ud af at skrive 'reklame' i dem efterfølgende. De er dog ikke blevet bedre til at finde indhold eller folk der rent faktisk har forstand på heste til at skrive reklamerne.

    Hvem husker ikke det indlæg om nyt udstyr til ens hest (som fortalte hvordan man låner penge nemt og hurtigt) hvor billeder var af en pony med et hovedtøj der overhovedet ikke sad korrekt haha smiley


  • #26   27. mar 2020 Hov vent det er mig der husker forkert - bloggen var omkring udstyr til nybegyndere og reklamen var for el cykler smiley Fordi det giver jo masser af mening...

    Og man kan sagtens se billedet uden at trykke ind på bloggen - så har i ikke set det synes jeg næsten i skulle få jer et billigt grin smiley


  • #27   27. mar 2020 Gad godt vide hvem der skriver de blogge. Bare så man kan skrive dem på en liste over, hvem man aldrig skal ansætte hvis man kommer i sådan en situation. Synes det er helt uhyggeligt, hvor uprofessionelt formulerede de er. Personen skriver sådan noget ala babysprog. Som går igen i alle bloggene. Tror de enten skal ansætte en ny eller give personen odrer til ikke at formulere det, som man ville på børne tv. Det virker i hvert fald underligt at formuleringen er henvendt til børn, når de prøver at sælge sexlegetøj og biltilsyn.

    Det virker lidt som om, at forfatteren tror vi alle er så dumme, at vi endnu ikke har fattet, at det er reklamer. Han/hun prøver stadig at skjule reklamen i en blog. Hver dog forhelvede ærlig om at det er reklame og skriv den professionelt og kort opstillet. Så ville min interesse fanges meget mere. Stakkels de firmaer som naivt betaler Bazoom for at skrive reklamer for dem.

    Da jeg så deres seneste blog om Spanien, fik jeg en smule håb. Jeg var naiv og tro det måske var en reklame for en hesterelateret oplevelse i Spanien. Men i stedet var det bare en reklame for et biludlejningsfirma. Man bliver så træt....


  • #28   28. mar 2020 Ja jeg så det med det samme det kom op, og skrev kort om at de havde tabt sutten i en af mine statusbeskeder.. Jeg gider ikke spilde min tid på blog indlæg mere da det som regel er pisse useriøst.. Så jeg lukker bare øjnene for det så må dem der bliver stødt og går op i det tage sig af det.. Mit liv er for kort til at gå op i sådanne ting smiley

    Mvh TT


  • #29   28. mar 2020 Tror også snart jeg henter de billeder osv ned, som jeg ikke har på computer mere, og så lukker jeg ned, for det her bliver simpelthen lige en tand for meget af det 'gode' smiley

  • #30   29. mar 2020 Siden her er alligevel så godt som død. De eneste henvendelser jeg får på mine annoncer er sjofle sms'er fra en eller anden klaphat. Så kan jo se hvad den slags reklamer tiltrækker af brugere. Jeg får ingen beskeder på mine gallerier, videoer eller fotoalbum længere. Det eneste der stadig er lidt liv i er status opdateringerne, og dem kan vi jo ligeså godt skrive på facebook istedet.

Kommentér på:
Kaffen galt i halsen...

Annonce