{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Færdigmålt?
  • #1   2. apr 2022 Heste kan vokse op til 8 års alderen. Det er dog ikke alle der gør. Vores ene hoppe stoppede med at vokse ved 5 års alderen, og hendes mor tog 2 cm mellem 5-7 år.
    Så det er ikke urealistisk at din pony kan tage en cm. mere, men det er heller ingen garanti.


  • #2   2. apr 2022 Konkurrence mæssigt bliver en pony færdigmålt som 8 års og så er det den højde der gælder. Også selvom man hjemme i stalden måler den til noget andet

  • #3   2. apr 2022 #2 Kan man måle hende til en anden højde hjemme end ude?

  • #4   2. apr 2022 Emma, stangmål er ikke 100% præcise, så alt efter hvem der måler kan målet varierer med en cm. Derudover kommer det også an på hvornår hesten måles. Om det er lige før smed, eller lige efter.

  • #5   2. apr 2022 #2 Som gem skriver, så kan der være mange ting der spiller ind ved en måling, Smed, er hesten anspændt, står den stille osv.

    fx. min søsters pony blev til kåring målt til 140,5 cm. men til ponymåling et par måneder senere blev han målt til 138 cm. forskellen lå i at han til kåringen var meget oppe at køre, og var lidt på tæerne, pustede sig lidt op og stod på intet tidspunkt stille, så der var han meget svær at måle, hvor pony måling skete i den stald han var vant til, så han slappede af og stod stille.


Kommentér på:
Færdigmålt?

Annonce