{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.009 visninger | Oprettet:

når dyrlægen ikke informere (tænder) {{forumTopicSubject}}

har lige haft hestetandlæge ude idag (har indtil idag fået dyrlægen til at raspe tænder)

hun fortæller mig så at min pony har en ulvetand? og at den sidder et sted hvor den skal fjernes..

hesten bliver snart 11 og jeg har haft den i ca. 6 år
hos mig har den fået raspet tænder 11-12 gange (ca. halvårligt) og ikke en eneste gang er den blevet nævnt

er der andre der har prøvet noget lignende? og har jeres hest fået fjernet en ulvetand? kunne godt tænke mig at vide om det var noget voldsomt og i hvilket prisleje det ligger at få den fjernet?



Kommentarer på:  når dyrlægen ikke informere (tænder)
 • #2   27. apr 2012 Jeps! Jeg solgte faktisk min hoppe, da vi ikke kunne sammen i ridningen. Hun slog med hovedet og gik med næsen i sky.
  Havde kioprakter ude 2 gange, fin fin hest og så dyrelæge ude og der var lidt tandspiser, men det var det..
  Hun er nu solgt og, min veninde"den nye ejer" ringede og fortalte mig at hun havde haft en ude,, som havde sagt at hun havde en ulvetand, som SKULLE fjernes, derfor hun var så andspænd i ridningen.
  Så tak for det, DOKTER DYR!!


 • #3   27. apr 2012 jeg har også altid brug dyrlægen men da jeg var på landbrugskolen meldte jeg mig på holdet til en rigtig hestetandlæge og hun fandt ulve tænder på ham og trak dem begge ud. dyrlægen havde aldrig nævnt det.

 • #4   27. apr 2012 jeg tror det er derfor gregers er så følsom i munden så je glædermig bare til at de bliver ordnet inden vi skal have undervisning

 • #5   27. apr 2012 Er også glad for min dyrlæge til at raspe tænder.. Hun har opdaget at Menja har en tand for meget i undermunden, som skal raspes 1 cm hver 3 måned

 • #6   27. apr 2012 hvor er det træls! det er åbenbart en udbredt mangel på information!

  jeg vil så sige at jeg ingen symptomer har haft fra min pony, hvilket hestetandplejeren slet ikke kunne forstå, men det kan jo sagtens komme lige pludselig

  jeg har mig åbenbart en meget sød lille pony på det punkt :O) men nu er det opdaget og så skal det også ordnes


 • #7   27. apr 2012 Har begge ude, både dyrlæge og hestetandlæge.
  Der er ingen af dem som har overset noget ved mine heste


 • #8   27. apr 2012 Jeg har også altid haft dyrlægen til at raspe.. På torsdag kommer der en hestetandlæge og er bare rigtig spændt på, hvad hun siger.. Frygter lidt ligesom dig, at der bare er rigtig mange ting, som ikke er i orden... Men håber det da ikke!

 • CSF
  CSF Tilmeldt:
  feb 2011

  Følger: 1 Emner: 107 Svar: 2.122
  #9   27. apr 2012 Jeg har brugt dyrlæge en gang, og gør det aldrig igen. Han blev ikke engang bedøvet... Så nej tak, det gider jeg ikke betale for. (-:

 • #10   27. apr 2012 Har en god dyrlæge, der har tjek på det

  in gamle hest fik rykket ulvetænder som 2 års. Det ser lidt voldsomt ud bagefter, da det bløder lidt, men hey det gør det jo også ved os selv når vi får rykket tænder ud.


  han ar dog så rolig og dejlig en hest, at han ikke behøvede bedøvelse ved tandraspning følgende, låååf Savner ham, øv, kan desværre ikke finde ham den dag i dag, da hende jeg solgte til solgte til en hestehandler

  Ellers lækker hest - uden ulvetænder den dag i dag


 • #11   28. apr 2012 Min dyrlæge fandt to ulvetænder på min, og de blev slebet ned .. Og hvis jeg får nogle.problemer vil hun komme og trække dem ud .. Jeg får også altid lov at følge med og tjekke efter bagefter om jeg er tilfreds .. Så er meget tilfreds

 • #12   28. apr 2012 Ingen problemer med min(e) dyrlæger. Har to. De er enormt dygtige og vi kigger altid sammen i munden, de fortæller og vi mærker begge. Både før og efter.
  Kun enormt ros til dem. De tager virkelig deres kunder seriøst og har en stor fagighed.


 • #13   28. apr 2012 fagighed = faglighed

 • #14   28. apr 2012 Min dyrlæge er også super dygtig.
  Men har prøvet og have hest til heste tandlæge, Mai. Hun var virkelig FANTASTISK dygtig ! Og det er ikke særlig meget dyere.

  cecilie J: 1 cm !! Det var godt nok meget når en hest's tænder kun vokser mellem 3-5 mm om året.


 • #15   28. apr 2012 Min hoppe har fået fjernet 2 ulvetænder, men jeg havde simpelthen en KLOVN af en dyrlæge dengang, som lavede en 10 cm lang flænge i ganen på min søde hest, så det stod ud med blod i stråler, og dagen efter stod hun med 41 i feber og kunne ikke spise.. Så det hed antibiotika og smertestillende i en uge :-((((

  - Så jeg vil råde dig til at få en tandspecialist til at fjerne ulvetænder på den. :o)


 • #16   28. apr 2012 jeg er nu også tilfreds med min, han har fjernet en ulvetand ved Aron, det var ret blodigt fordi den sad rigtig godt fast. jeg fik så smertestillende til Aron som var til 3 dage så han godt kunne spise ordetlig (:

  Cecilie må nok sige det er ret ulogisk, Aron mangler en kindtan og det er længe nok han får raspet den modsatte tand hver 6 måned fordi den så begynder at låse kæben og Aron ikke kan tykke ordentlig (; og det skal kun 5 mm til før den begynder at låse (:


 • #17   28. apr 2012 Maiken - en traver får fjernet ulvetænder som 2 års.

Kommentér på:
når dyrlægen ikke informere (tænder)