{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
Kommentér på:
Arbejde med Emma i skridt
 •   9. jul 2010 Sussie: Så misforstod jeg måske dig bare da du skriver den ikke bære sig selv og ikke bruger ryggen.. for som sagt det mener jeg den gør i den grad den er klar til smiley men man misforstår jo let hinanden når man skriver..

 •   9. jul 2010 Jeg har jo sådan set lige givet dig ret. Jeg skrev det nok skulle komme med alderen. Jeg havde som sagt ikke set at den kun er 4.

 •   9. jul 2010 Sussie: Tror måske bare vi har en forskellig indstilling til tingene smiley jeg mener hun har den bæring og løft af ryg man kan forlange hendes alder og mængden af træning taget i betragtning (dermed ikke sagt det er perfekt, for det kan man jo ikke kræve af så ung en hest) men hun bære selv sit hoved, er ikke voldsomt på forparten og smider ikke ryggen og mere mener jeg ikke man kan forlange endnu.. samt hun har tillid til bidet og strækker sig frem til det frem for at undgå det..

 •   8. jul 2010 Når en hest bærer sig selv korrerekt, træder den ind under sig, suger frem til bidet uden at spænde og løfter ryggen.

  Din hest bærer ikke sig selv korrekt, den suger ikke på bidet og løfter ikke ryggen.

  Dog slapper den af... Men den skulle jo gerne kunne gøre det hele på en gang.

  Havde dog ikke set at den kun er 4, og først er ved at blive redet til. Så det hele skal jo nok komme smiley


 •   8. jul 2010 Sussie: Jeg er så ikke enig.. ja hun går afslappet, men det skal en hest altså nu engang for at kunne arbejde korrekt, den må netop ikke spænde.. og hun bære sig selv for jeg gør i hvert fald ikke smiley og efter min mening så arbejder hun så meget man nu engang kan forlange af en 4 års der kun knapt er færdigtilredet..
  Hun tager bestemt ikke bidet.. dog har hun en lidt dårlig periode hvor hun ikke er så blød som normalt..


 •   7. jul 2010 Det ser ikke ud til at hesten arbejder på nogen som helst måde. Den går afslappet og bære ikke sig selv.

  Du har en fin opstilling. Dine tæer stritter lidt og så ser det ud som om hesten tager bidet, istedet for at lægge sig til og suge på det. •   6. jul 2010 Ja, altså du kan jo sagtens gøre det når du er igang med at ride og lige kommer til at tænke på det:)

 •   6. jul 2010 Nicoline: Tak smiley

  Sandie: Det er en freemax italiensk bomløs dressur sadel smiley super lækker og skåner rigtig meget når man har dårlig ryg smiley

  Natalia: Tak.. nej hun er bestemt ikke hård på bidet/i munden, er redet for meget lette signaler, tror jeg er ved at tage en lidt kraftig anholdning der fordi hun ville sætte i trav, så billedet er taget lige da anholdningen er kraftigst..

  Nikoline: Tak.. ja kender godt det trick og plejer at gøre det så godt jeg kan (har nemlig nogle ben problemer) når jeg starter.. men måske jeg skal prøve at huske på det flere gange under ridningen..


 •   6. jul 2010 Synes du sidder meget pænt på hesten, hvis du har lidt problemer med det! Prøv at se om du kan få dine hæle lidt ned, og når du har tendens til at få strit fødder så løft dine ben lidt ud fra sadlen altså som om du sidder på en lidt bredere hest også vender du dine tær som du vil have dem, også læg benene ind til hestens side igen smiley Håber du forstår smiley

 •   6. jul 2010 hejsa. fin bette hyp. synes at på billede når 3 (hvor man kan se M i baggrunden), der sidder du faktisk godt. dine skuldre er lige med hofterne og i lige linie ned til dine hæle. kunne måske godt være at dine tæer stritter lidt men eleers rigtig flot synes jeg, især hvis du døjer meget med sin stilling. emma ser også godt afslappet ud og ser ud til at nyde turen smiley dog lidt for stramme tøjler (men ved ikke om hun er lidt hård i biddet) smiley held og lykke med hende:-)

 • sandie L .
  sandie L . Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  sep 2006

  Følger: 25 Følgere: 201 Heste: 7 Emner: 1.490 Svar: 12.296
    6. jul 2010 hvad er det for en sadel du rider i??

 •   6. jul 2010 Maja: Mange tak smiley

x