{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Sadel-byt
  • #1   21. jun Der er en del facebookgrupper med sadler, der kan du måske finde en køber eller en, der vil bytte. smiley

  • #2   21. jun Ja det må jeg prøve smiley

  • #3   22. jun Bytte er ikke let, for hvor stor chance er der for, at lige den sadel du har, efterlyses af en med en sadel du kan bruge? Men måske du kan bytte til en anden og mere salgbar sadel, eller andet udstyr. Og pas nu godt på hvordan du bytter, så der ikke opstår misforståelser. Det vil være rigtig øv, at ende med et bytte, der ikke lever op til forventningerne. Eller hvor du får en transportskadet sadel, fordi den ikke er pakket godt nok ind. Eller i værste fald du bliver snydt af en uærlig person, der ikke sender sin sadel.
    En anden ting. Det er vigtigt med masser af gode billeder af din sadel, af gjordstropper, ridser og skrammer hvis den har nogen. Mål på kammer og anlægsflade, samt hvor mange tommer. Alder, hvis du ved det og model. Sidst men ikke mindst, prisen skal være rigtig. Er din sadel dyre end andre af samme mærke, så skal din være noget særligt, ellers springer køberne din annonce over.
    Held og lykke.


Kommentér på:
Sadel-byt

x