{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Hest dræbt i ulykke :'(
 • #1   14. okt 2020 Forfærdeligt at læse smiley men når nu det skulle gå så galt, så det heldigt (hvis man kan sige det sådan) at hesten blev slået ihjel på stedet så den ikke led. Og heldigt for rytter og billisten også at de slap for mén på kroppen.

 • #2   14. okt 2020 Har prøvet det. Ikke på ridetur vel at mærket. Ganske forfærdelig.
  Noget der absolut ikke gjorde det bedre var at folk på nettet er utroligt kloge i forhold til hvordan man skulle have gjort og alt muligt pis. Så skulle man have haft reflekser på, så skulle man have gjort dit og dat...selvom man allerede gjorde alt hvad man burde for at passe på sin hest.


 • Lisette S
  Lisette S Online Tilmeldt:
  maj 2020

  Følger: 1 Følgere: 36 Emner: 7 Svar: 225
  #3   14. okt 2020 Louise, nemlig. Faktum er at ulykker sker, og sådan er det bare. Virkelig heldigt at rytteren ikke sad på hesten imens, der må alligevel have været en engel der passede på. Og at hesten døde på stedet og ikke skulle igennem en masse lidelser. Herude hvor vi bor, kører folk så ultra hensynsløst og stærkt, at jeg ikke har redet på vej mere end et par gange de sidste 15 år. Det behøver varebilen jo ikke have gjort, men jeg tror det er blevet mere utrygt at færdes på vejene til hest.

 • #4   14. okt 2020 Helt enig med jer i at det var godt at hesten døde med det samme ved sammenstødet , men puha en grim oplevelse det må have været for alle parter smiley • #5   14. okt 2020 Jeg står, eller nu stod, desværre opstaldet med den pågældende equipage. Nu faldt hun godt nok af inde på selve ridesti-systemet, men jeg har utallige gange redet over det kryds selv og har altid tænkt over at det er et spørgsmål om tid før en ulykke sker smiley Virkelig et ubehageligt sted at færdes til hest, hvor der tit bliver kørt som død og helvede. På den strækning ligger der en del hestesteder og det er et sandt under at det ikke sker noget oftere, da mange krydser dette sted for at komme fra den ene side af Hedeland til den anden. Virkelig en tragisk ulykke.

 • #6   14. okt 2020 Miss soffy

  Død på stedet er ikke altid med det samme. Tror mere det betegnelse at vedkommende/dyrret ikke nåde fra stedet, eller at nåde at flakke væk før der kom lægehjælp.

  Taler af erfaring da en ung knægt jeg pustede luft i han blev beskrevet som død på stedet i avisen. Han var ikke død med det samme, han nåde at tale kort med sin ven, få svært ved vejrtrækning "forsvinde" blive flyttet og pumpet på, før jeg så øjnene flakke væk.

  Så gik der ydeligere noget tid før der kom læger, og de så erklærede ham død.


 • Lisette S
  Lisette S Online Tilmeldt:
  maj 2020

  Følger: 1 Følgere: 36 Emner: 7 Svar: 225
  #7   14. okt 2020 Den måde de beskriver ulykken på, lyder det som om hesten er ramt med stor kraft af en varebil, så tror det er meget sandsynligt at den er død, næsten da den ramte jorden. Har set et dådyr blive ramt frontalt af en bil, den var nærmest hakket over i 2. Hjertet var eksploderet.

 • #8   14. okt 2020 Ina - jeg ved det, har arbejdet på dyreklinik i nogen år og har set en del af bagsiden af medaljen og vi er helt enig. Men det fantastiske ved kroppen er, at den udsender adrenalin i stressede eller shokkede tilstand til man ikke mærker til noget i den tid uanset om det går det ene eller anden vej. om det er en trøst ved jeg ikke men forfærdeligt er det at miste nogen man holder af og den smerte kan man ikke fjerne men lære at leve med. • #9   14. okt 2020 Rosa:

  Puha din erfaring med omtalte ulykke sted er ikke ligefrem opløftende smiley det er bare så skrækkeligt og uhyggeligt at du kan sige at det er et under det ikke sker oftere smiley
  I har ikke forsøgt og kontakte kommunen eller dem som har med vejen og gøre? For det er da uhyggeligt og tænke på,.,

  Nu ved jeg godt at en løs hest er der ingen der kan forebygge noget for og det kan virkelig ske for os alle at hesten stikker af for os smiley

  Min værste frygt er os når vi herude hos os går eller rider med vores heste, vi har virkelig nogle befærdede veje herude og vil hesten rende hjem - ja så er det over en befærdet lille landevej men hvor folk tror det er en racerbane , selvom jeg godt ved at løber en hest ud foran en bil. - så er km/t jo hip som hap, for der vil helt klart komme grimme skader på både hest og køretøj uanset hvad smiley

  Ej jeg føler virkelig med den 13 årig pige - tanken om og miste sin bedste ven på den måde smiley frygteligt smiley


 • #10   14. okt 2020 Folk kører ofte virkelig stærkt på den strækning.

  Forfærdeligt for alle involverede! Men stakkels, stakkels pige smiley


 • #11   15. okt 2020 Theresa: Det var virkelig grimt det der skete, og ja, desværre så overrasker det mig meget at man ikke har hørt om det samme noget før på den vej når nu så mange rider der. Ikke fordi jeg siger at føreren af bilen har kørt for stærkt, det aner jeg ikke, men der en tydelig tendens til at den bliver brugt som racerbane af en del billister smiley

  Om nogen har forsøgt at kontakte kommunen ang. at få en mere sikker vej ind til stisystemet for os ved jeg faktisk ikke. Det er lidt pest eller kolera hvis vi skal over på den side af Hedeland, da vi enten skal igennem dette kryds eller også skal vi ride over længere nede af vejen på et smallere og mindre trafikeret sted, hvor der er sving på begge sider af vejen lige inden stedet hvor man kan krydse vejen. Folk kommer også med sindssygt høj fart rundt i svingene, så det er bare med at have alle sanser åbne inden man rider over. Skal vi over på den modsatte side af Hedeland og ride, er der en bro over vejen, der kun er tilgængelig for ryttere, cyklister og gående. Det er et langt mere behageligt alternativ, og selvom jeg har tænkt tanken at min hest måske ville kunne finde på at løbe over vejen for at komme hjem hvis jeg faldt af derude, så håber jeg lidt at turene over broen kan lære den at det er vejen hjem smiley


 • #12   15. okt 2020 Rosa :

  Puha, lyder ikke som det mest heste venlige sted i har der mht trafikken. smileyKommentér på:
Hest dræbt i ulykke :'(

x