{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

WESTERN + nye billeder

1.206 visninger | Oprettet:

Jeg har haft min dejlige palomino vallak i 4 år, og vi har prøvet en masse forskellige ting i den tid jeg har haft ham. Han er en fantastisk lærenem og meget dygtig hest. Jeg har primært redet dressur på ham, og jeg har fået undervisning af 2 ekstremt dygtige ryttere, som har lært mig at ride rigtig godt, synes jeg selv ;-)
Nova har aldrig rigtig haft kapacitet til højere end LA klasserne, fordi han ikke er den store gangmaskine, og desuden er ekstremt svær at ride på, fordi han absolut ingenting forærer dig, uden du kæmper for det.

Springningen har jeg altid syntes var skægt. Det højeste jeg har sprunget på nova var 115 cm, og der var jeg sgu lige ved at lægge en lort.. Men på et eller andet tidspunkt blev jeg ret bange for at springe højt, og små spring siger ikke Nova en fløjtende fis, så han bliver bare ukoncentreret og river bommene..

På et tidspunkt ramte jeg et punkt hvor jeg af flere grunde blev lidt bidforskrækket.
Blandt andet var jeg på en HorseManShip ridelejr, hvor jeg fik åbnet mine øjne rigtig meget for hvordan et bid kan gå ind og skade en hest, hvis man ikke bruger det ordentligt..
Jeg synes selv at jeg har været en stabil rytter, og så vidt muligt prøvet at lade være med at rode Nova i munden, når han har gået korrekt. Men på nogle punkter har jeg i hvert fald taget ham for hårdt i munden, og efter nogle illustrationer fra HMS kurset, har jeg besluttet mig for at det aldrig skal ske igen!

Jeg gik derfor voer til at være bidløs, men da både min mor og jeg rider på Nova, blev jeg nødt til at gå på kompromi med min mor, så vi begge kunne få lige meget ud af ridningen uden at ende med at blive skov-bumser.

I sommerferien kom der en dame ud på gården med sin hest Chester, og hun rider western på højt plan.. Da vi stod og snakkede slog det mig, at western var lige præcis det mig og Nova skulle.
Jeg har altid fået afvide at Nova minder om en quarter, og han er nærmest bygget til at ride western med sin højde osv.

Så NU er jeg blevet westernrytter, og det er en skide god løsning, fordi det bla. sammen med akedemisk dressur, er en af de blideste former for bidridning, fordi man primært rider med benene! :-)
Min mor synes også det er helt vildt skægt, så nu er det bare liv og glade dage!
Hurra :-D

<b>
DET ER DENNE HER FORM FOR WESTERN JEG SKAL LÆRE!
http://www.youtube.com/watch?v=IEk7Y34ddr4

</b>
Ps. Jeg kan pt ikke finde min kameraoplader, så jeg venter med at opdatere min profil med billeder til kameraet er i brug. Og lover at der snarest kommer video også.
- Derfor er billederne ikke skarpe, de er taget på mobil :-)

Celia P
Kvinde | 32 år | Oprettet: 13. nov 2007


Kommentér på:
WESTERN + nye billeder
Annonce